Zoeken naar kris bij

Uw zoekactie voor kris bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
20 dagen
Mondslaafje 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Mondneuker gezocht
Ik zoek iemand voor het volgende scenario: op mijn knieën gezeten pijp ik je eerst rustig en langzaam lekker stijf en geil. Op een bepaald moment neem jij het over en je begint mijn mond te neuken, eerst langzaam maar telkens stoot je dieper, harder en sneller. Je neemt mijn hoofd vast om ervoor te zorgen dat je penis diep en tot de laatste cm in mijn mond verdwijnt en ik me niet kan terug trekken, tot je ballen tegen mijn kin klotsen en mijn neus jouw buik raakt. Zelfs als je merkt dat ik het zwaar heb hou je daar geen rekening mee en ga je op jouw tempo door tot je jouw ballen diep in mijn mond of keel leegspuit of je in mijn gezicht klaarkomt. Of je klein of groot geschapen bent speelt weinig rol. Je bent wel uutgesproken dominant en je wil op die manier genieten. Ik ben 52 jaar en slank gebouwd. Bij een wederzijdse klikt kan het regelmatig en meer. Ik kan niet ontvangen, als jij ook niet kan ontvangen kan een date op een kamer.  
20 dagen
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Corrigerende spanking
U ziet uw vrouw dolgraag... maar u wordt wanhopig van een ongepast gedrag dat zij blijft vertonen? Kan ze het bvb niet laten te flirten met andere mannen, betaalt u zich blauw aan haar verkeersboetes of shopverslaving, is ze een onverbeterlijke neuspeuteraar of nagelbijter? Ik ben een gediplomeerd psycholoog die u graag verder helpt om haar op het rechte pad te krijgen, door haar eerst verbaal te confronteren met haar onaanvaardbaar gedrag, gevolgd door een grondige (maar niet extreme) spanking tot ze een gloeiend rood achterwerk heeft (maar geen striemen of kneuzingen) Bij extreme weerspannigheid gebruik ik wel bondage en/of gag, en eindigt de spanking pas wanneer ze een zelfvernederende opdracht met overtuiging uitvoert. Na de spanking gaat ze nog even in de hoek staan met haar handen op haar hoofd, zodat de geleerde les goed kan inzinken, terwijl wij nog wat napraten. Ook vrouwen die hulp zoeken voor het onaanvaardbaar gedrag van hun echtgenoot mogen reageren.  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
je bent ouder, dominant en wil thuis gediend worden
Je leest deze advertentie en de foto's prikkelen je meteen om te reageren. Wat ik zoek: een oudere dominante en geile, potente man die graag gehoorzaamd wordt. Ik ben 57 182 82 en kom in de streek graag discreet naar je toe om u te dienen. Dit houdt in dat ik me voor u moet uitkleden en uw lusten ondergaan. Mijn billen tuchtigen om te tonen dat u de baas bent, u pijpen op bevel, indien u dat wenst ook mijn kontje aanbieden... Uw genot staat voorop en ik mag niet klaarkomen, wel uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Bij klik graag regelmatig afspreken zodat u me kunt treinen om uw vaste en gewillige sletje te worden. Wie reageert met een concrete afspraak?  

je bent ouder, dominant en wil thuis gediend worden
Don Radj 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
De verbinding
Ben jij een vrouw, en begrijp jij de verbinding van dominantie en onderdanigheid. Voel jij wat het is als ik je vraag om mij de controle te geven. Verlang je ook meer dan alleen maar platvloerse toestanden. Dan zoek ik jou. Gebonden, ongebonden, dik, dun, maakt niet uit. Leeftijd wel...max 55. Jij bent jij en dat maakt jou uniek. Samen grenzen opzoeken en misschien wel verleggen. Ik verwacht dat je het serieus neemt als ik je vraag om er begeerlijk uit te zien voor mij. Hygienisch, fris, intiem kaal. Kennismaking is bij een kopje thee, is nooit intiem. Ik verzamel geen foto's maar wil wel weten wie met mij communiceert. Niet op zoek naar iets eenmaligs of relatie. Iets met een bepaalde regelmaat heeft de voorkeur. Als je kan ontvangen bied grenzeloze mogelijkheden. Ik hoop je te vinden. Groet Don  

De verbinding
21 dagen
Jan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik heb twee opties. Of ik regel een locatie. Ik regel via een adv de mannen die je wilt. En ik sta in voor je veiligheid. Zodat je kan genieten zonder je zorgen te maken dat er iets gebeurt. Optie 2. Ik heb een meesteres met een groot netwerk. Ze kan heel veel regelen. Ook zoekt ze een echte slet die ze voor alles kan inzetten. Dus maak je wensen kenbaar en wat je het liefste hebt. Ik doe dit zonder medeweten van mijn partner. Dus als jij dit stiekem doet is je geheim veilig bij mij en bij de meesteres. Welke vrouw wilt dit. Getrouwd of single mag reageren. Van jong tot oud is welkom. Wie is serieus. Wie is real en geen fake  
21 dagen
MR.X 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ZOEK JONGE MEID (meisje dame)
jij valt op ouder en hebt geen probleem om dit ook openbaar te laten zien. je bent onderdanig ingesteld maar kan ook normaal functioneren. je wil groeien in seksualiteit en grenzen opzoeken. aarzel dan niet om een mailtje te sturen, we komen er samen wel uit. bdsm is geen spel maar alles begint vanuit jezelf. ideale soulmate partner in crime in niet te groot heeft lang haar tussen 25 en 35 open mind perverse instelling. korte rok betekend ook echt korte rok bij mij, anders neem ik er de schaar wel bij.  
B-sweetpunisher 50 jaar Vlaams-Brabant - Wijgmaal
Ervaren dominant zkt onderdanige speelpartner (V)
Ben je nieuwsgierig naar BDSM en wil je graag de controle uit handen geven en jezelf laten leiden in het spel? Als dominant ben ik op zoek naar een nieuwe (extra) sub. Jij: slank tot normaal gebouwd, intiem geschoren, onderdanig in het spel. Bi is een plus. Ik: slank, sportief gebouwd, geschoren, tattoo, geen baard. Mogelijkheden: bondage/discipline/protocol, spanking, lustspel, dresscode, DDlg, M/s, SM (zacht tot hard), role play, outfits,... Alles gebeurt met respect, volgens duidelijke afspraken en binnen jouw grenzen. Foto bij reactie. Fakecheck  

Ervaren dominant zkt onderdanige speelpartner (V)
22 dagen
Verzorgde man 61 jaar Antwerpen - Schilde
Plasje komen maken
Welke dame moet morgen dringend een plasje maken en belt bij me aan. De deur van het toilet blijft open en ik kijk hoe je plast. Je partner mag meekomen of blijft buiten even in de auto wachten. Ik hou mij aan de afspraken. Discretie.  
22 dagen
Jan 45 jaar Gelderland - Arnhem
Welke vrouw kickt hierop
Ik moet in opdracht van mijn meesteres een lust slavin zoeken. Welke vrouw wilt een speciale spanning in haar leven. Of wie heeft deze fantasie al heel lang. Single of getrouwd maakt niet. Ook niet als je dit wilt doen zonder medeweten van je partner. Wie is in to kinky life style. Ook ik ben voor me meesteres een lust object. Welke vrouw zou voor haar een lust opject willen zijn. Voor mannen. Koppels vrouwen. Eventueel dienen als gangbang slet. Je grenzen worden gerespecteerd. Eerste kennismaking verloopt via mij omdat de meesteres niet nutteloos haar tijd wilt verdoen aan fakers en grappenmakers. Je eventuele geheim is veilig bij ons. Ook ik doe dit zonder me naasten dit weten. Wie is haar saaie leventje beu. Wie wilt er een slet zijn in een veilige omgeving. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw. De meesteres en ik zijn nieuwsgierig of we leuke reacties krijgen. We zoeken een verzorgde sexy vrouw. Openminded. Kinky.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10