Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi slave 48 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bi slave zkt M. Mrs.
Bi slave zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluiten slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje te gebruik stellen op dit te laten oprekken dit dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave  

Bi slave zkt M. Mrs.
18 dagen
Meester 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Bezoek bij u thuis, de zaak of kantoor ala carte
Droom je van: Je wacht geblinddoekt, de deur is los, je krijgt de meester niet te zien. De meester heeft vrij spel om je te laten ondergaan, te gebruiken. Je bent niet vies van een striem en niet kleinzerig, je houdt van uitdaging. Geen extremen maar ook niet voor watjes. Wie gaat deze uitdaging aan en nodigt deze meester uit in zijn of nog liever haar ruimte? De meester krijg je niet te zien. De meester heeft totaal controle over je zonder extremen. De meester zal jouw uitkleden en laten ondergaan. Je zorgt zelf dat je geblind bent. De spanning en nieuwsgierigheid zal na afloop nog groter zijn van voor binnenkomst.  
18 dagen
Dom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Samen de boodschappen doen
Laten we samen de boodschappen doen waarbij aan het eind van de maand geen lastige keuzes gemaakt moeten worden wat in de kar kan en wat niet. Heb je als alleenstaande vrouw dromen van controle uit handen geven en nieuwe dingen uit proberen maar ook een luistert oor en een lekkere knuffel en wil je hier kennis mee maken en kan je op ander gebied wat hulp gebruiken? Dan kunnen wij elkaar perfect aanvullen. Dit kan de basis zijn om een leuke D/s relatie te starten en op te bouwen.  
19 dagen
Nick 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwe sub (V) gezocht, met of zonder ervaring
Hey! Ik heb momenteel terug ruimte voor 2 nieuwe subs (V). Eerst wil ik je wat beter leren kennen en te weten komen wat je grootste fetisches en limieten zijn. Dit gebeurt altijd zeer respectvol, speels en op een gewone vanilla manier. Iedereen heeft limieten en harde grenzen en ik zal nooit iemand daar voorbij pushen. Daarna zal ik je een aantal mogelijkheden voorstellen gebaseerd op jouw interesses en mijn kinks. Sommige van mijn sub's willen enkel hun meester dienen en helpen in de dag dagelijkse dingen, sommige zoeken het liefst pijn op, sommige houden van gebruikt te worden als een lustobject en gedeeld te worden met andere meesters. Dit kan zowel iets eenmalig zijn, als contact op lange termijn.  
19 dagen
Domi 58 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Domi haalt je uit deze kwelling.
Een nieuwe fase breekt aan :volledige afhankelijkheid, eigendom, in dienst van, mening eigen wil eigen planning en vooruit zien houd hier op. Geboren als nutteloos, geen doel voor ogen, begrippen die hierbij passen zijn: Dienen, gedwongen, alles afgenomen pijn, lijden, geen grenzen, geluk en liefde nooit voor mij, mag gewoon niet. Geboren voor onderwerping, misbruik, dienen, pijn verdriet, eenzaam, maar eigenlijk een verademing  
19 dagen
Verpleger 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel. Cuckoldkoppels ook welkom  
19 dagen
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lustslavin gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
19 dagen
Haar minnaar 54 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel?  
19 dagen
Meneer 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Opgesloten en gebruikt
In mijn nieuwe woonst heb ik een leuke ruimte van 2m op 1m65 waar ik heel veel mogelijkheden in zie. Ik ben op zoek naar een lustslavin die voor een (vooraf afgesproken) tijdje hierin wil opgesloten worden om er enkel uit gehaald te worden voor gebruik. (gebruik mag je heel ruim zien ... ik heb o.a. neukmachine, melkmachine en denk natuurlijk aan m'n eigen pleziertjes. Ben je massochiste, dan zijn er ook heel wat mogelijkheden) Alles spreken we ruim op voorhand goed door, er worden duidelijke afspraken gemaakt, jouw veiligheid en gezondheid zijn prioritair. Consent is key! Indien je dit interessant klinken vindt, laat gerust een berichtje en dan bespreken we mogelijkheden, grenzen en andere (praktische) zaken. In principe zoek ik een vrouwelijke slavin, een mannelijke slaaf is niet volledig uitgesloten, maar dan ga je me toch echt wel moeten overtuigen!  
20 dagen
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar lustslavin
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10