Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
verwennen
Goedemorgen zijn er hier jonge moeders en studentes die een financieel duwtje in de rug nodig hebben. Ik ben een knappe lieve jonge man die jullie graag wil verwennen met een over heerlijke massage . Ik spreek af op kamers (wordt door mij betaald ) in Gent een dikke kus voor jullie .  
wim 49 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
koppeltje bekijken
Waar zitten de koppeltjes die er op kicken om bekeken te worden? Eventueel meer mag maar is zeker geen must. Deelname in de onkosten geen probleem. Ben lieve, verzorgde man die graag eens een fantasietje werkelijkheid wil zien worden. Gunnen jullie mij dit pleziertje?  
johan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
ben jij een amateurtje met zin?
Momenteel met vakantie en zin in een ondeugend momentje of hard aan het werk en nood aan een beetje ontspanning? Zin om het nuttige(tweehonderdvijftig euro) aan het aangename te koppelen? Hou jij ook van teasen en pleasen en spontane, passievolle seks mail me dan vlug en wie weet lig je binnenkort te rollebollen met een lieve, verzorgde man van 49. Tot binnekort?  
max 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
gezocht: lief verpleegstertje
Toffe single man met lichte fysieke beperking, 55j, Antwerpen, zoekt lieve dame/verpleegster om hem te verzorgen inclusief erotiek. GFE/intiem verzorgen en verschonen/lichte dominantie, vertroetelen en knuffelen, heb nood aan affectie. Mooie fin verg in ruil. Interesse? Snel reageren dan. Tot binnenkort!  

gezocht: lief verpleegstertje
MVM 37 jaar Antwerpen - Puurs
Jong openminded koppel gezocht - 500 euro vergoeding
Hallo, Zijn jullie een jong koppel (onder de 40) dat zeer openminded is en graag experimenteert, laat dan zeker iets weten! Ik ben een 37-jarige hoger opgeleide man die op zoek is naar een leuk vrouwgericht trio. Naar een date waar veel kan maar niets moet… Hygiëne en discretie zijn essentieel. Als jullie interesse hebben, graag een bericht met Whatsapp of Telegram gegevens voor verdere afspraken. Graag ook een een gewone foto van jullie beiden. Mooie vergoeding geboden: 500 euro. Groetjes  
Stout koppel 30 jaar Antwerpen - Boom
Date met sexy blondje op maandag
Omdat tijdens Tomorrowland alle toegangswegen waren afgesloten konden we jammer genoeg geen gasten ontvangen en is m'n vriendin op haar honger blijven zitten. Hopelijk komt er maandag een sportieve en viriele man langs die haar stevig afneukt ;)  
Mathias 30 jaar Antwerpen - Mol
Welke geile jongedame ontmaagd mij?
Ik ben een doodgewone man die jammer genoeg nog nooit seks gehad heeft. Graag kom ik in contact met een toffe jongedame die het wel ziet zitten om tegen betaling met mij af te spreken en mij haar lichaam te laten ontdekken. Ben jij een slanke dame van het type girl-next-door? Dan ben jij alvast wat ik zoek. Stuur mij een berichtje met je profiel, foto, prijs, etc...  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Man zoekt leuk koppeltje of vrouw
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppeltje of vrouw. Ik ontvang in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles verloopt veilig. Financiële vergoeding: 250 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
Erik 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dame gezocht
Hoger opgeleide man zoekt een dame, bij voorkeur slank gebouwd en tussen 18 en 55 jaar, voor seksueel contact. Afspraak vindt plaats in (de buurt van) Antwerpen (stad). Jouw vergoeding wordt in overleg geregeld. Discretie, wederzijds respect en hygiëne gevraagd en geboden. Indien er wederzijds vertrouwen of een klik is, is regelmatig afspreken zeker een optie. Ik zelf meet 1m77, weeg ong. 72 kg, en heb geen baard of snor. Op seksueel vlak hou ik van wederzijdse verwennerij, ook oraal, (tong)zoenen en knuffelen. Ik hou niet van extreme zaken of anaal. Een foto bij uw reactie wordt geapprecieerd, maar is geen must. Misschien tot gauw? Beroepsdames: gelieve jullie te onthouden.  
Anthony 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
FWB, welke leuke slanke dame is op zoek?
Verzorgde, grote en uiterst nette man is op zoek naar een leuke geile slanke tot normaal gebouwde (vaste) dame om wekelijks (2 a 3 maal per maand) samen een potje sex te hebben, rechttoe rechtaan. Ook ben ik sportief en slank, op en top Belg. Liefst iemand die kan ontvangen en/of zich kan verplaatsen tot bij mij. Klikt het verder tussen ons dan kunnen we ook wel eens samen gaan eten, cinemake of een terrasje doen... Dit alles in volle vrijblijvendheid. Stuur een (onherkenbaar) fotoke mee en gsmnr. voor snel en eerlijk contact+misschien een kleine voorstelling van uzelf. Welke toffe dame ziet dit zitten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10