Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Xxx 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen en spuiten
Wie mag ik heerlijk pijpen tot het eind en dan alles in mijn mond spuiten. Ik ben verzorgde man en kan ontvangen. Andere voorstellen mogen ook welkom laat maar horen.  
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Niet alle dagen vanille ijsjes
Enthousiaste, nieuwsgierige, en Dominante man... Klaar voor een nieuw avontuur! De laatste 10 jaar ruime ervaring opgedaan binnen de bdsm life-style zowel als dominant als in de rol van switch/onderdanige. Ik zoek iemand waar het op alle manieren mee klikt. Je bent vooral een trotse, intelligente vrouw die zich helemaal kan geven. Ik ben een 40 jarige sportieve man op zoek is naar een intelligente sexy (vrouwelijke) speelpartner. Ik zoek geen eenmalige dates maar iemand om regelmatig fijne momenten mee te beleven en de rest zien we wel. Ik ben 1m88, normaal gebouwd en probeer het beste uit elke dag te halen. Ik zoek niet noodzakelijk iemand met veel of zelfs enige met bdsm maar vooral iemand die open in het leven staat.  

Niet alle dagen vanille ijsjes
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een extreme dominante man meester
Zoek een zeer extreme dominant man of meester die savonds bij mij in halle kan komen om bdsm te doen, iemand met materiaal daarvoor sonde in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen. En materiaal hebben om mij vast te binden daarvoor.  

Zoek een extreme dominante man meester
13 dagen
Edging lover 34 jaar Antwerpen - Brecht
Iemand zin om vandaag nog een edging sessie te ondergaan?
Hallo liefhebbers,ik ben een 34jarige man en vind het enorm fijn om een totaal vreemde slanke hetero/bi/gay man te laten genieten op een zeer intense en opbouwende manier om tpt een echte klimax te komen!! Bij interesse graag mailtje met wat uitleg over jezelf en wie weet spreken we straks nog af. Ik verplaats enkel. Grtz Edging lover  
Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Ervaren bull zoekt pure lust slet
Welke vrouw wilt verwent worden op de manier dat ze wilt. Dat alles in teken staat van jou genot. Je man mag toekijken hoe jij geniet. Of mag in de kamer ernaast aanhoren hij je geniet. Niet even snel sex en klaar. Nee paar uur passie en pure geilerij om het zo maar te zeggen. Ook een vrouw die dit wilt zonder medeweten van haar man mag reageren. Ik kan helaas niet ontvangen. Zoek wel iemand voor vaker. Hou niet van Eenmalige afspraakjes. Ook vanwege hygiëne maar vooral omdat als je elkaar leert kennen het genot alleen maar groter word. Afstand maak niet uit. Ook leeftijd niet. Zolang je er maar verzorgd en sexy uitziet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren. Maar vooral wie is er echt. En geen fake zoals meeste hier. Zonder foto geen reactie vanwege teveel faker. En vanwege respect voor privacy hoef ik geen face foto  

Ervaren bull  zoekt pure lust slet
13 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan of al single of als getrouwde vrouw. Je partner is ook altyd druk. En door wat voor situatie dan ook mis je passie in je leven. Sex is er amper en als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij verlangt meer. Je wilt uren geile sex. Je wilt passie genot. Meerdere orgasmes. Tot je helemaal voldaan en moe bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Ik ben een Man die hetzelfde mist. Vanwege een zieke vrouw. Dus wil je dit zonder medeweten van je man. Reageer dan ook. Ik ben discreet. Niemand komt dit te weten. Ik zoek iemand voor vaker. Samen de fun en niet de stress zeg maar. Ik zoek een vrouw tussen 20 en 38 j. Wie is real en serieus en wie durft te reageren. De afstand speelt geen rol. Komop we leven maar 1 keer  
13 dagen
Jan 44 jaar Limburg - Lommel
Realistisch dokters onderzoek
Ik zoek een realistisch dokters onderzoek in een beetje realistisch uitziende praktijk. Door of een man of vrouwelijke arts. Wie wilt deze fantasie waarmaken. Ik wil ook graag misbruikt worden tijdens dit onderzoek. Ik heb dit eens mee gemaakt tijdens me jeugd. En sinds dien blijft dit me opwinden Afstand speelt geen rol. Bij klik liefst regelmatig  
13 dagen
Tornado tong 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Beffen doe niks liever
Opzoek naar een vrouw die ook veel houd van lekker lang gelikt te worden op een zachte manier met strelen aan borsten en tepels. Ben zeer verzorgde man en goeduitziende. Kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
13 dagen
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Voyeur zoekt koppel. Seks in mijn bed!
Man van 35 jaar zoekt koppel. Ik ontvang jullie thuis en jullie hebben seks in mijn bed terwijl ik toekijk. Ik ben sub ingesteld. (Licht bi indien gewenst) hou van kijken, passief meedoen. (Beffen, vingeren en eventueel pijpen). Hou van creampie cleanup en soortgelijke scenario’s. Ik speel ook met mezelf ondertussen en aan het einde kom ik klaar waar en hoe jullie willen en clean ik ook mn eigen zaad. Andere scenario’s ook mogelijk. Enkel serieuze reacties aub. Hygiëne en discretie is een must. Graag reactie met foto, jullie krijgen ook een foto terug.  
Zaadstaaf 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominante zaadstaaf
Directe, sportieve, ondernemende en vooral passionele man, is op zoek naar een leuk en openminded contact (v/kpl) om samen opbouwend te experimenteren... Wegens de vrije agenda kan ik me vlot vrijmaken en verplaatsen. Echter locatie voorzien is ook geen probleem. Een dame van kop tot teen beroeren, teasen en vooral gek maken is waar ik op kick, wederzijds respect en discretie is geboden.. zoeken we samen die klik op en meer..?  

Dominante zaadstaaf
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10