Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lieverdje 30 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Oma gezocht
Ik zoek een leuke dame vanaf 50j die graag nog eens wil genieten van jong vlees. Ik ben lief, discreet, respectvol en zeer geil. U kan ontvangen omgeving Oostende, Knokke, Brugge of Gent (stad). Afspraken gaan door overdag. Zend een reactie en wie weet zit ik binnenkort bij jou onder de lakens.  
Just4Fun 54 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Pol 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Samen genieten zonder....
Wil jij als vrouw met partner regelmatig eens ontsnappen uit de dagelijkse sleur en de spanning en avontuur die je mist opzoeken bij die andere man? Maar jij twijfelt door de risico's want je partner is gesteriliseerd en dat condoom moest maar eens scheuren de verkeerde dag. Deze gesteriliseerde en Soa vrije man zoekt jou. Jij bent geen barbiepop maar de buurvrouw met misschien wel maatje meer die zich overdag wel even kort kan vrij maken voor een overheerlijk intiem discreet samen zijn met je minnaar in een love hotel. Lieve tedere intimiteit met fantasie e zonder de gekende extremen. Ik ben normaal gebouwd, sportief, zeer hygienisch. Heerlijk tedere minnaar waarbij het genot vrouw primeert. Geniet jij van likjes en zuigen op juiste plekjes, sabbelen en beffen maar ook van stevig stoten in het holletje en krachtig spuiten? Worden wij seksmaatjes? Overtuig mij uitgebreid waarom jij de uitverkorene moet zijn. Controleer zeker je spam. Ik antwoord altijd. Ik verplaats mij vlot.  
louis 55 jaar Limburg - Tessenderlo
man zoekt vrouw
welke vrouw wil er eens genieten met alleenstaande man van elkaars lichaam kom je thuis te kort of wil je eens lekker genieten ik kan ontvangen leeftijd en uiterlijk onbelangrijk  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Geen dame aanwezig vanuit de buurt
Welke dame is net als ik zelf opzoek naar een leuk contact waar bij veel kan een leuke babbel een luisterend oor zijn genieten van kleine dingen samen gewoon fun en plezier maken als we beiden een klik hebben kan er meer ook als we er samen voor openstaan Zelf ben ik 38 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor bruine ogen m70 groot 62 kilo zeer verzorgd verder drink en rook ik niet hygiëne absoluut geboden en discretie gewenst is geen probleem Bij intresse of verdere vragen hoor ik het graag  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
gert 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gentse feesten
Welke vrouw kom ik tegen deze avond op de Gentse feesten. Samen wat drinken en gezellig genieten van de optredens en zien wel wat er komt. om 20u ben ik op de korenmarkt. Wie komt er ook stuur gerust mail  
Beach boy 56 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Alleen aan zee?
Als je alleen aan zee bent , je verveelt en af en toe wat geil bent ,graag eens verwenbeurt wil, een paar uurtjes genieten . Liefst ben je een beetje voller, hier en daar en rolletje wat je extra sexy maakt. Liefst regio Nieuwpoort omdat ik in deze regio ook verblijf. Ik kan me verplaatsen met auto of tram . Dus voor enkele uurtje plezier, meerdere keren deze week of er na. Reageer op deze advertentie en we maken kennis. Wie weet gaan we elkaar ontmoeten en wordt de verveling wel leuk ..  
Yves 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wil mee naar Acanthus Wellness?
Ik ben een verzorgde Vlaamse man en wil eens goed ontspannen aan mijn verlof beginnen. Ik zou naar Acanthus Wellness gaan; welke vrouw/dame wil er graag mee? Gewoon samen genieten van warmte en water, een hapje en een drankje. Meer mag maar moet niet; het moet vooral leuk blijven voor beiden. Zo'n zaken bezoeken is immers altijd fijner samen als alleen. Tot snel?  
Erik 65 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Massage
Welke dames wille graag een zalige massage ondergaan? Genieten van kop tot teen. Ik kom graag deze namiddag bij jou langs. Vragen? Ik beantwoord deze graag. Groeten van een stijlvolle man die jou komt verwennen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10