Zoeken naar mag ik

Uw zoekactie voor mag ik leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Thijs 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor personen met een beperking
Mensen met een beperking hebben ook nood aan een liefdevolle knuffel, een intiem contact,... maar hebben hier zeker niet altijd de mogelijkheid toe. Heb je een beperking of ben je al wat ouder en nood aan een babbel, een knuffel of een intiem contact dan mag je dat zeker laten weten. Ook koppels waarbij een van beiden iets tekort komt omwille van de beperking van de ander. Dit alles op een respectvolle en begripvolle manier. Ben een verzorgde en begripvolle man. Volledige discretie gewaarborgd. Bij interesse stuur je me gewoon een berichtje en praten we verder om te kijken wat je verlangens zijn en wat mogelijk is.  
26 dagen
Gentle Master 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouw (koppel) voor figging en variante, geen intiem
Zoek vrouw die in is om haar kutje onder handen te laten nemen door middel van figging en andere. Mooie ruime vergoeding, geen intiem. Man mag zijn onderdanig sletje ook aanbieden.  
26 dagen
kijker 58 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
zoek lesbisch koppel of 2 bi vrouwen om roe te kijken
waar mag ik eens komen toe kijken . ik doe zeker niet mee en kom ook nergens aan ik verplaats alleen  
26 dagen
Jarige 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame wil mijn verjaardagscadeau zijn of spelen?
Hallo, Ik ben jarig en zou me graag een leuk cadeau willen schenken. Dus bij deze zoek ik een leuke dame die het zou zien zitten om mijn verjaardagscadeau te zijn. Dat ik je mag uitpakken en met je spelen op een respectvolle manier. Ondeugend genieten van elkaar in een discreet hotelletje of …. Ben zelf een verzorgde man van 1m92, blauwe ogen en kort donker haar. Kan afspreken en/of verplaatsen in oost en west-Vlaanderen. (Natuurlijk word het cadeautje vergoed ) Zou jij dit zien zitten? Laat me dan zeker een berichtje Xxx  
speelvogel 63 jaar Antwerpen - Brecht
in de auto
ik eerlijke man an 62 uit de antwerpse noorderkempen zoek een jong studentje meisje voor te pijpen in de autoof natuur meer mag ook eerlij  

in de auto
27 dagen
Ruben 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Poesje likken
Dag dames, ik stel me kort even voor: goeduitziende man van 37, verzorgd voorkomen, slank gebouwd, 1m80. Ik zoek een knappe vrouw met een mooie poes die ik van jou mag likken. Niet meer, niet minder. Ben je nieuwsgierig naar meer of heb je meteen zin? Stuur me dan een berichtje voor verdere info, geef ook een omschrijving van jezelf.  
27 dagen
Stan 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek leuke paydate , mag ook car
Maar wel voor regelmatig afspreken. Liefst met een en dezelfde dame/ meid. Leeftijd 23 jaar tot 53 jaar en met goed figuur. Ik ben lief en zie er goed uit. Im80 en donkerblond haat. Stuur eens een korte mail dan spreken we denk af. Goede vergoeding geboden.  
27 dagen
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
27 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate 7 juli
Hallo, graag had ik in contact gekomen met een leuke dame met een tongpiercing. Ik ben zeer benieuwd hoe het voelt om zo eens gepijpt te worden. Ook hou ik van dames met gothic/emo-look. Ook zou ik graag een zeer magere dame/a-cup beffen, ik vind het zalig om je smalle heupen vast te nemen. Uiteraard financiële vergoeding voorzien. Ik kan verplaatsen. Past je profiel niet in deze advertentie maar je pijpt wel graag of je wordt graag gebeft mag je mij zeker contacteren. Het leven is al zo saai dus wie weet kunnen we wat doen voor elkaar! Groetjes een eerlijke, hygiënische, sympathieke jongeman!  
27 dagen
Michael 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Man zoekt vrouw die haar voet op mijn gezicht duwt. 300€
Man zoekt vrouw die haar voet op mijn gezicht duwt. Koppel mag ook. 300€  
  1   2   3   4   5   6   7   8