Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kust vibes 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie zin in extra fun vanavond?
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & huisvriend, op zoek naar extra fun vanavond, Samen jouw partner heerlijk te verwennen, maar ook met onze 3 te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor de vrouw, zoals voor de man om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen.  

Wie zin in extra fun vanavond?
Jullie Masseur 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Massage voor hem en haar
Ervaren masseur geeft g-spot massage voor haar en prostaatmassage voor hem. Geen Fin. bedoel. Enkel koppel. Jullie gaan met een bevredigend gevoel naar huis. Klasse, respecten hygiënisch Ontvang met massagetafel in het Waasland Mail met jullie gegevens voor eennafspraak. Geen fake, klasse man 50 er Tot snel  
Tim 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Overdag of s avonds..Ik zoek een leuk deftig koppel om de vrouw erotisch te masseren terwijl de man toekijkt of mee masseert. Ik ben Vlaamse hetero, geen fake, niet onknap en sportief gebouwd. Wie heeft zin om deze tekst om te zetten in een lekker genotsmoment met 3 ? Kijk uit naar je bericht  

Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Ruben 45 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Genieten
Hallo , Ik ben single man , verzorgd , normaal gebouwd . Op zoek naar koppel openminded om onze fantasieën te laten waar maken . Ik zelf ben zachtaardig en zoek dit dus ook , liefst ook wel vast contact . Geen opdringerig gedrag aub . Graag zou ik eerst kennismaken met een aangename en leuke babbel . Wie dit ziet zitten of nog vragen heeft mag me altijd contacteren . Vele groetjes en mss tot later X  
Morgen 25/07 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Wie zin in extra man aan de zee
Jullie zijn op vakantie of wonen aan de zee en jullie hebben morgen zin in een spannende namiddag? Dan ben ik misschien de man die jullie zoeken. Dit kan vrouw gericht of lekker met elkaar spelen. Er is veel bespreekbaar. Mijn stats zijn 31 jaar, 1m79, slank/sportief gebouwd en onbehaard. Bij interesse kan er een foto worden gestuurd. Tot morgen?  
Lucas 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio, 65+
Beste, Wie houdt er van rustig genieten met z'n drie, wie mag ik een heerlijke massage geven met zachte handen, zowel man als vrouw, wie mag ik vervoegen bij heerlijke knuffelsex waarbij lichamen verlangen naar elkaar en strelend genot geven, wie kan ik oraal bevredigen en een climax geven, wie kan 's namiddags ontvangen om de tijd van ons leven te beleven, wie spreekt deze advertentie aan?  
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Bi man 41 41 jaar Antwerpen - Mortsel
Pijp me samen
41j bi top, m71 85kg, niet slank dus, 17-18cm geschoren. Zoek een Koppel dat me samen lekker zuigt tot ik spuit in de mondjes. Eventueel jullie neuken ook, maar geen vereiste. Ikzelf pijp niet,ook niet mij neuken (uitsluitend top hier), dame beffen kan wel. Ik kan niet ontvangen. Reacties met stats of foto krijgen snelle reactie. Geen mannen alleen.  
FWB 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk vast koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk vast koppel om regelmatig af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik sta voor veel open maar ben niet op zoek naar extreme dingen.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk vast koppel
Peter 63 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Spontane man 63 zoekt een leuke koppel voor date
Spontane man van 63 , zoekt een leuke koppel voor date , interesse laat maar weten, eerlijk discreet en respectvol, regio kust  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10