Zoeken naar reeds heel lang

Uw zoekactie voor reeds heel lang leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Verslaafd aan zaad
Heb dringend nood aan de smaak van sperma Wie ontvangd me deze namidag tussen 13 en 17.00u Ik zuig je leeg, slik alles in en lik je proper Hygiene heel belangrijk, jij hoeft niks te doen dan genieten Indien andere fantasien alles bespreekbaar Kan enkel verplaatsen rond Gent Kan enkel verplaatsen rond gentse  
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek veel zaad
heel veel ik ontvang nu ik 48j 1,73cm 85kg  
Nachtvlinder 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil een geile buitendate deze nacht hier bij mij ?
Ik zou graag deze nacht (of andere nachten) een geile buitendate beleven in donkere plaatsen hier bij mij in de buurt . Heb hier paar heel donkere veilige plaatsen .wil je lekker gerukt of gepijpt worden ? Wil je liever mij pijpen ? Kontje likken ,mondneuken ,plas ..een geile trav of sissy ook altijd welkom Enkel snachts en bij in de buurt .( al teveel fakers gehad dus verplaats niet meer ) geile cardate kan natuurlijk ook altijd. Het is hier goed donker dus best anoniem voor de liefhebbers .  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  
BottomLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real bottom/tv/leegzuiger ontvangt s´avonds liefst voor regelmatig?
Ben voor veel in en nog steeds opzoek naar eerlijke bottom´s die s´avonds kunnen vrij ontvangen ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren ben ik meestal vrij!Ik zoek ervarende leegzuigers,ik neuk heel graag indien gewenst is, gezocht ook voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms,versa zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,88,ervarende kontneuker,zuigpik in stijf 17/5!Uiterlijk of leftijd is niet belangrijk!Graag niet ver van Antwerpen!WIE ONTVANGT? No fake aub  

Wie real bottom/tv/leegzuiger ontvangt s´avonds liefst voor regelmatig?
Dre 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Onervaren zoekt onervaren
Ik ben een goeduitziende,verzorgde 60er die graag eens iemand wil ontmoeten om samen te genieten. Ik zoek een 65+, hyg en discreet die net als ik heel weinig ervaring heeft. Kan niet ontvangen.  
Drummer 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar iemand om samen te genieten
Hoi , ik ben op zoek naar iemand die ook geïnteresseerd is om samen te genieten van al masturberend tot orgasmes te komen. Let wel : ik wil gewoon enkel samen ( eventueel elkaar ook ) masturberen. Dus geen orale en anale seks verwachten!! Ook wie sowieso bij de eerste ontmoeting iets verwacht , doe geen moeite aub. Zoek iemand die hoe dan ook besneden EN klein geschapen is en max 27j! Ik kan zeker bij mij thuis afspreken voor de eerste ontmoeting/gesprek. Eerlijkheid , oprechtheid en hygiëne zijn uiterst belangrijk. Iemand die met het samen masturberen nog niet ervaring heeft maar toch ( heel ) geïnteresseerd is zeker ok. Heb ik zelfs liefst maar is geen vereiste.  

Op zoek naar iemand om samen te genieten
Edi 53 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Nog zin in een geil verzetje
Hey ik ben bottom en hou van besneden zo lul om te verwennen tot Einde .ik ben chubby en kan ontvangen alles kan mits wederzijdse instemming tot zo ,kan heel De dag  
bert 53 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
mond en kont moeten gevuld worden
Wie kan mij ontvangen en gebruiken. Ben een bottom die van crossdress houdt. Pijp graag en goed en ben heel neukbaar. Wie wil zijn zaad in of op mij lossen. Kan enkel verplaatsen. Ben geil en gewillig.  
Doktersbezoek 45 jaar Limburg - HASSELT
Massage aan huis
Ik kom bij je langs voor een rollenspel waarbij ik als dokter bij je aanbel omdat je problemen hebt om een erectie te krijgen of kampt met vroegtijdig klaarkomen. Ik onderzoek jouw penis langdurig en zeer rustig als een echte dokter en help je hopelijk van je probleempje af Ben 185, 86kg en normaal gebouwd Sta open voor andere suggesties ook. Respectvol en heel discreet rollenspel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10