Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil 30 jaar Limburg - Hoeselt
Iets geils tijdens het verbouwen.
Hallo, komende zaterdag ben ik weer bezig in een verbouwing te hoeselt. Nu ben ik opzoek naar iets geils tussen de werken door. (Dit kan met cd, traf,tv,man,...) Ik sta voor vrijwel alles open. Dus waar heb jij zin in? Ik ontvang op de werf. Winddicht maar op een tuinslang na is er geen stroment water. Dus afhankelijk van de werken kan ik wel in het zweet staan of vuil zijn als je aankomt. Beschrijf zeker even hoe je de date ziet verlopen. Sta ook open voor een soort rollenspel: jij komt bv. Een offerte maken voor werken maar de prijs slaat tegen maar de prijs kan omlaag mits.... het is maar een idee. Het mag ook zeker zonder rollenspel zijn. Laat maar iets weten. Groetjes x (ohja vermeld even je leeftijd aub.)  
Virginie 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Virginie zkt 21-44
>> na heel lange tijd nog eens.. << Zo nu en dan op zoek naar lekkere kerel/man, bepaalde momenten overdag tijdens de week zoals morgen (donderdag) tot vroege namiddag.. Jij mannelijk 21-44?! Baardjes zijn hot, hairy ook maar geen must (but I like it a lot). Real, clean, safe. Bij klik kan ik discreet ontvangen. Jij stuurt foto mee? Fijn om dingen te ontdekken samen, of jij wil eens het andere leren kennen? Genieten, ontspannen zijn m’n trefwoorden. Ik vind het heerlijk je lekker te zuigen (like deeptroath). Fuck kan. Kan wel een gulzig sletje zijn maar dat betekent niet ordinair. Er zijn grenzen :) Ik date niet zomaar iedereen. Soms reageer ik misschien niet (of laat?), dan is er mogelijks geen interesse of heb ik zorgvuldig nog berichtjes te verwerken. Als ik antwoord zoek ik ook degelijk, eventueel voor later. Kijk na antwoord ook eens in je spam, soms komen berichten daar in. Jij real? Zoek geen koffie momentje :) Zie jij het eens zitten langs te komen?  

Virginie zkt 21-44
Lindsey 35 jaar Limburg - Lommel
Vrouwtje met extra
Met veel zin zoek ik een man die ik langdurig mag pijpen om dan je zaad in mijn mond te krijgen.  

Vrouwtje met extra
jos 60 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
pijper gezocht
welke man of trav met kort rokje sliploos wil mij pijpen tot het einde onder tafel , wel op een avond  
Schiettekatte d 62 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Hot botton
Wie wilt er een knappe man komen neuken kan ontvangen Temse  
Tisha 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hete Tisha
Hoi Hoi Ik zoek geile date met dominante man. Ik pijp lekker en verlang naar zaad. Ik laat me gewillig neuken in doggystyle. Laat me graag volspuiten. Ook spanking en bondagesletje. Ook meerdere bulls. Groetjes  

Hete Tisha
Bart 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Trans!
Ben verzorgde man en zoek een trans. Ik kan ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen.  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  
jaak 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top,meester,of strenge trava
wie mag ik eens goed pijpen en rimmen ik ben een man single 170/65/14  
adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
TRANSSEXUEEL of TRANSGENDER
Ben jij het die mooie kleine borstjes heeft, dan ben ik je man. Hou enorm van het vrouwelijke en iemand die weet hoe je een man kan verleiden. Je bent mooi gekleed, de juiste aangebrachte Make-Up en als ik het mag ontdekken sexy lingerie. Ben jij zo iemand, als je wilt en kan, geef maar een seintje. Bij interesse meer info.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10