Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sportief 50 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Leuke date
Hier sportieve slanke singel hetero opzoek naar leuke dates uit de omgeving Ternat-Aalst. Bij klik graag op regelmatige basis. Ik fiets geaag, ga graag naar sex cinema, voorkeur voor sexueel dominante vrouw. Een vrouw of koppel uit de buurt die interesse hebben,zelf beetje nieuwsgierig. Ik ontvang niet bij de 1ste date.  
Masseurke 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen
Hallo ik zeer verzorgde man geef heel graag massage , ku. Jij daar ook wel is van genieten ? Wel dan kom ik graag deze bij u thuis gratis geven , kun je bv niet ontvangen dan heb ik eventueel wel een alternatief , ben zeer verzorgd en hygiënisch en discreet naar mij toe hoeft niks te gebeuren alles draaid om jou moment en genot stuur gerust iets terug dan beantwoord ik je vragen  
Leukerd 49 jaar Limburg - HASSELT
Dame of koppel die kickt op spannende plaats?
Goedeavond, Verzorgde Limburger van 49,hygiënisch,aangenaam,doener…. Is er een dame of koppel dat graag anonieme sex heeft op parking,bosweg……vanavond? Kan foto sturen bij antwoord,bellen,Facetime kan zeker ook. Grtz…..  
Ikke 49 jaar Limburg - Wilderen
Samen heerlijk genieten.
Hey leuke dame, Ik ben een hoger opgeleide zelfstandige met niveau die uitkijkt naar een leuke date, mis genegenheid en intimiteit. Wil jij kennismaken met een drankje en een leuke babbel, eventueel etentje en als klik er is genieten van elkaar met een knuffel, zoenen, een massage, elkaar verwennen, kortom een passionele vrijpartij. Ik zie een vrouw graag genieten, ben een gever en sta voor veel open zonder de gekende extremen. Is wederzijds respect net als hygiëne en eerlijkheid belangrijk voor je? Zoek je geen macho type maar eerder een zachtaardige, lieve man. Wel dan kijk ik uit naar je reactie. Ben niet voor platvloerse toestanden, wel voor niveau. Hou ook van langere dates, elkaar meermaals laten genieten. Ikzelf ben 49, 1.72, 74kg kort haar, blauwe ogen, niet roker. Eerst wat kennismaken kan zeker. Als de klik er is graag iets voor de langere termijn. Ik kan ontvangen, bij mooi weer aan mijn zwembad of verplaatsen. Lieve groetjes, Ikke  
Ward 45 jaar Vlaams-Brabant - Herent
The time is now
Ik ben een ervaren, zachtaardige "daddy Dom", slank, hoogopgeleid, momenteel single en op zoek naar een nieuw beginnend subje om te verwennen, trainen, bewonderen, belonen en/of straffen :) Heb je al ervaring, of bleef het tot nu toe bij fantasie: dit is je kans! Stuur me een berichtje en we kunnen bespreken wat je zoekt of verwacht. Als je een beetje interesse hebt in bondage en spanking, moet je zeker reageren. Hygiene en discretie vind ik vanzelfsprekend en ik verwacht van jou hetzelfde.  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wil er discreet daten morgen ?
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzelf ben een slanke 46-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht .  
Tuur 58 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN VASTE FWB?
Hier geen dickpics. Klasseman uit de betere kringen. Man met normen en waarden, enthousiast, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Harde werker, goed verdiener, welstellend, levenservaren, bereisd. Verzorgd, niet onknap, niet roker, geen tatoeages. Op zoek naar een slanke vrouw met goed niveau 45/55j, die ook al iets heeft bereikt in haar leven om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Indien het klikt is zeer veel mogelijk. Max 25 km van Gent. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, vertrouwen en goede afspraken zijn een must.  
Peter 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw wil een diepe zachthandige massage?
Hallo, ik ben een zachthandige man van niveau die op zoek is naar een vrouw die graag een diepe intieme massage wil. Discretie geboden. Bij interesse graag een mailtje terug met een korte beschrijving. Geen koppels of mannen aub xxxx  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt buiten in de natuur?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt in de natuur en bijv sensuele massage? En/of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange, lieve, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Misschien deze maandag al? Direct contact kan ook via Kik app of Skype  

Naakt buiten in de natuur?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10