Zoeken naar reeds heel lang

Uw zoekactie voor reeds heel lang leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Wannes 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Oudere rijpe vrouwen om oraal te verwennen
Zoek oudere vrouwen , ook 70 + , om oraal lekker te verwennen, ook mollige vrouwen en ongeschoren , uiterlijk geen belang, ook vrouwen van vreemde origine of gehandicapt, ik ben heel lief en verwen graag , enkel overdag , ook op kamer eventueel ..  
Mr.G. 34 jaar Limburg - Bilzen
Man zoekt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man zoekt volslanke vrouw
gisteren
steven 22 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Jonge onderdanige student
Hallo Ik ben steven een 22j student rechten. Van nature verlegen en onderdanig ingesteld. Ik hoop een leuke (liefst oudere) dominant(e)(s) te vinden voor in eerste plaats een online training later ook real. Zoek zeker niet éénmalig, ben zelf heel openminded, eerlijk en verzorgd. Groot, heel slank. Tot snel steven  
gisteren
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken en vingeren
Op zoek naar een geile meid om elkaar te verwennen met de hand. We maken elkaar heel opgewonden en trekken/vingeren tot we klaarkomen. Iemand zin?  
gisteren
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Weekend- of vakantieverlangens...
Dag fijne vrouw, vandaag wat grijs en minder weer... maar toch afleidende gedachten? Voel je ook de zin naar wat (ont)spanning? Heb jij op deze vrijdag ook al zin? Kijk je uit naar het weekend? Of is de vakantie voor jou al begonnen? Krijg je er ook al fijne kriebels van? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking (op deze site ben ik voorzichtig wegens veel fakers) Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Thomas Ik ben nu al benieuwd trouwens ;)  
Ronald 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Stijlvolle 60+ dame voor FWB
Hallo, Ik ben slanke sportieve 100% hetero man met niveau en wens graag een leuke dame met ruim wat lentes meer te leren kennen om respectvol te genieten. Mijn voorkeur gaat naar slanke tot maatje meer zestiger-zeventiger dame. Ik rook niet, 1m82, 78kg, hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Eens afspreken ter kennismaking lijkt me alvast spannend, niets moet veel is mogelijk maar zonder extremen. Graag in haalbare regio aub.  

Stijlvolle 60+ dame voor FWB
gisteren
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Alleen thuis
Ik ben alleen thuis en ontvang nu geile dame voor plezier en genot ik sta zelf voor heel veel open dus vraag maar raak. Ben 1m77 78kg normaal gebouwd kort donker blond haar. Groetjes  
gisteren
Wouter 46 jaar Limburg - HASSELT
Ik ben er voor jou!
Mijn naam is Wouter. Ik woon in de omgeving van Hasselt en ik ben op zoek naar een spannende (dag)date waar ik al je wensen wil vervullen. We huren een kamer (ik betaal) en ik ga je de hele dag behagen. Als je wilt dat ik je 4 uur lik dan doe ik dat. Als je afwisselend oraal en penetratie wilt, dan doe ik dat. Ik heb niet echt taboes dus veel is mogelijk. Ik heb in aanbieding: een slank, verzorgd lichaam, goed geschapen, respect, heel veel zin en een onderdanig karakter. Ik besta die dag enkel om je te behagen en je wensen te vervullen. Iedere leeftijd is welkom.  
Anchoa 34 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Vaste FWB / minnares gezocht
Hallo, Met medeweten (en goedkeuring) van mijn partner ben ik opzoek naar een vaste FWB / minnares. We hebben allemaal onze gebreken dus ik verwacht hier geen supermodel tegen te komen. Indien ik hier een verzorgde dame kan tegenkomen met dezelfde gedachtengang (respect, openheid, discretie, hygiëne, …)zou ik al heel tevreden zijn. Daar ik veel op de baan ben maakt de regio vanwaar je bent mij niet veel uit. Iets volwassenere dames mogen zeker ook reageren (vorige FWB was 15jaar ouder). Zelf ben ik een sportieve slanke man van midden de dertig die graag van het leven geniet. Maar laat ons misschien beginnen met het genieten van een koffietje?  

Vaste FWB / minnares gezocht
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Oudere vrouwen om te beffen of plasseks
Ben nog steeds op zoek naar rijpere vrouwen die graag gebeft worden of over mij willen plassen, mollige en ongeschoren kutjes ook heel graag ..face sitting kan ook ..wie heeft er goesting?. Enkel overdag ,,  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10