Zoeken naar man vanavond

Uw zoekactie voor man vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leuke oudere man 66 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Leuke vrouw gezocht
Ik ben een oudere leuke vrouwvriendelijke man en ben opzoek naar een gewone leuke vrouw die eens wil afspreken om samen lekker van elkaar te genieten. Leeftijd en afkomst maakt mij niet uit. Het gaat mij om te genieten en daarbij sta jij als vrouw op plaats èèn. Het liefst een vrouw die mij kan ontvangen maar is geen must. Als je iemand bent die alleen maar een cardate wil om mij dan te pijpen of af te trekken dan mag je ook reageren. Ik hoop snel iets van je te horen.  
10 dagen
Thomas 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zwarte/ bruine vrouw of moslima die zonder intiem150€ wil verdienen !!!
Hallo ik ben een nette man van 48j die op zoek is naar een moslima of zwarte/ bruine meid die mij haar kutje laat likken nadat je man/ vriend of maakt ni uit wie erin klaar is gekomen nadien zet ik mijn mond rond je plasgaatje en plas jij heel je blaas leeg in mijn mond. Ik betaal hier 150€ per keer voor. Geen penetratie enkel uitlikken en plassen.  
10 dagen
Geile man 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Welke dame laat zich (vanavond) graag volspuiten, ben zo geil met dit warme weer.
Stel maar voor: cardate, bij je thuis, ergens in een bos(je), een leuk plekje... Doe mij een leuk voorstel met prijs, fotoke en gsm voor snel contact. Ben slank, niet onknap (zegt zegt men😅)groot, sportief en uiterst netjes en verzorgd+soavrij. Welke geile dame doet me een leuk voorstel? Voor later kan ook op de gentse feesten, ook wel geil).  
10 dagen
Marc 38 jaar Antwerpen - Malle
Pijpdate
Welke jongedame wil er deze verzorgde man een lekkere pijpdate geven voor een vergoeding van 80€? Ik kan verplaatsen in de omgeving of afspreken in de wagen of spannende plek  
10 dagen
Hot summer 27 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Tijd voor wat gezelligheid met een leuke man
Hi Ik ben volgende week in verlof dus ik ben vrij voor leuke dingen te doen zoals een wellness of gaan shoppen/hotel gaan. Respect, discretie en hygiëne zijn verzekerd. Prijzen zijn niet te bespreken en ben Vlaamse meid die sportief gebouwd is. Kan verplaatsen maar doe geen thuisdates. Ook kan ik volgende maand afspreken. We leggen onze agenda's samen neer tot dan! Kus x  
Jvred 41 jaar Limburg - HASSELT
Ruimdenkende meid gezocht ===>>> 600€ <<<===
Hoi ik ben een man 40 jaar uit Hasselt, zoals je ziet heb ik een beperking. Omdat ik meer mijn seksualiteit wil ontdekken ben ik op zoek naar een leuke meid die mij wil helpen.. sta jij voor mij open om te helpen? Graag wil ik 1 keer per maand afspreken als er een goede klik is. Ik verwacht een date van Max 3 uur op kamer. Ben jij een frisse vrouw van 20 tot 40 die graag een uitdaging aangaat? Schrijf mij dan met een kleine inhoud… fotootje is een grote + want ik wil u eerst zien alvorens ik afspreek. Groetjes jvred.  

Ruimdenkende meid gezocht ===>>> 600€ <<<===
10 dagen
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Voyeur zoekt vrouw/koppel
Man van 35 jaar zoekt koppel/vrouw. Ik ben sub ingesteld. (Licht bi indien gewenst, 1m82-97kg alternatief met tattoos) hou van kijken, passief meedoen. (Beffen, vingeren en eventueel pijpen). Hou van creampie cleanup en soortgelijke scenario’s. Ik speel ook met mezelf ondertussen en aan het einde kom ik klaar waar en hoe jullie willen en clean ik ook mn eigen zaad. Andere scenario’s ook mogelijk. Enkel serieuze reacties aub. Vergoeding te bespreken. Hygiëne en discretie is een must. Graag reactie met foto, jullie krijgen ook een foto terug.  
10 dagen
verwenner 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zonnetje
Goedemiddag knappe jonge vrouwen die op zoek zijn naar een duwtje in de rug om hun rekeningen te kunnen betalen . Ik ben een knappe man van 50 jaar met zeer zachte handen die graag de dames wil verwennen op kamer in Trianon of Onyx in Gent .  
10 dagen
Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie heeft een sletje dat wat wil/moet bijverdienen?
Welke man heeft een kinky sletje/slavin/hoertje dat dringend wat moet bijverdienen? Heb volgend aanbod voor jou: je stelt haar ter beschikking voor een duurtijd van 30 tot 60 minuten, vooraf af te spreken wat kan of wat ze moet toelaten. Dit in ruil voor een mooie vergoeding; heb hiervoor een bedrag tot 400-450 euro voor over. Bij interesse een duidelijke beschrijving van wie je aanbiedt, eerste voorstel van wat kan/moet en de gevraagde vergoeding.  
10 dagen
Missy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Heerlijk zacht pijpje :) in jou auto.
hi, Gelieve goed te lezen voor u reageert. Ik ben een rustige MOLLIGE dame. Je bent een vriendelijke/ respectvolle belgische man tussen 40 en 60j. U houd van even te ontsnappen aan het gehaaste leven. je houd van een heerlijke zachte blowjob waar geen druk is ben je bij mij aan juiste adres. Hou je van hard en diep dan ben ik dus zeker niet je match. Uiteraard als men afspreekt is het mooi en fris vanonder. Ik vraag 50 euro voor een pijpje met cim (slikken). Kan eventueel topless met wat zoenen erbij voor 70 euro. Ik bied niets meer dus gelieve niet te vragen. Je haalt mij op met de auto we zoeken een rustig plekje. Opik adres geef ik dan ook maar bij een concrete afspraak niet eerder. Geen eindeloos heen en weer gemail. fakers en Zeveraars mogen zich onthouden en voort scrollen.Gezichtfoto alleen maar als jullie hebben gestuurd. Heb je interesse? stel je zelf dan wat voor en welk van de 2 u wenst en wanneer je zou wensen. grtjs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10