Zoeken naar min jaar

Uw zoekactie voor min jaar leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Delaere 22 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Sub zoekt meester/Meesterres
Beste, Bij deze wil ik me even voorstellen, Ik ben een Jongen afkomstig van Diksmuide, ik ben 21 Jaar oud en wil me graag verdiepen in bdsm. Ik ben erg onderdanig dat voel ik aan tegenover me vriendin. Ik zou graag een dom/sub relatie opbouwen met iemand. Waarbij we me grenzen opzoeken. Me stats : 1m78 80 Kilo bruin haar. Ik ben openminded, en wil alles wel proberen. Zoals een avond waarbij we zo'n soort roullete spelen als hieronder. Ik verplaatst alleen en ontvang niet. Stel jezelf uitgebreid voor en vertel misschien iets van een scenario hoe jij het voor je ziet Nederige groet ;)  

Sub zoekt meester/Meesterres
15 dagen
(Ont)spanning... 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute spelletjes
Heteroman met beetje soft bi ervaring wil wat experimenteren met een eerder onderdanige jongeman van MAX 35 jaar. Een medisch schoolonderzoek waar de dokter je volledig onderzoekt, keurt en betast. Of je komt voor een ontspannende lichaamsmassage met wat extra? Of je komt op bezoek bij een nonkel, leraar, buurman, en je wordt gedwongen je uit te kleden, je te laten betasten... Bij klik voor regelmatig en meer mogelijk. Antwoorden WIE je bent, van WAAR je bent en WAT je zoekt! Of heb je andere ideeën voor een spannend rollenspel? Dame of koppels die houden van stoute spelletjes ook welkom!  
15 dagen
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Voyeur zoekt vrouw- koppel voor seks in mijn bed
Man van 35 jaar zoekt koppel. Ik ontvang jullie thuis en jullie hebben seks in mijn bed terwijl ik toekijk. Ik ben sub ingesteld. (Licht bi indien gewenst) hou van kijken, passief meedoen. (Beffen, vingeren en eventueel pijpen). Hou van creampie cleanup en soortgelijke scenario’s. Ik speel ook met mezelf ondertussen en aan het einde kom ik klaar waar en hoe jullie willen. Andere scenario’s ook mogelijk. Enkel serieuze reacties aub. Hygiëne en discretie is een must. Graag reactie met foto, jullie krijgen ook een foto terug.  
16 dagen
Sir Philip 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
D(m) op zoek naar ...
Zoals zovelen hier op zoek naar …, maar laat mij beginnen met wat ik niet zoek: One night stands, seks dates en onmiddellijk spel/seks contact. Wat zoek ik dan wel: Een leuke onderdanige vrouw, die wil de tijd nemen om elkaar eerst te leren kennen, dit kan eerst online daarna gevolgd door een RL ontmoeting met een drankje en een hapje, etentje. Eens er connectie is kan er dan meer. Over mij: Dominant, gelukkig getrouwd, mijn v is ook mijn sub (TPE). Ik hou ervan om te domineren, te pijnigen en te vernederen, maar ook van te knuffelen en zorg te dragen en dat ook op beeld vast te leggen. Ik ben een roker (ja jammer, maar misschien heb je wel een rook fetish) Over jou: Onderdanig of switch. Leeftijd tussen de 30 en 45 jaar, single of met medeweten van je partner. Als je bi bent, maar hoeft niet, zou dit leuk meegenomen zijn zodat er misschien mettertijd ook een spel met drie kan gebeuren. Je bent uit de omgeving van West-Vlaanderen. Limieten: naalden en scat. Liefs, Sir Philip  
20 dagen
voetslaaf 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
voetaanbidding
welke vrouw 50 tot 65 jaar ongeveer, wordt opgewonden wanneer een man gehoorzaam aan haar teentjes likt en zuigt, je kan me ook blinddoek omdoen en vastbinden.  
21 dagen
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
21 dagen
Meesteres 27 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Meesteres zoekt slaaf
Ik ben een 27 jarige meesteres die op zoek is naar een online slaafje die de controle uit handen wil geven. Ik zoek een slaaf van maximaal 35 jaar die van spanning en vernedering houdt . Gehoorzaamheid en discretie vereist. Zet zeker een foto van je en je leeftijd bij je reactie.  
22 dagen
Slaaf 63 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Slaaf zoekt een meester of meesteres
Goedemorgen ik ben van Moorslede een slanke slaaf ven 62j zie er jonger uit 175 m 69 kg en zoek terug een goede meester Ik kan ontvangen tijdens de week enkel in de voormiddag het het best de vrijdag voormiddag kan ook soms de maandag voormiddag of de woensdag voormiddag maar altijd in de voormiddag Ik sta voor veel open en heb handboeien blinddoek zweep kleine anus plug en er moet zeker hard op mijn kontje geslegen worden daar hou ik van Voor de meester heb ik ook naakt foto s van mijn 6 jaar jongere vrouw die op de pc staan en hij mag die bekijken dan trek ik hem af en pijp ik met condoom Hopelijk vlug een goede meester en geen rakers zoals hier zoveel zijn Ik ben een slaaf van mijn voord en heb ook ervaring Grtj slaaf  
Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester.A zoekt slavin/sub/slet/volslank/slank
Ervaren Bdsm Meester dat al 25 jaar, omgeving Leuven, 51, single, zoekt via deze weg een vrouw (+18 tot 40 jaar), een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, sub/slut met of zonder ervaring, slank of volslank, voor regelmatige Bdsm sessie, kan ontvangen en verplaatsen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub/slut of meer ?? Dat kan zeker, Doelstelling: dat je gehoorzaam bent, gedomineerd wil worden in al zijn vormen dat het dagen erachter nog nazindert voor meer met een afwisselend en opbouwend karakter van soft naar hard en niet blijft bij woorden als je afspreek, Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk de aangegeven grenzen wordt altijd respecteert maar ook discretie, respect en hygiëne zijn bij MIJ heel hoog aangeschreven. Koppels en Transseksuelen jullie zijn altijd bij MIJ welkom, Bij interesse reageert je met meer dan 1 zin, stat, foto, bij interesse krijg je een reactie terug!!! Once you have me, I am your MASTER!!!!!  

Meester.A zoekt slavin/sub/slet/volslank/slank
23 dagen
Zzz 41 jaar Antwerpen - Deurne
Man zoekt discrete kinky vrouw 45+ uit omgeving
Kinky man zoekt kinky vrouw met zowel een dominante als onderdanige kant, vrijblijvende discrete kennismaking, geen ervaring vereist, slank en intiem behaard, min 45 jaar, geen Fin. Bed. Duidelijke afspraken  
  1   2   3   4   5   6   7