Zoeken naar oudere

Uw zoekactie voor oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

naakt zijn 41 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Naakt aanbiedenaan60+
Wil naakt rondlopen bij geile oudere mannen 60+ Die me willen betasten,bespelen,edge,geile porno zien rukken, opleiden tot sexspeeltje hou van tongen pijpen,tepelplay,bondage en lichte sm. wil mijn maagdelijk kontje laten rimmen en ontmaagden,hou ook van naakt rondlopen buiten op geile plekken. 42/182/65/15*4  
Harig poepke 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Waar zijn de liefhebbers
Ik heb een harig sterreke die heel graag uitgebreid gelikt moet worden. Heb een sportief bol kontje en wil liefst een oudere geilerd die me lang en diep wil likken. Meer kan ook. Ik ontvang niet  
Geile bottom. 64 jaar Limburg - Overpelt
Geile bottom zoekt verwenner.
Ik ben een geile exhibitionistische bottom en spreid graag mijn benen en billen voor een geile man. Ik laat me graag vingeren, rimmen, met dildo's penetreren en (safe) neuken maar dat laatste is geen must. Zelf blijf ik passief en indien u wenst kunt u ook gekleed blijven. Ook laat ik mij graag (gemaskerd) fotograferen en filmen. Ik zoek een liefst wat oudere man zonder bovengrens die mij wil gebruiken voor geile spelletjes, onderzoek, assplay en eventueel foto en film opnames. U moet kunnen ontvangen en liefst in de omgeving wonen en dat mag België of Nederland zijn. Graag eerlijke reactie van echt geïnteresseerde.  

Geile bottom zoekt verwenner.
Baeten 36 jaar Antwerpen - Kasterlee
Trio morgen
Welke lekkere vent wil morgen vrijdag 18/10 is meedoen met mij 37 1m74 66kg en ong 20 cm en met een oudere man in de 50? Lekker genieten van elkaar en lekker spuiten. Dit kan bij hem thuis te kasterlee. Zijn ook wat toys aanwezig. Wij zoeken niet te oud liefst tussen onze leeftijd of jonger. Slank , niet te groot geschapen geen bbs en bij voorkeur liefst reageren met foto. Je krijgt zeker een fototje terug op reply.  
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
Vaste sekspartner gezocht
Hey ben jens 32j 170cm 95kg 17cm Getrouwd met vrouw, Zoek voor het eerst terug hier na 1x ervaring te hebben gehad vroeger op men 17 jaar met oudere man. Zelf ben ik denk eerder versa of zou alles wel is wille proberen, Zoek hier nu 1 iemand die respect en hygiëne en discreet is voor een vaste persoon te zijn net als goeie vrienden ;) maar met wat extra ! Niet roker ! Tot snel!  
jan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Ik zoek een oudere goeduitziende man voor discrete dates
Hoi! Ik ben 27 jaar in relatie maar hiernaast ook op zoek naar een vaste oudere vriend die ik geregeld mag plezieren. Een verzorgde man met een mooie penis die ouder en mannelijk is. Hou van behaard en zelfzeker en max 55 jaar. Ikzelf ben heel sportief en knap voorkomen. 180/73/18cm. Ik start graag soft maar bij een klik is er heel veel mogelijk. Ik ben onderdanig ingesteld en sta op discretie en respect. Verplaats me regio Gent en kan eventueel ontvangen. Tot gauw? :)  
Thomas 41 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Oudere man gezocht om fantasie in werkelijkheid om te zetten
Ben jij een oudere man, liefst 65+, die me graag wil leren hoe het voelt om elkaar lekker te verwennen neem dan contact op. Ik heb geen ervaring met mannen maar wil graag weten hoe het is om een oudere heer oraal te bevredigen tot hij heerlijk klaarkomt. Alle types welkom, zolang het maar hygienisch is. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Laat iets weten en we regelen een afspraak. Vooraf virtueel kennismaken is mogelijk. Draag je ook graag vrouwenlingerie dan is dat een pluspunt.  
Pijperke 33 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Wie wil mij leren pijpen oudere man?
Welke oudere man wil mij leren pijpen? Zou dit graag eens ondekken en liefst bij oudere man.kan zelf niet ontvangen en niet ver verplaatsen.zelf ban ik van desselgem man van 30 1m83 84 kg sportief gebouwd. Met gloryhole is pluspunt.zou eerste keer zijn.met andere suggesties moet je niet sturen daar antwoord ik niet op. Laat me iets weten..  
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
33j voor oudere man met baard of snor?
Ik zoek een lieve oudere man met baard of snor, vind dat sexy en geil. Ik ben 33j 1m82 69kg met baardje.  

33j voor oudere man met baard of snor?
Mick 49 jaar Limburg - Lanaken
Welke senior zoekt vaste pijper en rimmer?
Welke senior wil gepijpt en gerimd worden. Kan voor vaker. Je moet kunnen ontvangen in de buurt Lanaken/Maasmechelen. Liefst oudere heer.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10