Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Tim&Kato 22 jaar Antwerpen - Kalmthout
Jonge koppel zoekt eerste keer
Hey wij zij een jong koppel die zoekende is naar nieuwe ervaringen. Tim: 183/85/18x5 Kato: 164/55/c cup wij zoeken een leuk en lief koppel dat ons een goed gevoel geeft en de juiste vibe. Wij staan voor alles open. Enkel serieus reactie aub. X  
20 dagen
T&F 44 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Genieten
Kidsvrij! En nog eens zin in een gezellig erotisch afspraakje met een gelijkgezind koppeltje. We kunnen ontvangen (en verplaatsen, dat valt overeen te komen). Zij 44j 1m65 mooie c-cup en bi, hij 48j 1m80 en heteroflexibel. We worden graag gevonden door een mooi koppeltje dat ook een gezellige babbela heeft en waarbij pr en/of gezellig met z’n 4-en kan, hygiënisch, met cd. Niets moet, het moet fijn zijn voor allemaal. Graag een berichtje met jullie fotootje, u krijgt in elk geval een reactie terug. Misschien tot straks/een dezer!  
Deugnieten 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zondagnamiddag
Hallo, wij goedlachs verzorgd koppel van net 50 en zij bi hij hetero hebben nog es zin in een lekkere ondeugende namiddag, wij laten ons regelmatig controleren om lekker ongeremd bate te doen . Zijn geen wappers . Mss tot vanmiddag of vroege avond . X  

Zondagnamiddag
23 dagen
Lollipop 38 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Lollipop
We zijn een koppel in de eind dertig, op zoek naar extra spanning. Zij is halfbloed, sportief en avontuurlijk. Hij is gespierd, dominant en een echte man. We zoeken een ander koppel onder de 55 jaar om samen nieuwe ervaringen te ontdekken. Graag ontvangen we reacties met foto en eventueel telefoonnummer voor verificatie. We zijn oprecht en zoeken geen individuele mannen.  
23 dagen
DES 30 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nieuwsgierig naar
Hallo, wij zijn een jong(er) koppel van beiden 30. Slank gebouwd, verzorgd, ... We hebben beiden de fantasie om iets extra toe te voegen tussen de lakens. Bij voorkeur in de vorm van een koppel, want zij is ook heel nieuwsgierig naar een andere dame. We hebben nog geen ervaring hierin, dus morgen al afspreken is niet voor ons. Stapsgewijs, wat teasen, zien of het klikt des te meer. Benieuwd wie zich hierin herkend.  
25 dagen
Koppel 49 jaar Limburg - Bilzen
Wie kan afspreken door de dag?
Wij zijn sportief gelegenheidskoppel, 49j met niveau. We zijn op zoek naar leuk koppel welk kan ontvangen door de dag op weekdagen. We bouwen graag met een babbel de spanning wat op en bij de juiste klik voor ieder van ons kan er veel. Hygiëne en discretie vinden we zeer belangrijk. Graag reactie met meer info over jullie, regio, hoe jullie het zien, foto mag altijd...  
Koppel 24 jaar 24 jaar Limburg - Genk
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een jong stel, beide 24 jaar oud, en we zijn op zoek naar een ander jong stel van ongeveer dezelfde leeftijd om een vriendschap te ontwikkelen. We zouden graag samen tijd door brengen, zoals een avondje uit, en we staan open voor allerlei leuke activiteiten. De avond kan alle kanten opgaan, en we zijn enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten. Aarzel niet om ons een bericht te sturen, en het delen van foto's wordt altijd gewaardeerd.  

Leuk koppel gezocht
Steven 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportief koppel.zoekt opwindende date
Hey, Wij zijn sportief hoogopgeleid koppel met niveau en zoeken een gelijkaardig koppel om ons te filmen terwijl wij geile sex hebben ....koppel mag gerust een handje helpen tijdens de opnames...wij zoeken koppel zonder veel ervaring in dit wereldje...eerst een leuke babbel met een drankje en indien de klik er is kunnen we naar ons thuis gaan ...hygiene,niveau en een klik zijn superbelangrijk..enkel reacties met foto worden beantwoord!  

Sportief koppel.zoekt opwindende date
30 dagen
koppel93 30 jaar Limburg - Bree
koppel zoekt koppel
Hallo allemaal, wij zijn een koppel (30) dat na enkele leuke ervaringen met koppels en dames opnieuw op zoek is naar een spannende avond. We leren elkaar graag kennen op cafe of thuis en indien de klik er is kunnen we een stapje verder gaan in bijvoorbeeld een wellness ;). We zijn op zoek naar partnerruil en zij is ook nieuwsgierig naar vrouwen. Zijn jullie tussen 25-40 jaar, goed verzorgd en niet rokers? Stuur ons dan gerust een mailtje en misschien tot binnenkort :). (Mails zonder foto krijgen geen reactie!)  
  1   2   3