Zoeken naar kus*

Uw zoekactie voor kus* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Harry 47 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Klusje voor kusje
Dag leuke dame, hebt u nog wat binnen- of buitenklusjes waar u zelf niet aan wil beginnen en waarvoor de meeste klusjesmannen niet de moeite willen doen? Ik kom ze graag voor u in orde brengen. Ik ben best handig en kan de meest courante taakjes deftig uitvoeren. In ruil zou ik u graag oraal willen bevredigen, niets meer niets minder. Stuur gerust een mailtje bij interesse, dan spreken we verder af x.  
13 dagen
Tom 44 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Massage - Knuffel
Hallo Welke dame wil zich laten masseren? Ik ben 44 jaar heb zachte handen en masseer alles wat je wenst. Enkel massage? Geen probleem. Iets meer? Ook geen probleem. Ik hou van strelen, kussen, knuffelen... Normaal gebouwd, sociaal, hygiënisch En discreet. Krijg je niet wat je zou moeten krijgen van je ma? Geen probleem. Ik ben discreet. Wie hoor ik? Leeftijd en looks... Voor mij is dat van geen belang. X  
13 dagen
Zin in jou 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
14 dagen
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
14 dagen
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bedrogen
Goede avond. Jammer genoeg ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin me bedrogen heeft. Nu heb ik een beetje een rare revenge in gedachte om het gedaan te maken met haar en haar te confronteren met een koekje van eigen deeg. Wat ik in gedachte heb is dat ik een andere vrouw bef en zo rechtstreeks terug naar haar ga zo dus wanneer ik haar kus ze ruikt en of zelfs proeft dat ik ben vreemdgegaan. En wanneer ze me erover confronteert ik haar op de feiten kan wijzen. Zelf sta ik ook open voor eventuele andere ideeën moest je zelf ook een voorstel hebben. Moest je ervoor openstaan hoor ik alvast graag iets van je terug. Alvast bedankt en nog een fijne maandag verder.  
14 dagen
Harry 47 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Klusje voor kusje
Zonder te willen pretenderen dat ik alles kan, stel ik me graag beschikbaar voor uw kleine of minder kleine klusjes, om op die manier het aangename aan het nuttige te koppelen. Ik kan mezelf vrijmaken tijdens de normale kantooruren, maar niet voltijds. Voel u vrij om te reageren met een korte omschrijving van de klus(sen) in kwestie, dan spreken we af wanneer deze kunen gedaan worden.  
14 dagen
magier 56 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
magische momenten ... met verkwikkend gezelschap
Als verzorgde gentleman zoek ik af en toe een leuk contact... liefst van al zou ik één fijn contact vinden en daarmee een aangename FWB-relatie aanknopen. Ik ben in de mogelijkheid om mijn partner op alle manieren te verwennen en zoek dus een leuke stijlvolle lady (eventueel een speels stel ) om regelmatig samen te genieten van de fijne dingen in het leven, bubbels, rode wijn, tapas, sexy kledij en lingerie, van verleiden en verleid worden. Niet puur op sex gericht maar de volle aandacht voor opwinding, stimulatie, uitdaging, spelletjes en scenario-play Om kort te gaan zoek ik dus liefst één partner met een kinky open geest en zin om elkaar wederzijds tot ongekende hoogten te brengen... alle reacties krijgen antwoord en een fijn vervolg op een mail is een glas drinken samen... in real life kennismaken is zoveel aangenamer en sluit fakers uit. Dus... stuur gerust er komt een leuke warme zomer aan. PS graag ruime regio kust  
14 dagen
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bedrogen
Goede middag. Jammer genoeg ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin me bedrogen heeft. Nu heb ik een beetje een rare revenge in gedachte om het gedaan te maken met haar en haar te confronteren met een koekje van eigen deeg. Wat ik in gedachte heb is dat ik een andere vrouw bef en zo rechtstreeks terug naar haar ga zo dus wanneer ik haar kus ze ruikt en of zelfs proeft dat ik ben vreemdgegaan. En wanneer ze me erover confronteert ik haar op de feiten kan wijzen. Zelf sta ik ook open voor eventuele andere ideeën moest je zelf ook een voorstel hebben. Moest je ervoor openstaan hoor ik alvast graag iets van je terug. Alvast bedankt en nog een fijne maandag verder.  
14 dagen
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bedrogen
Goede bijna middag. Jammer genoeg ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin me bedrogen heeft. Nu heb ik een beetje een rare revenge in gedachte om het gedaan te maken met haar en haar te confronteren met een koekje van eigen deeg. Wat ik in gedachte heb is dat ik een andere vrouw bef en zo rechtstreeks terug naar haar ga zo dus wanneer ik haar kus ze ruikt en of zelfs proeft dat ik ben vreemdgegaan. En wanneer ze me erover confronteert ik haar op de feiten kan wijzen. Zelf sta ik ook open voor eventuele andere ideeën moest je zelf ook een voorstel hebben. Moest je ervoor openstaan hoor ik alvast graag iets van je terug. Alvast bedankt en nog een fijne maandag verder.  
14 dagen
Heer 58 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Heer zoekt dame, meid of slet om te verwennen
Deze nette verzorgde heer met goede zin voor humor, een echte man met nog haar op de borst, baardje en tattoo zoekt een dame die graag nog eens lekker verwend wil worden. Van zacht tot speels, ben je ontdeugend kan je de nodige tikje ontvangen. Ik verplaats omgeving kust zodat je in je vertrouwde omgeving kan zijn. Wil je graag verplaatsen kan dit ook. Liefst niet eenmalig, geen mannen alleen aub, voor snel kontakt stuur een mail met je droom en indien mogelijk een foto en tel, Lieve speelse groeten, Uw heer  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10