Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slet/slavin gezocht voor nu of deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. Op zoek voor nu overdag of deze avond/nacht. Later deze week kan ook.  
11 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Onervaren 29 jaar Antwerpen - Berchem
Zoekt dominante meester voor pijn
Ik zoek een dominante man die me kan ontvangen waar bij ik me kan omkleden en vervolgens een duistere kamer binnenkom om vervolgens de controle uit handen te geven om nadien te dienen als een slaaf. Ik ben bijna onervaren maar kick er op om vastgebonden te worden en gestraft te worden door een dom. Ik wil op voorhand de scenario maken zodat er bij aankomst enkel moet omgekleed worden. Bij interesse hoor ik graag wat je met me wilt doen en foto van je attributen die je op me wilt gebruiken. De foto is een foto waarbij ik me zelf heb geslagen met een riem. Ik ben 29/185/89  

Zoekt dominante meester voor pijn
12 dagen
biker 54 jaar Antwerpen - Stabroek
Zoek een meesteres of meester
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die mij wil domineren en gebruiken. ik ben een 54 jarige blond onderdanige man, voor veel in maar wil met respect ondergaan. Wie stuurt zijn wensen door?  
dog 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
12 dagen
Meester D 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
(Evt inwonende) slavin gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde Dominante,man van 51 jaar en zoek via deze weg een vrouw/slavin die regelmatig kan afspreken of eventueel inwonen. U wordt gebruikt voor alle taken die bij een slavin horen,wordt beloond/gestraft waar nodig. Alles met wederzijds respect. Uiteraard wordt op voorhand alles besproken wat Uw grenzen en wensen zijn en toetsen W/we deze dan aan Mijn wensen. u kan uiteraard achteraf ook nog grenzen aangeven en deze worden dan zeker gerespecteerd,echter is het toch de bedoeling dat er iets mogelijk is…het blijft een Meester/slavin relatie (met de nodige liefde) Sta je open voor een soort 24/7 met het nodige respect en de nodige vrijheid (indien gewenst) neem dan zeker contact op met een duidelijke motivatie waarom u de juiste slavin zou zijn,een foto en reeds kort wat mogelijk is en wat uw grenzen zijn. Groeten en hopelijk tot gauw, Meester D  
12 dagen
SenSuBo 67 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
Student 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
19j student zoek top enkel Antwerpen Centrum
Heyy ben bttm van 19j 1m60 65kg 12cm klein mollig geschapen ben opzoek naar een top die kan ontvangen in Antwerpen centrum geen fakers aub sta open voor veel met meer man kan ook als je mensen kent Eerst beginnen met iets te drinken en dan zien we hoe het afloop als je Bombay gin hebt dan ben ik waarschijnlijk bij u  

19j student zoek top enkel Antwerpen Centrum
12 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub/slet gezocht voor deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. Op zoek voor deze avond en nacht of overdag vandaag. Later deze week kan ook.  
12 dagen
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Voyeur zoekt koppel
Man van 35 jaar zoekt koppel. Ik ben sub ingesteld. (Licht bi indien gewenst) hou van kijken, passief meedoen. (Beffen, vingeren en eventueel pijpen). Hou van creampie cleanup en soortgelijke scenario’s. Ik speel ook met mezelf ondertussen en aan het einde kom ik klaar waar en hoe jullie willen en clean ik ook mn eigen zaad. Andere scenario’s ook mogelijk. Enkel serieuze reacties aub. Hygiëne en discretie is een must. Graag reactie met foto, jullie krijgen ook een foto terug.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10