Zoeken naar ook heel

Uw zoekactie voor ook heel leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd  
14 dagen
befslaaf 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
befslaaf biedt zich aan
Hallo, ik ben een heel onderdanige befslaaf en ben hier op zoek naar een Dame met een gevoelige clitoris die het zalig vindt om langdurig oraal verwend te worden op de manier die zij het leukst vindt. Ik doe alles om het U naar Uw zin te maken. Wie kan mij gebruiken ?  
gewone man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
plas en oraal
wie zin in plassex, mag heel wat ouder zijn, kan niet ontvangen, graag iemand uit de directe omgeving, 57 170 85 12, graag uw stats en naaktfoto, mijne staan hier ook  

plas en oraal
evy 55 jaar Antwerpen - Hoogstraten
sletje evy
Hallo ik ben evy een trav sletje m78 76kg. ben opzoek naar een dominante trav shemale Mrs of koppelben voor heel veel in; verplaats enkel  

sletje evy
Office manager 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kantoor klaar voor gebruik
Graag eens een date op een leuke locatie? Een kantoor waar dagelijks activiteit is, maar ook af en toe niemand aanwezig? Ik bied graag enkele ruimtes aan in oost en westvl om samen op ontdekking te gaan... dit kan gevarieerd.. van roleplay tot pure passie.. tot fantasie die je graag eens beleeft op een unieke locatie.. veel is mogelijk mits wederzijds respect en discretie. Ikzelf ben een respectvolle, goedlachse, communicatieve, verzorgde en heel sportieve man die ook die extra uitdaging zoekt in deze kalmere periode..  

Kantoor klaar voor gebruik
16 dagen
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante Dame
Beste, ik ben een slank gebouwde, onderdanige man en ik ben al heel lang opzoek naar een dominante vrouw waarmee ik mijn onderndanige gevoelens kan ervaren. tot nu toe heb ik hier enkel nog maar kunnen over fantaseren. ik ben 1m70, 63kg en 19cm geschapen. Ik Sta voor heel veel open, mijn fantasie gaat van edging en milking, tot bondage, tot strap-on en anal play, tot pussy-worship en plassex, ... vanalles is bespreekbaar, mijn enige no go's zijn poepsex en pijn. Ik wil vooral gebruikt worden voor uw genot.  
Anja 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
sexslavin op zoek naar Meesteres
ik ben Anja 1.78, 43, mijn vaste Dom heeft me opgedragen op zoek te gaan naar een Meesteres om haar een middag te dienen ik ben heel onderdanig aardig wat bi ervaring en zolang het netjes blijft kan je heel ver gaan met mij. wij hebben een goed ingerichte speelruimte en kunnen vrij ontvangen, mijn Meester is toeschouwer in een donker hoekje maar mengt zich verder niet wie heeft interesse ?  

sexslavin op zoek naar Meesteres
16 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
16 dagen
Karl 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante bi-dokter (50+) gezocht
Dokter vraagt me mij uit te kleden tot mijn onderbroek, begint met algemeen onderzoek, betast mij overal. Kijkt al eens in mijn onderbroek naar mijn beharing, geeft commentaar. Dan vraagt hij mijn onderbroek tot mijn knieeen omlaag te doen en eikel te ontbloten. Als hij merkt dat ik stijf word, verandert de toon. Dokter vraagt of ik bigevoelens heb, vraagt naar mijn seksuele ervaringen. Ik vertel dat ik geen bi-ervaring heb. Dokter antwoordt dat ik stijf geworden ben en daarom genitaal en anaal onderzoek nodig is. Ik moet mijn onderbroek uittrekken, dokter onderzoekt mijn pik en ballen, drukt met zijn vinger op mijn kontgaatje. Stelt vast dat het heel strak is. Ik moet op de onderzoekstafel liggen, de dokter rekt mijn kontje op met zijn vingers, brengt een plugje in, meet de gevoeligheid van mijn tepels door er hard in te knijpen. Ik moet op mijn knieeen zitten en de dokter stijf pijpen. Dan ontmaagdt hij mij en neukt mij steeds harder. Ik moet klaarkomen en mijn zaad oplikken. Wie?  
17 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd !  
  1   2   3   4   5   6   7