Zoeken naar na sex

Uw zoekactie voor na sex leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Maarten 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ondeugende friend with benefits
Ik ben via deze weg op zoek naar een spannende friend with benefits om stomende en passionele sex te hebben zonder meer, maar wel met de nodige klik. Ik heb een druk leven met veel creatieve projecten, maar ook een hoog libido en jij hopelijk ook :). Zelf ben ik spontaan, vrolijk en optimistisch, verzorgd en hoog opgeleid, 1m88 groot, normaal gebouwd, kort donkerbruin haar, bruingroene ogen, lichte baard, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren, en heel groot geschapen. Leeftijd speelt voor mij iets minder een rol, de fysieke en mentale klik des te meer. Ik zoek niets extreems maar sta voor veel open en vind voorspel, afwisseling, en een open geest belangrijk. Graag reactie met wat uitleg :) X  

Ondeugende friend with benefits
Geert 52 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg 0471641246
Welke vrouw wil sex met man
Hallo ik ben Man 52 jaar ben van omgeving Kortenberg zoekt een vrouw om sex ermee te hebben alles is bespreekbaar liefst een vrouw van Kortenberg en omstreken wie met mij wil afspreken kan mij contacteren via sms op mijn gsm nr dat boven vermeld staat ik reageer niet op mails .  
Duster2023 64 jaar Antwerpen - Brasschaat
Gebonden 64 jarige man zoekt vrouw voor sexrelatie.
Hallo,ik ben een 64jarige gebonden man die opzoek is naar een vrouw tussen 40 en 70 jaar voor een sex-relatie op te bouwen.Ben veel van huis dus kan geregeld afspreken.Kan NIET ontvangen ! ! Welke vrouw wil er mijn vaste sex-relatie zijn? Meer info nodig...begrijpelijk.Stuur me een berichtje en ik antwoord zo snel mogelijk. Ik wacht....op jou ?  
geert 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FLEXZORG SEXZORG VOOR VROUWEN IN ROELSTOEL
Aantrekkelijke blanke verzorgde sportieve blanke man, met geen enkele beperking ben je een mooie minder mooie vrouw meid mager blanke andere orgiene zin in een vaste sex Partner sex relatie kan dag & nacht naar u toe komen in gent prijzen niet aan verbonden Intresse stuur bericht op mijn E_mail adres bel sms mogelijk geen prive nummers vraag altijd foto bij eerste contact geert .  

FLEXZORG  SEXZORG VOOR VROUWEN  IN ROELSTOEL
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke Jonge Dame wil SEX met een Mature Man?
Verzorgde en ervaren man zoekt contact met een jonge dame die graag intiem verwend wil worden door een respektvolle en mature Belgische Man. Stuur me nu een bericht terug voor verdere kennismaking. Geen fakers aub  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Ik ben die fakers kotsbeu, gelieve zich te onthouden! Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen gaan wandelen, iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan zeker samenwonen ook! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Feet&More 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded spontane "voetjes" vrouw gezocht
Hallo, ben jij een leuke geile Open-minded spontane vrouw? Uit Aalst of hele korte regio en kunnen we afspreken bij jou thuis? of kan jij eenvoudig afspreken in Aalst? Hou je er van of sta je er voor open dat jou voetjes heerlijk zulke verwend worden met massage's ze strelen maar ook heerlijk lang likken en wederzijdse footjobs. Uiteraard veel meer mogelijk dan de voetjes alleen maar deze vormen zowat de rode draad tijdens onze Date. Uiteraard heerlijke lekkere verwenning en sex.. Iets voor jou? Dan ben jij heel zeker de vrouw die ik zoek. Interesse? Mail me met jou leeftijd, regio, looks en foto, wat extra info waar jij zoal van houd en niet. Ook jou kicks, wensen, fantasieën zullen zeker waar worden. Bij klik heel graag op hele regelmatige basis afspreken en heerlijk genieten van en met elkaar. 200% no fake en real  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van uitstapjes, lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs alles op mijn dakterras) samen gezellig babbelen/massages/ ongeremde Sex enzovoort. Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
SPANNEND AVONTUURTJE
Hallo! Ik ben een slanke, hetero en groot geschapen gentleman die graag verwent en verwend wordt, en die er op kickt om sex te hebben met een onbekende vrouw. Ik ben dan ook zeer ruimdenkend en wil zeker ook jouw wensen en fantasieën helpen waarmaken. Ik geniet graag en wordt ontzettend geil bij een spannende sexdate.  

SPANNEND AVONTUURTJE
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek passie!
Ik ben Jean, een ambitieuze man met een goed gevoel voor humor. Ik heb een drukke job, maar in mijn vrije tijd probeer ik een maximum te genieten. Ik ben getrouwd, maar de passie is verdwenen. Mijn vrouw heeft helemaal geen zin meer in sex. Ik zoek een passionele vrouw voor leuke momenten zonder verplichtingen. Ik weet het, een naald in een hooiberg, maar wie weet? Hopelijk tot gauw.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10