Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Grootgeschapen bi man gezocht om elkaar in eerste instantie te betasten en af te trekken. Ik ben 46 jaar, 1m72, zeer verzorgd, niet marginaal, discreet, van enig niveau en niet roker. Ik zoek dito man. Enkel serieuze gemotiveerde reacties graag.  
gisteren
Genieterke 46 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Ervaren masseur gezocht !
Ik zoek een man met ervaring in het geven van een ero massage met happy ending . De massage gebeurt op een massagetafel , de massageolie staat klaar . Leeftijd is niet echt van belang , de ervaring wel . Onnodig te reageren voor een andere dag , de adv. is enkel vandaag geldig . Mijn stats 46 186 83 19 intiem geschoren . Discretie en hygiëne zijn vereist en geboden . Geen financiele bedoelingen en geen fakers aub !  
Paul 78 jaar Antwerpen - Deurne 0470805529
ik zoek contact
ik zoek een eerlijke man die Gay is tussen de 35 a 50 jaar om mij het helpen uit de kast te komen nu mijn vrouwelijke hormonen de bovenhand nemen lat of relatie met seks en meer hopelijk melden nu zich geen feekers meer aan ik kan ontvangen liefst in de avond dag moeilijker te druk in de bouw ik kan ontvangen penis max 16v cm  

ik zoek contact
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
jaak 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top,meester,of strenge trava
wie laat graag aan ballen en kont likken ik pijp ben slank onderdanige man single veel mag ook rode kont 170/65/14  
Gewone man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpdate
Welke oudere mag ik pijpen, in je broek voelen, ... graag niet TE groot geschapen, behaard is +++ ben vrij vandaag centrum Aalst, kan niet ontvangen, hopelijk tot voels.......  

Pijpdate
gisteren
Nibin 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ontdekken dit weekend
Hi Jonge verzorgde openminded man hier met nog weinig ervaring zoek leuke date voor dit weekend. 29/180/70. Ik kan verplaatsen. Veel bespreekbaar, stuur me snel. Nick.  
gisteren
Ike 53 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Veel zin
Man 50 zoekt voor rond 14u iemand die elkander pijpen.heel discreet.  
gisteren
Joren 35 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Deze nm, enkel soft
Welk jong gastje wil eens betast worden door een man van 35 jaar. Evenentueel in mijn wagen of tijdens een wandeling aan Schulens meer. Wel enkel soft.  
Voor rijper. 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
Hoi,ik ben 42 178 78, en op zoek naar een rijpere man in het bezit van een knalharde lolly,om heerlijk oraal te verwennen.Ik kan ontvangen,en eventueel verplaatsen indien doenbaar.Ik ben hygiënisch en discreet,ik verwacht dit ook van jouw.Geen haastwerk,lekker genieten.Reactie met foto speeltje krijgen voorrang,maar is geen must.Ik ontvang vandaag om 16 uur.Fakers mogen zich onthouden.  

Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10