Zoeken naar nog geil

Uw zoekactie voor nog geil leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

HeteroSwitch 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lede 0485920640
Vrouw als speelpartner gezocht
Als ervaren switch zoek ik voor sensuele en speelse bdsm-sessies een vrouw als kinky speelpartner. Wil je enkel de onderdanige of dominante rol invullen? Dan ben je zeker ook welkom! Eventueel kunnen we het de eerste keren soft houden tot we elkaar beter kennen. Alles wat ik bij jou doe mag ook steeds bij mij gebeuren. Na de spannende opdrachten, bondagespelletjes en stevige seks met pijnprikkels is tederheid in nazorg ook heel belangrijk voor mij. Extreme of onhygiënische activiteiten zoek je wel best tussen de andere advertenties. Hou je het ook graag proper, veilig en vooral lekker geil? Dan staat deze discrete en slanke switch voor jou klaar. Kan jou zowel ontvangen als me verplaatsen. Graag ontvang ik wat info over jou in je eerste berichtje.  
gisteren
Meester 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt subs
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
gisteren
HeteroSwitch 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Vrouw als speelpartner gezocht
Als ervaren switch ben ik op zoek naar een vrouw als kinky speelpartner. Iemand die houdt van sensuele en speelse bdsm-sessies met een uitgebreid voorspel. Ben je enkel onderdanig of dominant? Dan ben je zeker ook welkom. Met het nodige respect voor elkaars verlangens creëren we samen de ruimte waar vertrouwen kan groeien. Na de spannende opdrachten, bondagespelletjes en stevige seks met pijnprikkels is tederheid in nazorg ook heel belangrijk voor mij. Extreme of onhygiënische activiteiten zoek je wel best tussen de andere advertenties. Hou je het ook graag proper, veilig en vooral lekker geil? Dan staat deze slanke single switch voor jou klaar. Graag ontvang ik wat info over jou in je eerste berichtje.  
fistbottom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  

zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
chubby bdsmslaaf 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoekt Meester
Deze, niet zo ervaren slaaf, zoekt een Meester om opgeleid te worden tot een geil gewillig object. Zowel pijn als lust. Veel is mogelijk, dit in onderling overleg en met respect voor elkaars grenzen. Verplaatst zich enkel. 51 176 95  

zoekt Meester
Ivan 48 jaar Limburg - Bree
Wie wil me geregeld pijpen? => Pijpsletje gezocht!
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Wie wil me geregeld pijpen? => Pijpsletje gezocht!
Plasfantasie 62 jaar Antwerpen - Brecht
Welke vrouw vindt plassex geil?
Ik ben op zoek naar een vrouw die plassex geil vindt en er een kik van krijgt om wijdbeens boven een man te staan, haar sluizen te openen en haar gouden straal op hem te laten neerkletteren.  
No limits 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet gezocht voor deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. GEEN mannen alleen reageren aub. Later deze week ook mogelijk zowel ochtend als late avond/nacht  
Jarno 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Geef toe aan je diepste verlangens
Heb je als vrouw dat diep verlangen om je in alle vertrouwen en discretie te onderwerpen. Word je geil bij de gedachte om geblinddoekt en vastgebonden met een dildo tot een orgasme te komen of fantaseert je over andere behandelingen terwijl je vastgebonden ligt. Stuur me je dromen en we maken ze samen waar in alle discretie. Hygiëne en respect voor elkaar staan voorop. Geen vulgaire of anale toestanden. Ikzelf 56j,187m en 88kg, geen roker en geen tattoos. Tot binnenkort?  
Jeje 53 jaar Antwerpen - Boom
Zoek ouder geil koppel
Als onderdanige fantaseer ik al lang om het SiSi huis slaafje te mogen zijn van een ouder koppel waarvan de man bi en top is. Als onderdanig SiSi slaafje zal ik in jullie buurt zijn en jullie met alles dienen. Ik zal gekleed zijn in kleedje met nylons en heels aan een slaafskap op en een halsband met ketting aan. Onder mijn kleedje zal een but-plug mijn poepje vullen indien de man des huizes zijn staaf er niet in wil. Ik zal ook een peniskooi dragen. Ik zal mijn dame en heer des huizes oraal dienen. Veel is bespreekbaar alleen neuk ik. Verder sta ik voor veel open SAMEN.  

Zoek ouder geil koppel
  1   2   3   4   5