Zoeken naar mega geil

Uw zoekactie voor mega geil leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nele 35 jaar Limburg - Heppen
FWB
Ik zie mezelf als vrouw met lul, ben bottom en hou ervan om mezelf vrouw te voelen tijdens de seks. Lang pijpen zodat je geil wordt en mij daarna eens goed kan neuken.  

FWB
Tisha 53 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Hete Tisha
Graag deftige heren die mij eens lekker verwennen door mij in verschillende standjes door te neuken. Pijpen is ook een hobby van mij. Ook spanking maakt mij geil en nat. Ik ontvang vanavond. Alleen met foto reageren.  

Hete Tisha
Bisletje 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Slank bisletje zoekt spannende seks
53jr, 186/73 … Even vakantie. Voor veel in. Tongen maakt me geil en gewillig. Pijpen rimmen. Laat me ook keuren betasten, billenklets, evt blinddoek en … Verplaats in en rond Evergem… Zin? Wat zou je met dit sletje willen aanvangen?  

Slank bisletje zoekt spannende seks
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
lekker pijpen door travje
wie zin voor deze middag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

lekker pijpen door travje
FullCD 44 jaar Limburg - Ham
Trav/cd zkt man
wie wil me neuken. graag een mannelijk type. ik ben een geil vrouwtje  

Trav/cd zkt man
Mr L 34 jaar Limburg - Overpelt
Wie nu date?
Welke lekkere geil trav/ trans of shemale kan ik nu ontvangen voor een gezellige lange date? Massage met olie, rukken, pijpen en wie weet meer..  

Wie nu date?
22 dagen
Sissy sub 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sissy sub
Ik zoek een leuk vast contact met een oudere heer/meester/daddy die een vast sub sletje zoekt voor geile en kinky dates met te beleven. Ikzelf ben slank, glad, altijd gespoeld en ik vind mezelf redelijk vrouwelijk (; Ik geil op oudere mannen, mogen pervers zijn rn ben zeer openminded. Je moet wel kunnen ontvangen. Bij intresse hoor ik het wel.  
Subtrav 34 jaar Limburg - Tessenderlo
Geil
Wie ben ik: een onderdanige subtravestietje. Ik hou ervan om anaal geneukt te worden. Is geen must, ik wil ook gewoon pijpen.  

Geil
22 dagen
Pieter 53 jaar Limburg - Maasmechelen
Vrouwelijke trav gezocht die diep pijpt
Hallo, Ik zoek voor vandaag of eventueel op een andere dag een vriouwelijke trav die graag diep pijpt en slikt in de sexbios waar anderen op toekijken. Leeftijd is onbelangrijk maar wel een vrouwelijk figuur hebben en geil zijn. Laat maar iets weten als vandaag mogelijk is. We kunnen ook afspreken ergens anders, bv bij u thuis waar je als een echte pijpslet mij dadelijk pijpt.  
Gewillige heter 41 jaar Limburg - Maaseik
Hetero voor trav, trans of femboy
Welke leuke trans, vrouwelijke trav of femboy wil eens met mijn dikke pik spelen? Ben zeer verzorgd, 1m88-95kg-kort donker haar en blauwe ogen... Als je dan ook nog eens high heels of laarzen met plateauzolen draagt (geen must...) wordt ik helemaal geil en n**k ik je lekker met mijn zalige 18x6. Discretie en hygiëne vind ik erg belangrijk, je reageert uiteraard met je stats en wat je zou willen doen. Graag iemand die ook daadwerkelijk wil afspreken. Durf jij het aan? PS: respect en discretie gevraagd en geboden, verder verkies ik iemand tot max. 44 jaar.  

Hetero voor trav, trans of femboy
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10