Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jongere man 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Zoekt oudere vrouw
Ik ben een grote, slanke man van 45 en ik val op oudere vrouwen. Ik zoek een 60+ dame om regelmatig heerlijke avonden mee te beleven. Een hapje en een drankje, een goed gesprek, en alles wat daaruit kan volgen. Niet geïnteresseerd in oppervlakkige ontmoetingen.  
gisteren
Jongere man 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Zoekt oudere vrouw
Ik ben een grote, slanke man van 45 en ik val op oudere vrouwen. Ik zoek een 60+ dame om regelmatig heerlijke avonden mee te beleven. Een hapje en een drankje, een goed gesprek, en alles wat daaruit kan volgen. Niet geïnteresseerd in oppervlakkige ontmoetingen.  
gisteren
Geil beertje 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leuke oma gezocht
Hallo dames, Ik val op oudere dames en ben bij deze Op zoek naar een dame 55+ om haar lekker te verwennen. Zelf ben ik een 44jarige verzorgde man uit de regio Kortrijk. Groot en slank gebouwd 1m83 80kg weinig lichaamsbeharing en intiem geschoren. Uiteraard ben ik uiterst discreet en hygiënisch. Ik kan thuis ontvangen in de regio Kortrijk. Welke dame heeft interesse? Stuur me dan gerust een mailtje terug dat ik zeker met foto zal beantwoorden. Grt.  
Tom 50 jaar Antwerpen - Kasterlee 0472293273
Regelmatig cardate of buitensex
Ik ben 50j man uit Kasterlee en zoek een vrouw om regelmatig af te spreken voor cardate of buitensex. Liefst uit de regio. Ik zie graag vrouw gekleed in kort rokje en naaldhakken maar is geen must. Nylons met Jarretels vind ik ook opwindend. Mail met foto en voorstel. Sms of Whatsapp mag ook altijd.  

Regelmatig cardate of buitensex
gisteren
Tom 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een leuke en passionele dame
Hoi, ik ben Tom, 1m85 groot, 83g, sportief. Zelf ben ik een zachte, goedhartige, hoger opgeleide man. Opzoek naar een vrouw die op een voorzichtige manier wenst kennis te maken. Jij en ik vinden het belangrijk om in een ontspannen en veilig sfeer af te spreken. Zelf ben ik niet opdringerig en zeker geen macho. Tussen de lakens zacht tot vurig, passioneel, iemand die meer geniet van jou te verwennen dan zelf verwent te worden. Als je houdt van een lang en opbouwend voorspel met een man die met veel bewondering naar jou kan kijken dan lees ik graag jou reactie. Want met een kleine reactie heb je uiteindelijk niets te verliezen. Waar je woont speelt niet echt een rol als er maar die leuke klik is of komt... Groetjes Tom  
gisteren
Gescheiden man 60 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Zoek lief single vrwtje tot 63 jr die houdt van massage en gelikt worden. Beetje mollig mag gerust
Ben jij een mooi lief single vrouwtje tot 63 jr die nog van het leven wil genieten en bijv. eens graag gemasseerd en daarna gelikt enz wordt zodat je terug verschillende orgasmes zal beleven. Als je dit mist, kunnen we best eens afspreken en van mekaar discreet bij mij thuis genieten. Misschien worden we wel goeie vrienden en bijv ook uitstapjes maken ofzo en samen mettertijd op sexgebied meer beleven moest je daar voor open staan. Je mag gerust beetje mollig zijn, zie ik zelfs graag. Discretie en hygiëne verzekerd.  
gisteren
Willie 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kort en bondig, goed lezen aub.
Fatsoenlijke, correcte, slanke, niet onknappe klasseman, met IQ en EQ, jong v geest en lichaam, viriel is op zoek naar één vaste vriendin voor elkaar eenmaal per week te verwennen op hotel in Gent. Indien je zelf kan ontvangen des te gemakkelijker. Ben je een verzorgde, slanke, goeduitziende vrouw met inhoud uit mijn regio (max. 15 km van Gent) en genoegen neemt met één man dan mag je mij contacteren. Geen losse contacten, geen extremiteiten. Uiteraard gaat het hier over een wekelijkse paydate. Indien je niet slank bent en ik niet kan rekenen op je hoef je niet te reageren. Discretie gevraagd en geboden. Foto op aanvraag.  
gisteren
Roel 59 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Vernederen
Hallo, Ik ben op zoek naar een leuke, heel ruimdenkende dame, die er plezier in beleeft om een man te vernederen. Dat mag een gehuwde dame zijn. Zelf ben ik ook gehuwd. Bij de juiste persoon kan ik eventueel zelfs ontvangen, maar laten we eerst eens gewoon kennis maken en zien of we beiden ons ding hierin kunnen vinden wat betreft hoe, wat, hoever, etc.... Hoe ik eruit zie ? 't Ja, ik ben 59, dus sowieso wat kilootjes en rimpels teveel. Maar ik vind het nog best ok als ik in de spiegel kijk. Maar ook hierover kan een oordeel gemaakt worden bij een eerste kennismaking. Ik hou wel van mensen met humor (echte humor, geen platvloerse). Heb je interesse, twijfel dan niet om een berichtje te sturen. Ik ga me sowieso niet in een blind avontuur storten en wil sowieso eerst op een normale manier kennis maken. En wie weet wordt het daarna niet normaal, maar wel leuk. Hopelijk tot binnenkort.  
Vincent 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
gisteren
Mark 48 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Stil verlangen
Zijn er vrouwen uit de regio die soms wel stiekem naar iets verlangen maar single zijn of man of vriend die er geen oren naar heeft? Hoeven echt geen extremen te zijn, een knuffel massage of uitgebreid gelikt worden?? Alles is bespreekbaar, misschien ook iemand die wel eens naar parenclub zou willen gaan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10