Zoeken naar na sex

Uw zoekactie voor na sex leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen wandelen, iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes, erotiek! Maar ook...mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan samenwonen zeker! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
19 dagen
SenSuBo 67 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
Meester Mike 31 jaar Noord-Holland - Amsterdam
Knappe strenge meester zoekt sub/slaaf/bondageslet
Mijn naam is Meester Mike ben een jonge knappe Nederlandse man van 27 ben 1,87 bruin haar bruine ogen. Ik ben alle een lange tijd bezig met bdsm Ik vind de psychologische aspecten van bdsm fascinerend: het spelen met macht, de spanning, de overgave, je uit je comfort-zone halen. Maar ik ben ook gek op de fysieke sensaties van je harde aanpak ik zoek een onderdanige sub/slavin of een vrouw die van spannende dingen houd en graag haar grenzen opzoekt. Vind je het leuk om (seksuele) opdrachtjes te vervullen en echt je best te doen voor mij, heb je daarnaast een voorliefde voor vernedering. Je bent graag mijn sletje die aangelijnd op handen en knieën moet rondkruipen, misschien met een gag in zodat je je zelf onder kwijlt butt plug in, terwijl ik verteld hoe vies onderdanig ik vind dat je ben. Tevens houdt je erg van ruige sex; (forced) deeptroat, haren trekken, faceslapping, spitting, spanking, kortom: hard aangepakt .er is nog veel meer mogelijk als jij er maat voor open staat heb je  

Knappe strenge meester zoekt sub/slaaf/bondageslet
20 dagen
Meester K. 54 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Slut vrouwtje gevraagd ..
Ontvang je ? Of ergens afspreken . Wacht jij als geil vrouw sluit op je knieën op je meester . Bondage van je handen op je rug . Sex en Fun , zweep waar je dit wenst , Goed neuken en goed oraal ontvangen . Ik leer je op als mijn sexslavin . Hoe meer onderdanig je bent hoe meer je zal genieten . Latex en/of lingerie krijgt voorrang . K.  
20 dagen
Bottom 21 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onderdanig zoekt meester(es)
Hallo ik ben op zoek naar meesteres of meester of trans meester(es) die mij zou verder willen helpen om mijn onderdanige kant te ontdekken. Ik heb weinig ervaring. Voornamelijk heb ok interesse in de sex gedeelte, dus graag gebruikt worden voor sex door mannen of door een dominante man. Als u kan regelen voor mij om mannen te dienen zou ik dat heel geil vinden.  
gewone man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
plas en oraal
wie heeft er zijn in plas sex, hoe ouder hoe liever, kan zelf niet ontvangen spijtig genoeg 57j 170 85 12  

plas en oraal
21 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, met mij gaan wandelen, iets drinken, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan zeker samenwonen! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wens GEEN FAKERS!  
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
cuckoldress met stijl gezocht
Hoi daar. Ik ben een 44 jarige man uit Oost Vlaanderen en heb een heel erg fijn leven. Naast een fijne job heb ik ook een toffe vriendenkring en leuke hobby's. Ik heb echter sinds enkele maanden geen partner meer en daar wil ik graag verandering in brengen. Wat ik zoek is eigenlijk heel eenvoudig. Een stijlvolle intelligente vrouw die naast aantrekkelijk ook gelukkig in het leven staat. Ik wil zeker ook graag met je kunnen praten en liefst over meer dan enkel het weer. Ik ben een cuckold. Dit wil zeggen dat ik opgewonden word van mijn partner die met andere mannen sex heeft of door andere mannen gedomineerd wordt. IK ben dus op zoek naar een vrouw die het fijn vind om sexuele vrijheid te hebben en de scheiding tussen sex en liefde kan maken in haar hoofd want ik wil natuurlijk wel graag een emotionele gevoelensband met je hebben. Heb je al een relatie met een (gebonden) man kan dat ook natuurlijk. Ik vertel je graag meer hierover en mezelf bij een kop koffie of een wijntje.  

cuckoldress met stijl gezocht
24 dagen
Tom 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Spannend weekend
Voor het weekend van 5-6-7 juli ben ik opzoek naar een leuke, spontane vrouw met hoog libido voor een spannende ontmoeting. Ik sta voor heel veel open zolang het maar met wederzijds respect is. Dit kan gaan van fijne vanilla sex, clubbezoek tot bdsm gerichte date. Vertel me je verlangen en ik probeer het voor jou waar te maken. Ikzelf ben een man van 48 jaar, 1.82m, 83 kg. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppels mogen ook reageren voor vrouwgericht spel. Tot gauw!  
Peter 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je zit in een dagelijkse sleur. Werk. Relatie. Altyd maar bezig. En je mist spanning in je leven. Thuis is er weinig passie. Sex is er amper. En als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij verlangt naar uren geile sex. Je wilt voldaan zijn. Je wilt meerdere orgasmes beleven. Je wilt uitgeput zijn. Welke vrouw herkent zicht hierin. Je bent niet op zoek naar een relatie. Of elke dag kontakt. Maar van tijd tot tijd wil je pure geile sex. Reageer dan. En erna ga je voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Je geheim is veilig want ook ik ben geen single man. Ik zoek niet voor eenmalig en ben zeer kieskeurig. Ik zoek iemand tussen 20 en 40j. Verzorgd. Hygiënisch. Die in is voor vaker af te spreken. Welke vrouw is serieus en durft reageren. Me vaste fanmail zal wel weer reageren net zoals vele fakers. Maar ik kijk serieus uit naar die ene serieuze vrouw.  

Welke vrouw herkent dit
  1   2   3   4   5