Zoeken naar min jaar

Uw zoekactie voor min jaar leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Business 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra vankantiebudget voor jonge geile vrouw... tot 500 euro
Is er een jonge geile studente, jonge alleenstaande moeder of jonge vrouw (van koppel) die van een spannende date houdt in ruil voor een extra budget nu de zomer voor de deur staat? Heb je een (studenten)job in een supermarkt, winkel, hamburgerrestaurant, snackbar,... en wil je loon wat vergroten? Als je nu al 15 euro per uur zou verdienen kan je dat verdienen in 3 minuten of tot 500 euro per date. Bij voorkeur ben je maximum 25-30 jaar, hou je van spanning en ben je ruimdenkend op het gebied van sex. Laat me weten wie je bent en wat ik in ruil voor een dergelijke vergoeding mag verwachten en ik stuur je mijn voorstel door. Een koppel waarvan zij aan bovenstaande voldoet mag ook zeker reageren.  
25 dagen
Yannick 30 jaar Limburg - Genk
Zin in een leuke avond? (=600€)
Hey! Ik ben op zoek naar een lieve vrouw tot 27 jaar voor een leuke avond! Je hoeft zeker geen fotomodel te zijn voor mij ;-). Je rookt niet, hebt geen tattoos en/of piercings (in het aangezicht). Je bent ook geen pro of iemand die dit vaker doet! Wie ben ik? Ik ben een lieve rustige man van 30 jaar, hoger opgeleid, geen tattoos/piercings en niet-roker. De bedoeling is dat we even mailen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We kunnen dan in de loop van deze of volgende week afspreken. Voor een afspraak van 2u heb ik 600€ over. Afstand maakt voor mij niet zo veel uit als ik de juiste persoon vind. West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg gaan allemaal voor mij. Ik zorg voor een kamer op hotel. Interesse? Stuur dan zeker een berichtje en wie weet.....  
25 dagen
Stan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek leuke paydate , mag ook car
Oost Vlaanderen, Antwerpen, Zeeland. Maar wel met leuke spontane amateurdame.... Hier een lieve , correcte man , zie er goed uit ben single en betaal een vergoeding. Jouw leeftijd 25 jaar en liefst volle borsten. Meer weten? Stuur me een reactie en ik geef antwoord op je vragen.  
speelvogel 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
in de auto
ik ben eerlijke man van 62 jaar uit de noorderkempen en ziek een slanke geile vrouw voor te pijpen in de auto og met goed weer in de natuur eerlijk  

in de auto
25 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge vrouw (koppel) gezocht voor regelmatige pijpdate
Zoek een jonge vrouw om regelmatig af te spreken voor een pijpdate. Kan je je af en vrij maken, ben je maximum 30-35 jaar en hou je van pijpen dan mag je zeker reageren. Meer kan (na verloop van tijd) maar hoeft zeker niet.  
26 dagen
Jarne 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Amateur afneukslet gezocht
Zoals in de titel vermeld zoek ik een amateur meid die er op kickt zich als afneukslet te laten gebruiken. Dus ben jij tussen de 18 en 45 jaar en wil je iets bijverdienen reageer dan snel. Ik verplaats mij over gans Vlaanderen om je thuis, op hotel of in de auto te neuken.  
26 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje eventueel met amateurpooier
Zoek een amateurhoertje - eventueel amateurpooier met hoertje - dat een extra centje wil bijverdienen. Bij voorkeur zoek ik een hoertje dat jonger is dan 30 jaar, maar vooral houdt van sex en ruimdenkend en kinky is, in de mogeijkheid is om overdag af te spreken. Indien pooier die zijn hoertje verhuurt weet dan dat ik geen trio zoek. Bij interesse graag de gegevens van het hoertje, voorstel en gewenste vergoeding.  
26 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje met amateurpooier
Heb je of ben je een amateurhoertje dat regelmatig kan ter beschikking zijn van een zakenman? De amateurpooier en/of amateurhoertje bepalen de grenzen en mogelijkheden en natuurlijk ook de gewenste vergoeding. Bij voorkeur is het sletje jonger dan 30 jaar, houdt ze van sex en is ze kinky en ruimdenkend. Indien je als pooier je amateurhoertje aanbiedt is het om ze ter bechikking te stellen, ik zoek geen trio. Bij interesse graag de gegevens van het sletje, voorstel en gewenste vergoeding.  
26 dagen
Stalagpiet 38 jaar Antwerpen - Rumst
Iemand om regelmatig 30 min mee af te spreken - 150 euro
Ik zoek een dame tussen de 20 en de 40 jaar oud om regelmatige, respectvolle en discrete dates. Ik ben een Belgische man, hoogopgeleide, hygienisch en in staat om zaken niet awkward te maken. Of je nu thuis dingen te kort komt of graag een zakcentje wil verdienen of beide, welkom. Ik vertel graag meer over mezelf bij mailcontact.  
26 dagen
Bart 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatige dates gezocht
Ik ben een leuk uitziende, aangename, zachte en lieve man uit het Gentse. Om verschillende redenen al een tijdje geen seks meer gehad en daarom hier opzoek. Bij voorkeur iemand die het zou zitten om regelmatig en op langere termijn af te spreken, waarbij er naast de seks ook een leuke babbel mogelijk is. Jij bent tussen de 18 en 30 jaar, uit het Gentse of ziet het zitten om in Gent af te spreken. Een maatje meer hebben is ook een serieuze plus! Op seksueel gebied sta ik voor alles open, zolang we samen maar kunnen genieten. Ik vind het nogal moeilijk mezelf hier te verkopen, maar als je mij een mailtje stuurt kunnen we elkaar beter leren kennen en zien we wel wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
  1   2   3   4   5   6   7