Zoeken naar min jaar

Uw zoekactie voor min jaar leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Lieveman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gun jezelf een beter leven met mijn steun
Ben jij die lieve jonge meid die ik zoek voor langere seks vriendschap. Jij bent tussen 18 en 35 jaar, alleenstaand, singel mom of in relatie. Jij kan wel wat financiele steun gebruiken om dat extraatje voor jezelf op te bouwen. Uiterlijk heeft voor mij geen belang. Ik ben een eerlijke softe man die naast het financiele jou ook zal laten genieten van het pure spel. Geen extremen maar wel verstrengelde lichamen en orale seks evenals penetratie en meerdere climaxen. Laat mij snel weten wie jij bent. Overtuig mij met meer dan 1 volzin en straks genieten wij samen.  
14 dagen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sugardaddy zoekt vaste longterm sugarbaby (1000 € / maand)
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik zoek iemand tussen de 19 en 31 die slank is. Grotere borsten (C cup of groter) is een mooie plus. Kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong omdat het hier al vol zit met Latina's en Oost-Europese dames. Indien je interesse hebt stuur me een berichtje dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
14 dagen
Robbie 46 jaar Limburg - HASSELT
Jonge vrouw gezocht voor date morgen
(Nu met werkend e-mailadres) Welke jonge vrouw (maximum 30 jaar) wil aanstaande zondag een nette 46-jarige man een paar uurtjes verwennen? Kan verplaatsen in regio Limburg en rond Leuven. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Vergoeding overeen te komen. Professionele dames worden gevraagd zich te onthouden. Zoek in eerste instantie een eenmalig avontuurtje maar wanneer er een klik is, is er in de toekomst misschien meer mogelijk  
14 dagen
Koen 28 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate. Elkaar een handje helpen... Of toekijken...
Welk meisje, vrouw wil toekijken hoe ik mij aftrek? Uiteraard in de auto.. we spreken een plek in Hamme 9220 af, ergens waar het rustig is. Uiteraard mag je zelf ook mee doen of elkaar helpen?.. En natuurlijk word dit ook vergoed(maar geen woeker prijzen)! Je laat maar iets weten van jouw prijs. Wel enkel dames! Ikzelf ben 28 jaar, 1m70, 64 kg, geschoren 17 cm. Wel jouw stats ook vermelden. En voor allebei discretie geboden aub. Dit staat hoog in het vandaal ook hygiëne aub.  
14 dagen
Robbie 46 jaar Limburg - HASSELT
Jonge vrouw gezocht voor sexy date
Welke jonge vrouw (maximum 30 jaar) wil aanstaande zondag een nette 46-jarige man een paar uurtjes verwennen? Kan verplaatsen in regio Limburg en rond Leuven. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Vergoeding overeen te komen. Professionele dames worden gevraagd zich te onthouden. Zoek in eerste instantie een eenmalig avontuurtje maar wanneer er een klik is, is er in de toekomst misschien meer mogelijk  
16 dagen
Erik 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge dame of studente gevraagd
Hoger opgeleide man zoekt een jonge dame (studente?), slank gebouwd, open-minded, tussen 18 en 25 jaar, die wat extra zakgeld kan gebruiken voor een seksuele suikerrelatie. Afspreken doen we in Antwerpen (stad of onmiddellijke omgeving). Het is de bedoeling om geregeld (wekelijks of tweewekelijks) af te spreken om seks te hebben waarbij ook jouw genot telt. Geen anaal of pijntoestanden, wel orale verwenning (likken en pijpen zc) en neuken. Discretie, hygiëne en respect gevraagd en geboden. Ik ben 1m77 groot, weeg ong. 70 kg, en heb geen baard of snor. Graag een foto bij je reactie. Geef ook aan welk bedrag je hiervoor verwacht. Tot snel?  
17 dagen
Bart 45 jaar Antwerpen - Herentals
Jonge vrouw/studente gezocht voor hete momenten tegen betaling
Welke mooie, jonge vrouw (max. 30 jaar) wil een iets oudere man van 45 op regelmatige basis verwennen op een kamer of in een wellness (de normale dingen)? Mooie vergoeding voorzien. Ik kan verplaatsen in provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.  
18 dagen
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie biedt zijn sletje aan? Zeer ruime vergoeding.
Zoek een man die in het bezit is van een echt geil onderdanig sletje en haar wil aanbieden in ruil voor geld. Ik wil graag je slet huren voor een vergoeding tot 500 euro. Het wordt misschien tijd dat je slet wat extra geld binnenbrengt als slet of hoertje. Je slet of hoertje komt in aanmerking als ze jonger is dan 30-35 jaar, gehoorzaam is en open staat voor wat jij haar vraagt en beveelt. Wat dat is spreken wij onderling af; ik hou mij aan de afspraken en zij gehoorzaamt mij. Graag duidelijke voorstelling van je slet en haar mogelijkheden.  
Xander 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Leuke date
18 dagen
pat 60 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
zoek jong koppel
zoek jong koppel om bij toe te kijken 18 tot 25 jaar  
  1   2   3   4   5   6   7