Zoeken naar min jaar

Uw zoekactie voor min jaar leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30 dagen
Lucas 50 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zakenman zoekt rijpere dame (65 +) om te beffen en vingeren
Ik ben op zoek naar een rijpere dame boven de 65 jaar om te beffen en vingeren. Niveau gevraagd en geboden. Geil met stijl. Verder geen seksuele handelingen gevraagd. Ik zal mezelf wel masturberen. Eventueel op regelmatige basis. Mag ook een koppel zijn. Kutje mag zelfs behaard zijn. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Biseks46 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
……IK WACHT JOU TOT 70 JAAR …..
Hallo allemaal, ik ben een 45-jarige biseksuele man.(VERSA) Ik wil schone, eerlijke, vertrouwelijke en plezierige mensen ontmoeten. Ik sta open voor alle fantasieën. MAAR :Ik wil niet vieze en pijnlijke seks� Als je ge�nteresseerd bent, schrijf dan gerust en vergeet natuurlijk niet een foto toe te voegen.�tot snel en hot kus xxxx  

           ……IK WACHT JOU TOT 70 JAAR …..
30 dagen
Domi rollenspel 56 jaar Limburg - Alken
Dominant erotisch rollenspel
De erotische spanning opbouwen met een levensecht medisch rollenspel? Welke sub geniet er ook van om geleid en verleid te worden tot overgave? Ik heb ervaring om dit alles in goede banen te leiden met respect, fun, discretie, spanning en erotiek. Zoek dame, koppel of jongeman. Ben hetero en soft bi en val op jonger dus M alleen tussen 18 en 35 jaar. Reacties met ruime inhoud!  
  1   2   3   4