Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Horror stijl
Horror Zoekende naar een vrouwelijke onderdane dus geen man Iemand die er op kickt om in horror stijl gebruikt te worden Niet enkel eens dekken en weer gedaan , je zal weerloos in het horror spel zitten samen met men vaste slavin zullen jullie door deze griezel Gebruikt ver vernederd worden , hebben veel spullen liggen die op je gebruikt kan worden We ontvangen zeer discreet thuis  

Horror stijl
gisteren
Peter 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek je een "Daddy"?
Je bent een (verlegen) meisje dat af en toe verlangt naar aandacht, sturing en discipline. Je bent ondeugend, af en toe een beetje opstandig, plagerig maar ook lief. Je bent serieus op zoek naar een oudere man bij wie je gewoon lekker jezelf kunt zijn, iemand die jou begrijpt en waarbij je veilig kunt voelen. Je bent onderdanig, pleziert en verwend graag en vind het niet erg om af en toe met harde hand gecorrigeerd te worden. Daarnaast zoek je gewoon een vader figuur bij wie je je veilig voelt en bij wie je sexueel kunt experimenteren. Je wil je onderdanigheid verder ontwikkelen. Ben jij dat meisje (18-40 jaar), die al lang hier naar verlangt, stuur me dan een berichtje voor een eerste (online) kennismaking en dan we zien wel wat er van komt.  
gisteren
Rob 63 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd,.. maar de stap nog niet durven zetten. Doe het nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren man biedt jou een ervaring in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie.hygiëne, discretie en respect zijn sleutelwoorden. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel niet langer en kruip in je digitale pen. Ik ben heel benieuwd naar jouw mailtje....  
gisteren
Zakenman bull 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek onderdanig koppel
Ben rijpere zakenman, blond 180-80kg. Getrouwd, dus zoek discreet. Zoek ÉÉN koppel met slanke tot superslanke dame (leeftijd niet belangrijk), waarvan beiden kicken op het onvruchtbare zaad van de bull. Let wel, ik neuk enkel de dame, maar de man mag(moet) mij zeker pijpen, en mag natuurlijk na de daad mijn zaad oplikken. Korte krachtige kinky afspraakjes overdag tijdens de week. Geen marginalen aub. No ramance, enkel lust.  
gisteren
Pieter 26 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Cuck zoekt meester of meesteres
Hey Ik ben een 26 en zou graag als cuck gebruikt worden door een koppel. Ik ben heel onderdaning en houw van vernedering. Ik kan beide zowel vrouw als man verwennen en sta open voor veel.  
gisteren
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken; vele jaren ervaring met bdsm, discretie geboden.  
gisteren
Biman1956 67 jaar Antwerpen - Ekeren
Oudere onderdanige man
Ik zoek een oudere onderdanige,+50, man voor bdsm. Geen extremen. Alles na onderling overleg, Je moet wel kunnen ontvangen in de regio. Reacties met foto's krijgen voorrang.  
gisteren
Zoekende 55 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Meesteres of Dominant koppel gezocht.
Slaafje zoekt een Meesteres of Dominant koppel of waarbij de vrouw Meesteres is voor gedomineerd en opgeleid te worden tot volwaardig slaafje. Wanneer dit slaafje dan ook handelingen moet uitvoeren of ondergaan bij of door andere slaaf , bijv. de man van het koppel, is geen probleem.  
gisteren
conny 63 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
ik wil slavin worden
ik ben een man die leeft als vrouw met een andere man gelijk vrouw en man nu wil mijn man dat ik mij bij hem als slavin nu en dan leef hij wil me opleiden maar dat lukt niet zo goed daarom hebben we besloten om mij te laten opleiden door een derde is er iemand die dat voor mij wil doen ik ben onderdanig en wil alles doen om een slavin te worden  
25 man 25 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
jong bi switch zoe vrouw of koppel voor soft of hard bdsm
hey ik ben een 25j switch die 182cm is en 72 kg weeg ik kan heel dominant zijn volledig submissif zijn hou van touwen en speeltje. ik heb nog veel meer kinks ben bijna zeker dat ik me zou doe in je kinks vraag maar ik ben eerlijk en zeg wat ik van je kink ving  

jong bi switch zoe vrouw of koppel voor soft of hard bdsm
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10