Zoeken naar ouder

Uw zoekactie voor ouder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Opzoek 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een jonger meisje
Goede avond. Ik ben opzoek naar een jonger meisje liefst onder de 20 die het wel ziet zitten om met iemand een beetje ouder het bed te delen. Mag zowel als one night stand als moest het klikken iets meer regelmatig af te spreken. Voor mij kan het zowel heel rustig als iets meer pikant zijn. Heb ook wel enkele speeltjes zoals zo'n Magic wand als al iets meer kinky dingen. Maar dat hoeft uiteraard niet. Zelf vind ik het ontzetten fijn te beffen dus jou plezier is vrijwel verzekerd. Hoe dan ook lijkt het me best dat we mekaar eerst even wat beter leren kennen en dan bekijken we wel hoe we verder gaan. Alvast bedankt en nog een fijne dag verder.  
16 dagen
Jonger 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere dame
Goede namiddag, ik ben een man van 28 jaar en ben opzoek naar iemand ouder die het wel zou zien om het bed te delen met een jonger persoon. Ik begrijp dat dit misschien nog een beetje een taboo is onder sommige vrouwen. Maar er is naar mijn mening niet echt een reden voor. We leven allemaal voor ons beste leven te leven en ervan te kunnen genieten. Dus waarom zou je geen plezier mogen hebben met iemand jonger/ouder. Stel dat je er enige interesse in hebt maar die eerste stap nooit hebt durven zetten zou ik je zeggen om eens een mailtje te sturen en te bekijken waar we geraken. Stel dat het toch niet je ding blijkt te zijn gaan we gewoon beide onze eigen weg. Moest je wel ervaring hebben krijg ik uiteraard ook graag een mailtje van u. Hoe dan ook hoop ik een mailtje van je te mogen ontvangen en wens ik u nog een prettige dag verder.  
Jonas 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Oudere vrouw gezocht
Welke oudere vrouw heeft er zin in een groen blaadje? Ik ben op zoek naar een oudere, mature vrouw die het ziet zitten om seks te hebben met een jongere kerel. Om de een of andere reden raak ik ontzettend opgewonden van een mature vrouw daarom zou ik eens graag (of vaker) seks hebben met een vrouw die ouder is dan mij. Ikzelf ben 1m80, 81 kg, hygiënisch en discreet indien nodig. Bij interesse weet je me te vinden, hopelijk tot gauw.  

Oudere vrouw gezocht
16 dagen
J.G. 27 jaar Limburg - Genk
Knappe kerel zoekt volslank / bbw / chubby
Dag samen, sedert jaren fantaseer ik over een volslanke / bbw / chubby vrouw. In mijn ogen zijn dit gewoon echte knappe dames! Kunnen jullie je vinden in mijn beschrijving? Zoeken jullie een lieve, zeer respectvolle en toch knappe jongeman? Ik ben een gever en vind het dus erg belangrijk dat je oprecht kan genieten, als ik merk dat dit niet zo is.. dan heb ik ook geen genot. Ik sta enorm op respect, gevend en nemend! Stel jullie even voor en wie weet wat voor toekomstige leuke momenten we gaan beleven.. Jullie zijn of jij bent ouder? Hier heb ik geen bezwaar tegen. Age is just a number......... ;)  
16 dagen
Andy 35 jaar Antwerpen - Kontich 0477599228
Heel slanke gast
Hoi, welke leuke vrouw valt wel op magere gasten? Ik ben namelijk een leuke verzorgde magere gast van 35 jaar. Ik sta voor veel dingen open zolang het maar leuk blijft :) Leeftijd speelt ook geen rol, of je nu jonger bent of ouder, zolang het maar klikt :) Je kan me bereiken via email of Whatsapp. En als je een berichtje stuurt, gelieve uzelf dan ook even voor te stellen en/of te beschrijven. En een foto mag natuurlijk ook :) Ik ben heel eerlijk en discreet. Hopelijk tot snel x  
16 dagen
Steven 60 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Heer zoekt dame
Je herkent het wel , je bent X-aantal jaar getrouwd , een beetje op elkaar uitgekeken , je leeft eerder naast elkaar dan samen . Een iets ouder heer zoekt een iets oudere slanke dame ,gebonden of singel ( 50-60 ) ,mag ook jonger , om samen dingen te ontdekken en te beleven wat we in onze relatie moeten missen . Sta voor elk voorstel open .Kan verplaatsen en soms ontvangen aan zee.Discretie gevraagd en geboden.  
17 dagen
Geert 61 jaar Noord-Brabant - Baarle-Nassau 0636185579
Wie mist die echte intimiteit ook
Ik ben een getrouwde man van 61. Vrij lang en slank maar wel sportief gebouwd. Ik zou graag een leuke en spontane dame leren kennen in mijn regio van mijn eigen leeftijd, ouder mag ook. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen zou ik het fijn vinden je te ontmoeten. Ik mis in mijn relatie de echte intimiteit, het fijne gevoel wat een relatie je geven kan. Dat hoop ik hier terug te vinden samen met een leuke en spontane dame.  
18 dagen
Jonger 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede avond, ik ben een man van 28 jaar en ben opzoek naar iemand ouder die het wel zou zien om het bed te delen met een jonger persoon. Ik begrijp dat dit misschien nog een beetje een taboo is onder sommige vrouwen. Maar er is naar mijn mening niet echt een reden voor. We leven allemaal voor ons beste leven te leven en ervan te kunnen genieten. Dus waarom zou je geen plezier mogen hebben met iemand jonger/ouder. Stel dat je er enige interesse in hebt maar die eerste stap nooit hebt durven zetten zou ik je zeggen om eens een mailtje te sturen en te bekijken waar we geraken. Stel dat het toch niet je ding blijkt te zijn gaan we gewoon beide onze eigen weg. Moest je wel ervaring hebben krijg ik uiteraard ook graag een mailtje van u. Hoe dan ook hoop ik een mailtje van je te mogen ontvangen en wens ik u nog een prettige dag verder.  
18 dagen
Doener 19 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge student opzoek naar (oudere) dame
Hallo ik ben een student uit het Leuvense Ik ben 19j en heb al wel wat ervaring Nu ben ik opzoek naar een dame met al meer ervaring en hopelijk ouder die graag eens afspreekt ten eerste om te genieten en ten tweede om wat extra ervaring op te doen Mijn stars zijn 175 65 15 Ik kan verplaatsen en ontvangen regio Leuven laat maar weten  
18 dagen
Jonger 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een oudere vrouw
Goede middag, ik ben een man van 28 jaar en ben opzoek naar iemand ouder die het wel zou zien om het bed te delen met een jonger persoon. Ik begrijp dat dit misschien nog een beetje een taboo is onder sommige vrouwen. Maar er is naar mijn mening niet echt een reden voor. We leven allemaal voor ons beste leven te leven en ervan te kunnen genieten. Dus waarom zou je geen plezier mogen hebben met iemand jonger/ouder. Stel dat je er enige interesse in hebt maar die eerste stap nooit hebt durven zetten zou ik je zeggen om eens een mailtje te sturen en te bekijken waar we geraken. Stel dat het toch niet je ding blijkt te zijn gaan we gewoon beide onze eigen weg. Moest je wel ervaring hebben krijg ik uiteraard ook graag een mailtje van u. Hoe dan ook hoop ik een mailtje van je te mogen ontvangen en wens ik u nog een prettige dag verder.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10