Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Max 55 jaar Antwerpen - Merksem
Lieve man zoekt nurse/GFE
Leuke single man met lichte fysieke beperking, 55j, Antwerpen, zoekt lieve dame/verpleegster om hem te verzorgen/vertroetelen, inclusief erotiek: GFE/lichte dominantie/nurse/knuffelen. Ik kom veel affectie te kort. Mooie fin verg in ruil voor date. Doe je dit graag/interesse? Snel reageren dan! Tot gauw!  

Lieve man zoekt nurse/GFE
gisteren
Noa 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Langdurig contact
Ik ben een stijlvolle brunette, op zoek naar een respectvolle man voor regelmatig contact. Ik waardeer een goed gesprek en een positieve ingesteldheid. Intimiteit is altijd met condoom en ik vraag een bijdrage van 400 per afspraak. Graag ontvang ik een discrete foto en beschrijving bij interesse. Ik kijk uit naar een respectvolle en boeiende connectie!  
gisteren
bert 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke studente wil 350 euro verdienen om mij gezelschap te houden.
jonge man 1 jaar singel zoekt studente om mij gezelschap te houden. ik ben al te lang alleen. zelf ben ik groot slank deftig hoger opgeleid. geen marginale toestanden. ben jij die leuke vrouw die finantieel wat extra wil en heb jij een zeer hoog libido. graag reactie met foto. tot van weekend??  
gisteren
Sportieve m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek dame vr ppdate
Sportief gebouwd man,verzorgd zoek dame voor ppdate. Normale vergoeding & waar ik juist mag hoor ook strelen of likken. Mail wanneer je kan & wie je bent. Danku  
gisteren
Zonnig 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Financiële problemen
Goedemorgen jonge dames en studentes we leven in een dure periode waar vele van jullie het financieel moeilijk hebben om rond te komen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres ik wil jullie een financieel duwtje in de rug geven . Ik zal mezelf eens voorstellen ik ben een zachte knappe man van rond de 50 lentes jong. Afspreken gebeurt op kamer voor de privacy en de veiligheid van de dames.  
Dirk 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Naturist avond of middag met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt . van middag of vanavond nu ZATERDAG  

Welke dame zou dit graag eens mee maken
Ben 37 jaar Antwerpen - Geel
Amateur dame of studente gezocht
37 jarige man afkomstig van de Kempen is opzoek naar dame / studente die het leuk vindt om mannen te ontvangen en er graag een centje mee verdiend. Ben niet opzoek naar een pro-dame, ook niemand die zotte prijzen hanteert. Indien er een klik is zou ik dit liefst op regelmatige basis willen doen. Ben niet-roker, normaal gebouwd en normaal geschapen. Zoek geen extremen, gewoon passionele seks waar beide personen hoogtepunt(en) kunnen beleven. Discretie en hygiëne gewenst. Indien interesse reageer dan met foto + prijs die je in gedachte hebt.  
Man 45 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
zkt dame voor publieke sauna
Welke leuke dame wil samen mee naar een publieke sauna? Liefst naakt. Klassevol. Mooie vergoeding  
Stijn 40 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjobs
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u,op een afgelegen plaatsje in de natuur of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjobs
Tiny 42 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Poesje verwennen
Wie houdt ervan om een poesje langsdurig te verwennen? De lipjes zachtjes te verkennen, het clitje plagend te likken tot het zwelt van genot, het kutje te likken tot de stroom squirtsappen je mond vullen van genot... Wie daarvan geniet mag ook rimmen, lekker... Ik zoek een man die hierop kickt, die niets anders verwacht dan een heerlijke nectar als beloning. Ik kan niet ontvangen, date kan bij jouw thuis (mits redelijke afstand), eventueel cardate of op kamers, die extra kost is wel voor jou . Ik vraag hiervoor 125 euro en een groot enthousiasme :)  

Poesje verwennen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10