Zoeken naar min jaar

Uw zoekactie voor min jaar leverde 9 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Rob en Isa 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Bi-schierige dame
Gelegenheidskoppel, (V, 40-er, mooie ronde vormen, e-cup - M, 60-er, slank, leuk geschapen) zoekt voor haar een bi-schierige dame. Zij is ontdekkend en wil haar bi-kantje ontplooien. Hij kijkt toe en doet na een tijdje mee. Enige vereiste is dat je je op woensdagen overdag kan vrijmaken, regio Vlaams-Brabant/Antwerpen. Reactie graag met korte beschrijving en evt (on)herkenbare foto. Leeftijd graag vanaf 25 jaar.  
BDSM_koppel 34 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Vaste speelpartner(s)
Hij is een switch, zij een submissive en occasioneel dominant. Om onze eigen verlangens en spel uit te breiden zoeken wij vaste speelpartner(s) voor 2-wekelijks speelcontact. Koppel (sub/sub of sub/dom) / sub vrouw / sub bi-man. Maximum 49 jaar, SOA-vrij, tot 30 minuten rond ons en een eerlijke open communicatie. Je hebt enige basiskennis van BDSM en porno is niet je beeld van wat BDSM voorstelt. Wij bieden een veilige basis om samen met jou/jullie ieders verlangens en kinks te beleven of mee te experimenteren. Zegt dit jou wat? Stuur ons uitgebreid wat jij/jullie zoeken in een speelrelatie zodat we al een klein beeld hebben van je verlangens en of deze een match kunnen zijn met de onze.  
Cathy 43 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Verrassing voor man zijn 40ste verjaardag
Hey Vrouwen, Ik ben Cathy een 43jarige vrouw uit Halle en deel van koppel al 17 jaar lang. Binnenkort wordt men ventje 40 jaar en zoek ik een vrouw die hem eens komt pijpen daar ik dat heeeeel zelden en totaal niet graag doe. Bij interesse mail me Liefs Cathy  
koppel 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
leuke geile vrouw gezocht
Wij zijn een koppel van beiden 55 jaar jong.Zij is klein,slank,mooie stevige borsten.Ik ben een grote slanke man en goed voorzien van...Wij houden van klasse en verzorgd zijn.Wij willen afspreken overdag op hotel of sauna (kunnen niet ontvangen vanwege kids....)Liefst voor vast.Leeftijd minder van belang,wel graag ook grote borsten.  

leuke geile vrouw gezocht
Kempisch koppel 49 jaar Antwerpen - Turnhout
trio mvv
Wij: 50 gers, slank, intiem geschoren, discreet, hygiënisch, kinky, geil, beiden goed voorzien,... Jij: Leuke dame, 25-50 jaar, slank tot mollig, geil, bi,... Liefs voor vast contact en uit de regio. Reactie met foto en wat info aub.  

trio mvv
21 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 5p en hij 54 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!  
24 dagen
J&E 33 jaar Antwerpen - Stabroek
Vrouw gezocht
Lees aandachtig, zodat je weet wat we zoeken en vooral wat we niet zoeken. We zoeken een hetero of bi dame, verzorgd, discreet, niet rokend, sportief/slank of normale bouw, voornamelijk voor contact met mijn man, maar mits de klik juist zit misschien ook met mij (bischierig). Eerst apart af te spreken met mijn man, nadien kunnen er mogelijkheden zijn tot ffm. Wij zijn beide dertigers, normale/slanke bouw, niet rokend en vrij denkend. Hij is 1m83, 34 jaar, intiem verzorgd en een gever. Ik ben 1m70, C cup en intiem geschoren. Discretie is belangrijk, dus we beantwoorden ook enkel met een foto indien we er een ontvangen. Misschien tot binnenkort?  
25 dagen
koppel leuven 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar onze eerste trio ervaring
We zijn een sportief koppel van 45 en 51 Na 24 jaar samen vinden we het tijd om ons huwelijk wat open te gooien en eens een trio te proberen. We geven de voorkeur te geven om voor onze eerste keer een extra vrouw te betrekken. We zijn beide heel nieuwschierig zijn naar iemand met een grotere boezem al is dat zeker geen must. We zijn allebij slank, hoger opgeleid en drinken of roken niet. Gezonde levensstijl vinden we belangrijk. Wie wil graag eens kennismaken met ons ? Groetjes N & K  
27 dagen
Tmfr 30 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Koppel zoekt leuke dame om sexleven up te spicen
Wij zijn een sociaal koppel van 32 (v) en 30 (m) dat op zoek is een vrouw dat ons wilt vergezelen om onze relatie onder de lakens wat spannender te maken. Wij zoeken een vlotte, openminded vrouw van max 45 jaar die we kunnen ontvangen met een glaasje wijn en onze grenzen mee kunnen verleggen. Alles mag en niets moet. Enkel te reageren met een foto (al dan niet naakt en met gezicht) en dan zullen wij ook antwoorden met foto. Vriendelijke groeten en tot binnenkort?