Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
karin 60 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
dame gezocht voor op vakantie
wij zijn een verzorgd koppel van vrouw 59 en man 63 die op zoek zijn naar een lieve en leuke dame die onder het motto FWB graag met ons komt genieten van zon en zee aan de kust.wij bieden jou een overnachting aan bij ons in ons appartement.we zouden dan samen kunnen genieten van een massage naar ons of naar jou,strelen en knuffelen of meer, maar steeds in onderling overleg.mischien kan er later vriendschap uit groeien. jou vormen en leeftijd zijn van geen belang,als je maar positief in het leven staat. man is sportief,vrouw heeft enkele ronde vormen en grote mooie borsten,maar alles werkt nog steeds.als dit jou aanspreekt laat dan vlug iets weten.groetjes  
17 dagen
Etie 63 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Koppel om te stoeien met 2 of 3
Ben de mannelijke helft van een koppel en zouden graag een vrouw willen vinden voor FWB met de man, dit met akkoord van de vrouwelijk helft. Misschien is ze later wel te verleiden om mee te doen. Zijn zelf een slank tot normaal gebouwd koppel, niet rokers, die kunnen ontvangen en verplaatsen. Graag iemand die ook slank tot normaal gebouwd is om een mooie vriendschap mee op te bouwen. Een koppel mag ook reageren om hetzelfde te beleven maar dan met drie zonder jaloerse gedachten. Wij kijken uit naar jullie bericht, liefst een beetje onderbouwd.  
17 dagen
Jong stel 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wij zk ervaren vrouwelijk piercing zetter
Wij zijn jong stel,waar van de vrouw graag piercing wil laten zetten in haar clitoris & lipjes. Wij zouden graag ervaren vrouwelijk piercing zetten vinden. Die dus ervaren is,sterieel werk. En die zou de vrouwen willen eventueel penetren om haar te laten ontspannen. Ben jij dit of ken je iemand die ons wil helpen,stuur gerust Mail. Wij zoeken geen man,ook niet bij het plaatsen. Enkel een vrouw!!  
18 dagen
tweeopzoek 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
op zoek naar een vrouw
Wij zijn een koppel. v 47 en man 52. Beide slang en verzorgd. Op zoek naar een leuke vrouw en wat erotiek bij de juiste klik. Geen ervaring. Het is moeilijk om zo vrouw te vinden. Maar wij blijven zoeken. Groetjes  
19 dagen
Koppelke 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vrouw gezocht voor trio met koppel
Hey meiden wij zijn opzoek naar meiske/vrouw voor trio Wij zijn v32 m34 zoeken dus vrouw voor verwennen zowel man als vrouw natuurlijk zal jij ook verwend worden. Vrouw is bischierig Veel kan niks moet.. Intresse stuur ons gerust  
21 dagen
S & k 52 jaar Limburg - Tessenderlo
Lief koppel zoekt een bi vrouwtje
Halo wij zijn een lief spontaan koppel van vrouwtje 49 bi man 52 Wij zoeken een leuke lieve bi dame om Samen met ons drietjes een leuke en intense avond van elkaar te genieten Maar respect na beiden toe  
swap74 50 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
even leuk van bil gaan
nog niet zo lang daten we en we probeerden mmf mfmf maar nog niet mff dus zoeken we een goedlachs bi vrouwtje van tussen de 40 en de 50. mijn vrouwtje 50 en man 62 maar nog steeds in goede doen. we houden niet van gemenig gedoe want zo zijn wij ook niet. wij ontvangen zijn discreet en houden van hygiene stuur ons een fotootje en dan doen wij dat ook tot straks in onze "werk"kamer ;-)  

even leuk van bil gaan
24 dagen
Gelegenheidskopp 39 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Leuke extra dame gezocht
Gelegenheidskoppeltje, knappe V37 1m56 80kg en m39 1m74 90kg sportief, zoeken extra dame. Beiden niet rokers, vooral voor haar. Afspreken op hotel, alles mogelijk. Man gesteriliseerd en besneden,intiem geschoren en zeer actief. Bij intresse gelieve foto te sturen en wat je juist zoekt of verwacht en dame antwoord je.  
24 dagen
J&E 33 jaar Antwerpen - Stabroek
Vrouw gezocht
Lees aandachtig, zodat je weet wat we zoeken en vooral wat we niet zoeken. We zoeken een hetero of bi dame, verzorgd, discreet, niet rokend, sportief/slank of normale bouw, voornamelijk voor contact met mijn man, maar mits de klik juist zit misschien ook met mij (bischierig). Eerst apart af te spreken met mijn man, nadien kunnen er mogelijkheden zijn tot ffm. Wij zijn beide dertigers, normale/slanke bouw, niet rokend en vrij denkend. Hij is 1m83, 34 jaar, intiem verzorgd en een gever. Ik ben 1m70, C cup en intiem geschoren. Discretie is belangrijk, dus we beantwoorden ook enkel met een foto indien we er een ontvangen. Misschien tot binnenkort?  
vdhk 59 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
gelegenheidsheidskoppel zoekt
wij zijn een gelegenheidskoppel (man vijftiger - vrouw 42). Zij is een mooie Afrikaanse die er al lang droomt van sensualiteit met een blanke vrouw. De leeftijd en uiterlijk van die vrouw zijn voor haar niet belangrijk. Ze is wel heel passioneel en hoopt een blanke vrouw te vinden die ook heel passioneel is. Kunnen ontvangen. Man aanwezig maar doet niet mee. Discretie en hygiëne, gevraagd en geboden.  

gelegenheidsheidskoppel zoekt
  1   2   3