Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Op zoek naar trucker of bestelwagenchauffeur!
Wie heeft zin in een lekkere en geile date in de laadruimte van je bestelwagen of de cabine van je vrachtwagen. Outdoor kan ook ... Discretie en geen gefake zijn kernwoorden. We spreken een tijdstip en plaats af en je zal genieten.  
evt …. 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
wat ik evt zoek is dat mogelijk…….
Hoi hoi ik ben namelijk opzoek naar een leuke hetero of een discrete bi boy die evt interesse heeft om lekker zijne lul te laten verwennen door mij met een lekkere pijp beurt nu vroeg ik mij af zijn hier hetero’s met een volle zak die er dringend een mondje aan nodig hebben en die daar discreet van kunnen genieten dan wil ik je wel zeer graag verder helpen en bij evt klik mag je mij daarvoor vaker gebruiken mocht je interesse hebben mag je mij een leuk berichtje sturen uiteraard met dat lekkers dat je in je broek hebt hangen zoek wel mannelijke kerel tot een jaartje of 45 zelf ben ik een 32 jaar van Hoogstraten hoop op snel lekker discreet contact te hebben met je  
Dries 54 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Zoek oudere man voor morgen voormiddag
Zoek een eerlijke oudere man voor morgen voormiddag . Gewoon samen naakt bij elkaar zitten spelen en elkaar lekker verwennen. Én genieten van mannenseks . Pijpen , tepels likken , kontje likken , en elkaars anus verwennen . Ik weet is zeer moeilijk te vinden . Maar er is wel toch één eerlijke man zeker . Jong of oud dik of dun , kl pik mag ook  
Krulle 59 jaar Limburg - Lommel
Zoek persoon die dit ziet zitten
Ik zou graag een midweek boeken in een vakantiepark in de Limburg, maar zou toch eerst willen zeker zijn of we afspraken kunnen maken. Ik ben geïnteresseerd in elkaar verwennen op een rustige manier, mag ook met luier aan zijn, genieten in het vakantiehuisje van hetgeen ons brengt. Maar voor ik boek zou ik toch willen weten of er kandidaten zijn om mij op te zoeken. Nogmaals luier of pamper genieters zeker geen probleem. Kan op verschillende dagen in deze week.  
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hoi ik ben een bijna 38 jarige bi bottom, ik zoek een discrete hygiënische man dat van aanpakken weet, leeftijd van geen belang! Ik pijp graag, klaarkomen mag uiteraard in men mond, jij mag passief blijven en lekker genieten.  
gisteren
Zuiger 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Sporter gezocht
Hoi. Zou graag es sporter zuigen tijdens of na sporten. Een wielrenner bv die zich tijdens ritje lekker laat verwennen. Andere sporters of werkman ook welkom. Max 45j Jij mag passief blijven, (sport)broek laten zakken en genieten….  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
gisteren
samen genieten 62 jaar Antwerpen - Deurne
Wie lust er graag sperma
Wie heeft er een auto of kan ontvangen om mijn pik lekker af te zuigen en pijpen tot ik in je mond klaarkom doe bij jou het zelfde als je wil zoek iemand niet roker hou van discretie en hygiéne meer kan ook ik ben versa ingesteld ik laat me neuken en neuk zelf ook ben bi 62/170/68/15+4 intiem geschoren kan me overdag vrijmaken.  
John 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Buddy gezocht
Hallo.Ik ben een mannelijke gast1.83 95kg gespierd br.haar bl.ogen 18cm. licht behaard geschoren/getrimt. Al ruime tijd zoek ik een vriend waar ik samen op het gemak kan afspreken thuis,stapje zetten jointje roken,of gewoon van elkaar genieten. Ik ben gescheiden met kids. Ik kan regelmatig ontvangen ik heb niet zo veel ervaring met mannen ik ben eerder Bot ingesteld maar sta open om verder te ontdekken. Ik hou van pijpen,rukken,pikken tegen elkaar vrijven, rimmen... Kussen en knuffelen doe ik liever met een vrouw. Dirty fetisj en pijn is niets voor mij! Ben jij uit de buurt niet zwaarlijvig bi/bicurious niet veel ouder dan mezelf is discretie en hygiëne een prioriteit. Stuur dan gerust met een foto van jou speelgoed(voorang). En hopelijk horen we elkaar snel!  

Buddy gezocht
gisteren
Patrick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Buggenhout - pijpbeurt - neuken - quickie of langere
Goedemorgen, Wie in buggenhout of omstreken wil graag langskomen om eens rustig of snel afgetrokken - gepijpt te worden tot je zalig klaarkomt? Indien interesse kan ik men kontje zeker presenteren om je even op uit te leven ... veel kan ... weinig taboes ... alles respectvol en discreet 😊😉 Tss 9u en 11u ontvang ik je meteen zolang jij wil 😊 Stuur me 1 duidelijk mail wat je graag wil - stats en het uur ...meteen erna krijg je het adres en locatie - geen over en weer gestuur ... simpel afspreken en genieten 😊 Mijn stats: 35j - 175cm - 72kg en 17cm Mvg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10