Zoeken naar iemand zin

Uw zoekactie voor iemand zin leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
looking4you 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sexdate deze namiddag 15/07
Welke open minded, avontuurlijke, slanke jongedame (tot 40j) heeft zin in een hoteldate deze namiddag in Gent. Eventueel mag een/je vriendin mee aansluiten. Graag reactie met foto en waar je voor in bent. Vergoeding e.a. te bespreken in overleg. Zelf ben ik een goed uitziende slanke/sportieve/zakenman van eind de 40 die is op zoek is naar wat extra spanning en genot.  
12 dagen
Rob 45 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Welk slank single meisje - milfje heeft zin in gratis vakantie?
Een geheel verzorgde vakantie voor 1 week met alles erop en eraan, details na je reactie met foto, wel zeer open minded op seksgebied en je graag laten leiden in het liefdesspel. Dit samen met een niet onknappe zakenman die je ook financieel van het nodige zal voorzien en bij klik een vaste intieme sociale relatie op te bouwen. Zoek geen fakers, profs of amateurs, gewoon een leuk single meisje of milfje tot 45 jaar, die heerlijk een ontspannende week tegemoet wil gaan komende maand. Mocht je serieus interesse tonen, stuur mij dan een recente foto waar je helemaal opstaat en zal je zeker contacteren. Trefwoorden zijn, eerlijk, betrouwbaar, lief en zacht karakter, openheid en romantisch. Alle details na je reactie. Wie mag ik meenemen om samen 1 week te gaan genieten ? Zelf ben ik eerlijk en oprecht, lief en zacht karakter, romantisch en hou vooral van een goed gesprek. Wie ?  
13 dagen
Lex us 37 jaar Limburg - Ham
Gewoon zin om ..
een ander mondje eens te voelen, geen voetbalfan, dus straks. Graag een zeer leuke lady rond de 20 a 30 die er dol op is en een verzorgd leuk uiterlijk weet te appreciëren met haar gulzige mond. Ben het heel goed gewoon... overtref het aub, je zal beloond worden met mooi bedrag.  
13 dagen
T&L 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Extra man gezocht
Hey Ik heb mijn (jongere) vriend eindelijk zover dat hij me wel eens wilt delen! Hij zegt wel eens dat ik een echte MILF ben, benieuwd of jij dat ook vindt? Ben goed voorzien van oren en poten zoals ze bij ons zeggen. 💋 Ik heb wel zin in een lekkere stoeipartij met 2 mannen namelijk. Dubbel zoveel plezier voor mij, twee mannen die mij verwennen en die ik kan verwennen. Daarnaast wil ik ook een andere fantasie vervullen: ik wil graag tegen vergoeding seks hebben. In het veilige bijzijn van mijn vriend. Dat lijkt me ontzettend opwindend!! Interesse om wat kennis te maken? Je hoeft geen topmodel te zijn, wij houden ook van lekker eten Verzorgd, hygiënisch en discreet is wél een must.  
Vuur 40 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Passie
Passioneel,ruimdenkend, stijlvol en bloedmooi. Ik sta open voor discrete, occassionele dates met heren die meer zoeken dan een onpersoonlijke, snelle wip. Bij voorkeur investeer ik in blijvende contacten. GFE in een huiselijk kader, boeiende conversatie, oprechte aandacht. Richtprijs 350€ voor een date van een 2 tal uren. Dankzij het gigantische aantal praatjes en plaatjes jagers: naaktfoto's noch uitgebreid mailcontact vooraf. Reacties bestaande uit 1 zin blijven onbeantwoord, ik hou van mannen die iets te vertellen hebben.  

Passie
13 dagen
Pieter 36 jaar Limburg - HASSELT
Gezocht: date namiddag met meid / dame / vrouw
Hallo hallo, welke leuke meid, dame , vrouw heeft er namiddag ook zin in een fijne date? Ik ben een man van 36j, 1m80groot en normaal gebouwd. Een fijne date begint met het nodige wederzijdse respect en discretie. Interesse? Stel jezelf even voor z'n voeg een foto toe. Dat maakt alles net iets visueler. Dikke kus X  
Feetlover 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke vrouwenvoetjes mag ik masseren en likken?
Dag dames, ik ben een echte feetlover. Mooie voetjes winden mij enorm op. Wat zoek ik? Een toffe vrouw (leeftijd onbelangrijk) wiens voetjes ik mag masseren, likken en strelen. Ik masturbeer me, maar jij hoeft niets te doen. En ik heb uiteraard een vergoeding voor je. Zin? Reageer je met foto?  

Welke vrouwenvoetjes mag ik masseren en likken?
Fijne date 44 jaar Antwerpen - Herenthout
fijne en gezellige sexy date
ben je de leuke vrouw die ook wel zin heeft in een fijne sexy date ? relax en gezellig met een glaasje erbij elkaar ontdekken met lekkere seks als resultaat ;) ik ben zelf 1m78 en 77 kg, normaal gebouwd, lichtjes sporty ;) ik hou van vrouwen die weelderig van borsten voorzien zijn en daar van genieten, ben jij die sporty spice ? Vergoeding uiteraard voorzien ! ik hoor het graag !  

fijne en gezellige sexy date
13 dagen
Sexting 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexting
Heb jij zin in een beetje spanning maar lukt afspreken nog niet? Ik ben vandaag beschikbaar voor sexting inc foto’s. Wel een deel op voorhand betalen. Tot zo ?  
14 dagen
Zachtaardige man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijk, gevoelig en passioneel vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne en liefdevolle momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn zodat we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder vrij, dus no strings attached. Ik zoek geen sportseks of extreme zaken maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, teasen en pleasen, zoentjes en likjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar natuurlijk bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10