Zoeken naar na sex

Uw zoekactie voor na sex leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Ervaren bull zoekt lust slet
Je bent in het dagelijkse leven een keurige vrouw. Maar in bed wil je pure passie. Wil je paar uur geile sex volgens jou wensen. Je wilt sex tot je moe en voldaan bent. Je mist passie en hartstocht in je leven. Single of getrouwd maakt niet. Je man mag toekijken of in kamer ernaast aanhoren hoe jij geniet. Ook als je dit stiekem wilt doen mag je reageren. Ik zoek een geile vrouw tussen 20 en 38 j die regelmatig wilt genieten. En erna gaan we beide voldaan naar huis. Ben zelf geen single man en voor de duidelijke ben niet besneden want blijkbaar denken sommige dat. Vanwege teveel fakers reageer ik alleen nog op mails met een foto mag zonder face vanwege privacy. Welke vrouw is serieus en geen faker  

Ervaren bull zoekt lust slet
11 dagen
Robin 44 jaar Antwerpen - Herenthout
Geile vrouw of koppel met geil vrouwtje gezocht
Ben een mooie verzorgde man van 43 woonachtig te Herenthout 1m74 80kg en goed geschapen. Ik ben op zoek naar een geil vrouwtje dat geniet van non vanille sex. Ik zie mezelf niet echt als een echte dom/meester, maar meer als een begeleider in jou ontwikkeling en zoektocht als sletje. Bij voorkeur ben je een 3 holes open vrouwtje. Ik beschik over de nodige middelen en ervaring als begeleider. Wens je hierover meer info te verkrijgen, hoor ik dit graag, en bespreken we wat jij wil, en wat ik jou kan aanbieden. En misschien hebben we binnenkort heerlijke momenten samen. Geile groeten, Robin  
12 dagen
SenSuBo 67 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
12 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Ben die fakers hier kotsbeu! Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen wandelen, iets gaan drinken, eten, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan zeker samenwonen! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Ervaren bull zoekt pure lust slet
Welke vrouw wilt verwent worden op de manier dat ze wilt. Dat alles in teken staat van jou genot. Je man mag toekijken hoe jij geniet. Of mag in de kamer ernaast aanhoren hij je geniet. Niet even snel sex en klaar. Nee paar uur passie en pure geilerij om het zo maar te zeggen. Ook een vrouw die dit wilt zonder medeweten van haar man mag reageren. Ik kan helaas niet ontvangen. Zoek wel iemand voor vaker. Hou niet van Eenmalige afspraakjes. Ook vanwege hygiëne maar vooral omdat als je elkaar leert kennen het genot alleen maar groter word. Afstand maak niet uit. Ook leeftijd niet. Zolang je er maar verzorgd en sexy uitziet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren. Maar vooral wie is er echt. En geen fake zoals meeste hier. Zonder foto geen reactie vanwege teveel faker. En vanwege respect voor privacy hoef ik geen face foto  

Ervaren bull  zoekt pure lust slet
13 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan of al single of als getrouwde vrouw. Je partner is ook altyd druk. En door wat voor situatie dan ook mis je passie in je leven. Sex is er amper en als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij verlangt meer. Je wilt uren geile sex. Je wilt passie genot. Meerdere orgasmes. Tot je helemaal voldaan en moe bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Ik ben een Man die hetzelfde mist. Vanwege een zieke vrouw. Dus wil je dit zonder medeweten van je man. Reageer dan ook. Ik ben discreet. Niemand komt dit te weten. Ik zoek iemand voor vaker. Samen de fun en niet de stress zeg maar. Ik zoek een vrouw tussen 20 en 38 j. Wie is real en serieus en wie durft te reageren. De afstand speelt geen rol. Komop we leven maar 1 keer  
14 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Ben die fakers hier kotsbeu! Zoek een vrouw,Blank, Aziatisch of zwart 20j-65j voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes! Erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan zeker samenwonen! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
15 dagen
Dominante meeste 64 jaar Antwerpen - Rumst
Dominante meester zoekt onderdanige vrouw/travje/ts voor africhting/opleiden
Ik ben een zestiger,en een ervaren meester. Ik zoek een onderdanige en gehoorzame vrouw/travje/ts om afgericht/opgeleid worden tot mijn vaste slavin. Bij kennismaking worden je wensen gerespecteerd. Ook hygiëne en discretie. Maar eenmaal daarna dukt ik geen tegenspraak meer. Dan ben he mijn vaste slavin waarmee ik je gebruik en je straf. Trefwoorden : bondage billenkoek, halsketting mondplug en boeien. Ook gebruik voor sex gebruik. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen ook het weekend.  
16 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
FAKERS GELIEVE ZICH TE ONTHOUDEN... Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie! Samen gaan wandelen, iets drinken, eten, praten over alles zonder taboes! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat soelen met mannen! Dan kan zeker samenwonen ook! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
18 dagen
Sexslaaf/lust 64 jaar Antwerpen - Rumst
Sexslaaf/lustobject zoekt meesteres/meester om sexslaaf/lustobject te worden
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben op zoek naar een meesteres/meester om mij af te richten/opleiden tot sexslaaf/lustobject. Ik ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik hrb ook kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik zou graag gekeurd worden. Trefwoorden : bondage, halsketting, mondplug, boeien en butplug sex africhten en billenkoek. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen ook hey weekend.  
  1   2   3   4   5   6