Zoeken naar reeds heel lang

Uw zoekactie voor reeds heel lang leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Karl 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante bi-dokter (50+) gezocht
Dokter vraagt me mij uit te kleden tot mijn onderbroek, begint met algemeen onderzoek, betast mij overal. Kijkt al eens in mijn onderbroek naar mijn beharing, geeft commentaar. Dan vraagt hij mijn onderbroek tot mijn knieeen omlaag te doen en eikel te ontbloten. Als hij merkt dat ik stijf word, verandert de toon. Dokter vraagt of ik bigevoelens heb, vraagt naar mijn seksuele ervaringen. Ik vertel dat ik geen bi-ervaring heb. Dokter antwoordt dat ik stijf geworden ben en daarom genitaal en anaal onderzoek nodig is. Ik moet mijn onderbroek uittrekken, dokter onderzoekt mijn pik en ballen, drukt met zijn vinger op mijn kontgaatje. Stelt vast dat het heel strak is. Ik moet op de onderzoekstafel liggen, de dokter rekt mijn kontje op met zijn vingers, brengt een plugje in, meet de gevoeligheid van mijn tepels door er hard in te knijpen. Ik moet op mijn knieeen zitten en de dokter stijf pijpen. Dan ontmaagdt hij mij en neukt mij steeds harder. Ik moet klaarkomen en mijn zaad oplikken. Wie?  
17 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
18 dagen
tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Bever
nood aan een zeer dominante meester / meesteres
Ik man van bijna 44 180 90 ben op zoek naar een nieuwe meester / meesteres die er van houdt om een man te vernederen / kleineren / gebruiken / misbruiken ... in het professionele leven leid ik zelf een team maar in mijn vrije tijd heb ik nood om af en toe wat stoom af te blazen en heb gemerkt dat wanneer ik me laten gebruiken/vernederen dit heel goed lukt. Let op ik spreek hier niet van puppy Play of dergelijke maar wel het verbale en fysieke vernederen van mijn persoon door me te laten voelen dat ik niets waard ben op verschillende manieren. Ik heb ook grenzen en die liggen zeker bij poep, blijvende letsels en mijn pijngrenzen wil ik ook niet verkennen ... maar voor de rest sta ik zeker en vast open ... als je zin hebt om nader kennis te maken dan lees ik graag je mailtje groeten, Tom  
18 dagen
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Beste, ik ben een slank gebouwde, onderdanige man en ik ben al heel lang opzoek naar een dominante vrouw waarmee ik mijn onderndanige gevoelens kan ervaren. tot nu toe heb ik hier enkel nog maar kunnen over fantaseren. ik ben 1m70, 63kg en 19cm geschapen. Ik Sta voor heel veel open, mijn fantasie gaat van edging en milking, tot bondage, tot strap-on en anal play, tot pussy-worship en plassex, ... vanalles is bespreekbaar, mijn enige no go's zijn poepsex en pijn. Ik wil vooral gebruikt worden voor uw genot.  
19 dagen
SenSuBo 67 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
19 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd !  
19 dagen
senior 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie komt me keuren, betasten ,en meer
Vandaag tussen 10 en 12 uur. Wie komt me keuren, betasten, strelen, likken, rukken, pijpen... Ik ben discreet en hygiënisch, geen baard, snor, piercings of tattoos. Kale geile zuigtepels en onderaan getrimd 16x5. Heel fijn als je opmijn zchat bos wrift en mijn piemel niet vergeet. Bereid tot wederdienst. Verwacht uitvoerige reply met stats en wat je wil doen en wat je van mij verwacht. Anders geen antwoord. Enkel vandaag vanaf 10 uur.  
20 dagen
Bottom 21 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onderdanig zoekt meester(es)
Hallo ik ben op zoek naar meesteres of meester of trans meester(es) die mij zou verder willen helpen om mijn onderdanige kant te ontdekken. Ik heb weinig ervaring. Voornamelijk heb ok interesse in de sex gedeelte, dus graag gebruikt worden voor sex door mannen of door een dominante man. Als u kan regelen voor mij om mannen te dienen zou ik dat heel geil vinden.  
21 dagen
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
  1   2   3   4   5   6   7