Zoeken naar kom

Uw zoekactie voor kom leverde 94 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

31 dagen
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
31 dagen
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
31 dagen
Ano 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Fun met 3
Hallo, ik ben een 48/180/80 deftige man, normaal postuur, niet roker en op hygiëne en discretie gesteld. Ben op zoek naar een koppel (of gewoon swingers) die ervoor openstaan dat ik eens kom kijken terwijl ze bezig zijn en eventueel mag deelnemen ah spel indien iedereen ermee toestemt natuurlijk. Gewoon wat fun onder elkaar. Kan enkel verplaatsen binnen de regio.  
31 dagen
Eric 61 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Vandaag ?
Wens kennis te maken met een leuk stel om een warme namiddag of ochtend mee te beleven. Elkaar verwennen. Bi man zeker welkom. Ben een verzorgde goed uitziende man, niet opdringerig en steeds in voor een goede en leuke babbel. Kunnen kennismaken op neutraal terrein. Ik kom graag naar jullie toe.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10