Zoeken naar kus*

Uw zoekactie voor kus* leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
ano 33 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Goesting
hallo, man hier 33/1.83/98/13 behaard, baard en snor. heb zin in een geile date , betasten , kussen , elkaar pijpen en ik wil jou pik voel binnen glippen en stoten. eventueel breng ik handboeien mee... ik zelf bottom (sporadisch) en zoek een man die me laat kreunen , ik kom gedoucht en met kontje die gespoeld word voor ik het huis verlaat.liefst een oudere man , dik of dun , het uiterlijk is niet zo belangrijke , de hygiene WEL stuur me en we zien wel.  
21 dagen
Bischierig 43 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Wil nog eens genomen worden
Hey, ik ben een volslanke bischierige man in relatie die een tijdje geleden een eerste keer voorzichtig geneukt is. Dat smaakte naar meer, dus wil ik dat graag nog eens ervaren. Aangezien ik nog zeer onervaren ben, bij voorkeur iemand niet te groot geschapen. Ervaring is geen probleem ;-). Ik sta ook open voor pijpen en gepijpt worden, en eventueel ook zelf neuken. Ik ben zelf klein geschapen en heb ervaring met anale sex (enkel bij vrouwen tot hiertoe), dus misschien ook ideaal voor jou eerste keer ? Ik zoek puur voor de sex, geen relatie of kussen/knuffelen/... Ik kan soms ontvangen. Discretie, niveau en hygiëne gevraagd en geboden. Wie wil er een strak kontje verder inrijden ?  
21 dagen
Anoniem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun
Enkel op zoek naar wat rukken, elkaar betasten, naakt zijn en uiteindelijk spuiten. Niet kussen/neuken ed. Kan enkel verplaatsen binnen regio. Hygiëne en discretie verzekerd en vragend. Liefst verzorgde 60+. Ben zelf 45/175/80  
23 dagen
Sep 28 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Nammidag
Ik heb zo'n zin om mn lippen rond een piemel te laten glijden en met mn tong heerlijk rond je eikel en ballen te laten gaan! Wie kan me ontvangen en me die piemel geven? Ik kus en tong ook erg graag!  
genieterke77 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j zkt JONGERE single gay voor méér dan seks alleen
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen) Hopelijk tot snel  

46j zkt JONGERE single gay voor méér dan seks alleen
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Oudere nieuwsgierige gevraagd
Slanke goed geschapen en kaal geschoren 60er vind het fijn om eens naakt klaar te liggen voor een eveneens oudere heer die nog onervaren is maar die nieuwsgierig is naar een lul. U kunt m`n lul bekijken, strelen, kussen, likken en misschien eens pijpen. Als u zelf ook beschikt over een kale lul mag u die zeker in m`n mond steken zodat ik u lekker kan pijpen en u zo op kan geilen. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd, ik kan vrij ontvangen in Terneuzen. Na afspraak lig ik naakt op bed met een blinddoekje klaar zodat de drempel voor u minder hoog is om me te verkennen. Enkel een serieus iemand die z n afspraak ook nakomt aub, ik heb al teveel fakers gehad, enkel reageren als u echt eens langs wil komen om met me te spelen  

Oudere nieuwsgierige gevraagd
24 dagen
2daddy 48 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
2daddy4son
2 geile daddy 48 187 85 top en 46 183 88 versa, op zoek naar zoon. Jij bent bot of versa, Max 35, slank of sportief/gespierd. Into tongen, kussen, rukken, pijpen, neuken met condoom. Reactie met beschrijving en foto krijgt voorrang.  
24 dagen
Curious 36 jaar West-Vlaanderen - Lissewege
Experimenteren
Hey, Ben "hetero" gast van 1.71 69kg. Op zoek naar een wat "vrouwelijke" jonge gast om vandaag samen wat te experimenteren, strelen, voelen, kussen,.... Naargelang de klik.. Iemand zonder ervaring zoals ik, zou geweldig zijn! Foto's via mail ;)  
25 dagen
Seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Nu meteen
Wie mag ik nu direct pijpen in veurne andere gemeenten niet! Ik kom binnen open je broek als je dat wil kussen we wat en zet ik mn mond aan je stijve pik en pijp ik je tot je lekker komt. Is voor nu! Is voor de rappe!  
25 dagen
Ronneke69 68 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpgraag
178,92, geen erectie meer,verwen,kus,tong,pijp,tepels…….. Zoek voor donderdag rond de middag(12u),geile senior,met ervaring. Poppers .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9