Zoeken naar reeds heel lang

Uw zoekactie voor reeds heel lang leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.G. 34 jaar Limburg - Bilzen
Man zkt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man zkt volslanke vrouw
Wouter 47 jaar Limburg - HASSELT
Zachte XXL zoekt date morgen!
Hallo, Ik ben een onderdanige, zachte man die erg houdt van passie en intimiteit. Ik raak graag mensen aan dus ik wil je heel lichaam ontdekken met mijn handen. Ik hou van strelen, zoenen en ik ben zot van likken. Ik ben ook onderdanig dus ik geniet ervan als ik je wensen mag vervullen. Ik ben een slanke, grote en rustige verzorgde man. Hoger opgeleid en ik weet wat ik wil. Ik ben op zoek naar een lieve spontane dame die kan genieten van vele aanrakingen, van lange orale seks. Die graag zoent en meer houdt van het gevoel om aanbeden te worden. Iemand die het niet erg vindt om te zeggen wat ze wilt, want dat is waar ik van hou. Ik wil je laten genieten en dat ervaren is mijn ultieme genot. Ik hou van jongere of oudere dames. Een maatje meer is geen probleem. :)  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Boy 24 jaar Antwerpen - Putte
Jonge gast op zoek naar ervaring
Hey allemaal, leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een jonge gast en ben op zoek naar een koppel/vrouw die mij wat meer dingen kan doen leren. Na een lange relatie, de enige persoon waar ik sex mee heb gehad, zou ik graag wat nieuwe dingen willen ontdekken.ik ben een normaal gebouwde gast, discreet en heel hygiënisch. Ben jij/zijn jullie de persoon die mijn mentor willen zijn en jullier ervaringen met mij willen delen? Ik hoor het graag.  

Jonge gast op zoek naar ervaring
Pieter 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nog maagd? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Filip 39 jaar Limburg - Bilzen
Discreet fun en plezier
Hallo, Fijn dat je leest, ikzelf ben 39, 1m75 en 70kg, slank sportief en hoger opgeleid maar vooral discreet! Ik ga hier op zoek naar een dame/meid die ook zin heeft om eens buiten de lijntjes te kleuren en samen plezier te hebben, misschien wel regelmatig bij een leuke klik. Door de dag ben ik meestal onderweg in heel limburg en ik zoek dus iemand die dan ook af en toe een uurtje kan vrijmaken om samen plezier te hebben. Fotootje krijgen jullie na een berichtje hier. Gr, Filip  
PorthosDuVallon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cuddle bear
Hi, Zelf ben ik even actief in dit wereldje. Dus mijn fair share aan feestjes, clubs, trio's,... heb ik gehad. En begrijp me niet verkeerd, allemaal heel tof. Maar wat ik mis hier is de geborgenheid, en rust. Het moet niet allemaal om passie lust en seks gaan. Daarom dit bericht, zien of er vrouwen zijn die net als ik eerder de knuffel en aanraking zoeken, en waarvoor de rest niet hoeft. If so, stuur me gerust  
nudistjen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
single en zoek beetje gelijkgestemde
hoikes, ik ben naar gentbrugge komen voor een nieuwe start. ik ken niemand hier, en start dus terug van nul. Wie ik ben, en graag wil ontmoeten: ik ben single m, 52j, 1.80m, donker blond haar, blauwe ogen, ik trim mijn lichaam en intiem ben ik netjes geschoren. ik loop heel graag in mijn blootje, kijk- en word graag bekeken, rollenspel, ik ga af en toe eens naar club of ero bioscoop, masturbeer veel (zou liever samen doen), ik sta voor veel open zolang we het beiden maar leuk vinden, ik vind het opwindend als "partner" door iemand anders verwend wordt,... wie weet wat er volgt. Ik ben heel discreet, verwacht ik ook terug :).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10