Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just4Fun 54 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Wouter 47 jaar Limburg - HASSELT
Zachte XXL zoekt date morgen!
Hallo, Ik ben een onderdanige, zachte man die erg houdt van passie en intimiteit. Ik raak graag mensen aan dus ik wil je heel lichaam ontdekken met mijn handen. Ik hou van strelen, zoenen en ik ben zot van likken. Ik ben ook onderdanig dus ik geniet ervan als ik je wensen mag vervullen. Ik ben een slanke, grote en rustige verzorgde man. Hoger opgeleid en ik weet wat ik wil. Ik ben op zoek naar een lieve spontane dame die kan genieten van vele aanrakingen, van lange orale seks. Die graag zoent en meer houdt van het gevoel om aanbeden te worden. Iemand die het niet erg vindt om te zeggen wat ze wilt, want dat is waar ik van hou. Ik wil je laten genieten en dat ervaren is mijn ultieme genot. Ik hou van jongere of oudere dames. Een maatje meer is geen probleem. :)  
De ideale FWB 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Stiekem genieten van het allerbeste....
Heb jij daar ook zo'n zin in? Om soms enkel aan je genot te denken? Om je batterijen op te laden? Om met een fijne man een goede klik te hebben, en samen te genieten? Een man van de wereld, die gek is op jou, en die je een goed gevoel geeft? Dat ben ik graag voor de juiste vrouw, een lieve maar ook stoute vrouw, die graag buiten de lijntjes kleurt, die passioneel is maar ook serieus. Een vrouw die 1 vaste discrete lover zoekt. Ik zie er goed uit, ben eerlijk en discreet, ondernemer, vol passie om aan aan die ene leuke vrouw te geven... Je leeftijd/ras/gewicht maakt me weinig uit. Je karakter, passie en eerlijkheid zijn belangrijker. Verder kennismaken?  
Koen 53 jaar Antwerpen - Mortsel
Gewoon genieten
Ben je een vrouw op zoek naar regelmatig plezier zonder verdere verplichtingen ? Ik ben een nette heer die jou wil verwennen. Laat ons vrijblijvend kennis maken en we zien wel waar dit naar leidt....  
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Langdurig beffen
Hallo, ik ben hier op zoek naar een leuke vrouw die graag langdurig gebeft wordt. Kan jij daar intens van genieten? Laat het me snel weten. Grtjs.  
Stef 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek betrouwbare lieve vrouw
Welke vrouw zoekt ook een vaste discretebetrouwbare vriend voor af en toe een seks date zonder de thuissituatie in gevaar te brengen. Eventjes ons momentje om te genieten! Betrouwbaar discreet en met respect, geen extremen.  
BXXTX 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Spannende plaats
Kriebelt het bij jou ook zo om eens wat anders te doen, je hebt zo een fantasie die je wel wil beleven, geile gedachten, sex op een spannende plaats , of buiten met dit weer. Wandelingetje maken door de prachtige natuur , met dame die er wel van houdt om dit te doen in een kleedje met .... eronder. Genieten op een andere manier dus. Heb je nog andere voorstellen , mail ze even door .Liefst ben je ouder dan 45 jaar, natuurlijk van uitzicht , maatje meer is geen probleem en uit regio Kempen of Hageland . Kan overdag of 's avonds. Indien dit je aanspreekt, reageer dan. Ik ben 1m83 , normaal gebouwd , discreet en avontuurlijk. Jij ook? Ben jij een durvertje?  
Likken 71 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Leeftijd niet belangrijk
Zijn ze er ook vrouwtjes meisjes die van sex kunnen genieten zonder neuken hoef verder niets. Heerlijk likken vingeren zuigen hoe en waar jezelf verlangd, sta voor veel open. Discretie eerlijk en hygiëne graag. Intiem behaard zeker ok.  
Mystery 34 jaar Limburg - Lummen
Discreet verlangen
Een sportieve verzorgde man met de nodige hygiene en discretie die via deze weg opzoek naar een leuke dame die een stiekeme plas fetisj heeft of kan genieten van plasseks, dit prikkeld mij al enige tijd om is te beleven door al enige leuke ervaringen gehoord te hebben, dit op een discrete locatie geheel op mijn kosten. Mocht je intresse hebben dan hoor ik zeer graag wat van je. Mss tot snel.... Grtjs  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10