Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

count 45 jaar Antwerpen - Mortsel
bare date / ruwe seks / spanking, ev. ontvangen Mortsel
Dag Deze man van 45j, 1m74, kaal hoofd, behaard lichaam heeft zin in een seksdate. Ik hou van tongzoenen, primal, ruwe seks, spankings geven (met de hand, maar wel hard). Ik neuk graag bare, ben gesteriliseerd en soa-vrij. Graag voor vandaag of morgen, ik kan ev. ontvangen in Mortsel. Graag reactie met foto en prijs. Ik hou extra van vrouwelijke rondingen, en van schaamhaar (maar is geen must). xxX  

bare date / ruwe seks / spanking, ev. ontvangen Mortsel
Kurt 40 jaar Antwerpen - Puurs
Ontspannen en genieten
40 jarige, verzorgde man op zoek naar dame die graag samen wil genieten van een heerlijke tijd samen. Leeftijd van geen belang. Geen extremen, niet erop en eraf maar eerder tijd nemen en opbouwen naar passioneel genot. Spreekt dit u aan aarzel dan zeker niet om contact op te nemen en kunnen we elkaar uitgebreid leren kennen. Ik verneem graag uw bericht  
Steve 64 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Elkaar verwennen
Alleenstaande niet onknappe man is op zoek naar slanke dame, leeftijd van geen belang. Geen extreme dingen, gewoon lekkere massage en elkaar fijn verwennen waar de vrouw op het voorplan staat. Ik kan ontvangen,zoek geen relatie, discretie en hygiëne van het grootste belang en tegen vergoeding. Regelmatige afspraak mogelijk als het klikt. Groetjes x  
kurt 65 jaar Antwerpen - Lier
body to body massage
Ik een attente discrete spontane, niet opdringerige man midden zestig verlangt naar een intense massage. Liefst regelmatig zoals ik het vroeger maandelijks langs ging in Hove. Jouw zachte handen die met warme olie over mijn lichaam glijden, afwisselend zacht en stevig, van kop tot voeten. Een body to body, elkaar voelen geeft mij intense vreugde en dagen lang een ontspannen gevoel. Liefst ben jij een dame die er zelf ook nog van kan genieten om een massage te geven en kan je ook ontvangen. Laat ons hiermee starten voor een fijne discrete massage vriendschap in alle respect en discretie.  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Lekkere pijpbeurt gezocht.
Ben jongeman van 36, 1m78, slank, donkerblond haar en een ferme pik. Zoek een leuke dame met slank tot normaal postuur die het spannend vind om af te spreken voor een betaalde pijpbeurt. Bij jou, cardate, spannende plaats? Je leeftijd en afkomst spelen geen rol. Rijper ook zéér welkom! Wel discreet in het contact en niet fake. Geen man of stel aub... Gus.  

Lekkere pijpbeurt gezocht.
Tim 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwtje tegen betaling gezocht
Slank verzorgde Vlaamse man van 45 is op zoek naar een koppeltje waarbij de man zijn vrouwtje laat gebruiken tegen betaling. Ik fantaseer al tijdje hierover… veel mogelijk…. Hygiëne, respect en discretie is de basis van leuke date.  
Piet 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durven genieten en aangename verdienste
Bent u die jonge vrouw in een saaie relatie op zoek naar aandacht, nieuwe seksprikkels, spanning en avontuur in een discrete exclusieve vriendschap. Seks met fantasie, zonder extremen. Geen halve dag sessies maar korte dates op hotel.u bent jonger dan ik en hebt geen probleem met rijpere ervaren man. Ik ben een slanke gesteriliseerde ervaren man. Zeer hygienisch, niet roker die ervan geniet uw te laten genieten. Belangstelling? Stel uw uitvoerig voor en vertel mij waarom ik voor u moet kiezen.Check zeker ook uw spam voor mijn antwoord.  
Donny 41 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
(h)eerlijk slank (jong) poetsvrouwtje single gezocht lees verder ...
Dit is een oprechte advertentie als alleenstaande discrete deftige heer zakenmilieu, die dringend een goed lief poetsvrouwtje nodig heeft, maar wel die openstaat om spannend ook heerlijk seksueel intiem met elkaar om te gaan en discreet sexy in overleg na je evt interesse speciale dress code wilt komen poetsen op een discreet appartement 1 dag per week 4 - 8 uur tijden kunnen we bespreken met elkaar. Je hebt eigen vervoer en zeer mooie verdiensten cash. Je bent zeer open minded en naast het daadwerkelijke poetswerk nemen we ook de tijd om rustig intiem met elkaar te zijn, zonder gestoord te worden !! Zelf zeer lieve rustige man waarbij jij seksueel centraal staat om samen het liefdesspel te bedrijven. Alle info geef ik je na je reactie met foto en verdere details. Ben jij die (jonge) slanke dame die deze werkzaamheden discreet wil combineren wekelijks et door mij gevraagde, gepaste dienstkleding steeds met stay up?  
Anthony 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wil je als slanke gescheiden - alleenstaand milfje met evt geldzorgen ...
een win win situatie ook als alleenstaande mama om elke week heel discreet met mij af te spreken bij mij thuis om dubbel te genieten, je bent zeer open minded op seksgebied en laat je graag leiden in het seksspel - liefdesspel en door al dat geile genot ook nog eens je schuld zien verdwijnen als sneeuw voor de zon ? Je bent lief en zacht karakter en wilt ook je seksuele grenzen verleggen ? We kunnen altijd eens vrijblijvend afspreken en alles in details bespreken en je kent weinig of geen taboes. Je wilt heerlijk dubbel genieten financieel en seksueel door een ervaren man ? Mail me met foto en zeker antwoord. Afstand is geen probleem voor mij en kan je romantisch thuis ontvangen. Verleg je grenzen en reageer eens vrijblijvend wie weet ... ?  
Danny 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Amandsberg
Welk single meisje 18+) - studente wil discreet een zeer vrijgevende Sugar Daddy?
Ben je een verlegen, (on) ervaren meisje niet ouder dan 25 jaar en niet jonger dan 18 jaar en zou je discreet een lieve vrijgevende Sugar Daddy in je leven willen toelaten, om je seksueel onbeperkt te laten genieten, maar ook financieel heerlijk discreet cash geld te willen verdienen met 1 niet onaantrekkelijke man van hoger zaken niveau op eerlijke basis en vertrouwen ? Stuur me dan eens een berichtje en mag je rekenen op minstens 1500 - 2500 per maand met discrete dates alleen met mij op basis van eerlijkheid en vertrouwen. Graag wel een foto bijgevoegd en waar je woont is voor mij geen probleem. Kan verplaatsen en ontvangen. Lees je graag in mijn mailbox zeker antwoord.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10