Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Voor rijper. 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
Hoi,ik ben 42 178 78, en op zoek naar een rijpere man in het bezit van een knalharde lolly,om heerlijk oraal te verwennen.Ik kan ontvangen,en eventueel verplaatsen indien doenbaar.Ik ben hygiënisch en discreet,ik verwacht dit ook van jouw.Geen haastwerk,lekker genieten.Reactie met foto speeltje krijgen voorrang,maar is geen must.Ik ontvang vandaag om 16 uur.Fakers mogen zich onthouden.  

Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
John 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Buddy gezocht
Hallo.Ik ben een mannelijke gast1.83 95kg gespierd br.haar bl.ogen 18cm. licht behaard geschoren/getrimt. Al ruime tijd zoek ik een vriend waar ik samen op het gemak kan afspreken thuis,stapje zetten jointje roken,of gewoon van elkaar genieten. Ik ben gescheiden met kids. Ik kan regelmatig ontvangen ik heb niet zo veel ervaring met mannen ik ben eerder Bot ingesteld maar sta open om verder te ontdekken. Ik hou van pijpen,rukken,pikken tegen elkaar vrijven, rimmen... Kussen en knuffelen doe ik liever met een vrouw. Dirty fetisj en pijn is niets voor mij! Ben jij uit de buurt niet zwaarlijvig bi/bicurious niet veel ouder dan mezelf is discretie en hygiëne een prioriteit. Stuur dan gerust met een foto van jou speelgoed(voorang). En hopelijk horen we elkaar snel!  

Buddy gezocht
gisteren
mark 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Nog eens kijken wie weet
Hallo Nog eens kijken als er nog iemand zin geeft om samen te genieten van een lekkere lul Pijpen rukken wie weet meer Discreet Groetjes  
gisteren
Wout 67 jaar Antwerpen - Schilde
Wie wil er samen spelen?
Wie komt er snel ook meespelen en soft genieten van onze lichamen ? Ben een beschaafde correcte senior, alleen vandaag een beetje speels 67, 1.74, 82. Discretie en hygiëne gevraagd, ook geen snor/tatoes/piercings. Zoek een “beetje een onderdanige” leeftijdgenoot. Antwoordje graag iets meer dan 1 zinnetje, wil snel kunnen beslissen en misschien een foto ? Alleen vandaag op de middag.  
gisteren
Bi man 66 jaar Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
Bi man
Ben een paar dagen in La Roche ,nog hetero of bi mannen die ook op zoek zijn om eens van elkaar te genieten?  
Gio 44 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Wie oh wie heeft nu of morgenavond zin.
Ik loop botergeil. Kan ontvangen, of ergens afspreken in mijn gemeente. Buiten is ook leuk. Wat ik wil is genieten en laten genieten. Alles kan. 170 92 15 5 behaard. Enkel reactie met foto, lees goed met foto. En duidelijk wat en hoe je het ziet.  
Genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Wie laat zich bekijken
Wie komt morgen voormiddag rond 10 uur 30 genieten van een douche terwijl ik toekijk en geniet van jouw naakte lichaam. Ik stuur een mailtje wanneer je mag langs komen. Meerdere mannen zijn mogelijk. ook jongere ( glad geschoren mannen ) welkom Geen fakers A.U.B  
freddy 72 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
naakt
Op zoek naar een vaste vriend liefst 70+ om regelmatig van elkaar samen naakt te genieten soft ikzelf ben 183-95 en een gladde pik van 14x4cm en liefst kunnen discreet ontvangen.  
naaktgenieter 64 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
graag naakt
zoek vaste discrete vriend om af en toe samen naakt soft van elkaar te genieten, netjes verzorgd en intiem onbehaard, ikzelf bi-man 1m76 94kg 16x4. groetjes  
Danny 65 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior voor soft
Zoek 'n ook oudere man die 'n date of vaste softseksvriend zoekt. Je bent niet besneden, niet intiem kaal en ... dik geschapen is pluspunt. Zelf heb ik heterorelatie maar m'n bi-kantje dat enkel wat trekervaring heeft(lang geleden) is nieuwsgierig naar wat meer spanning. Elkaar wat betasten, strelen en genieten van je velletje over de eikel heen en weer te schuiven en af te trekken en klaar te komen. Bij 'n echte klik en wedersz begrip en behoeften sta ik zéker open om een fantasie van me waar te maken ... elkaar afzuigen tot het einde en wie weet, klaarkomen in mondje en zaad op tongetje laten zien en uit mond laten vloeien. Openheid en eerlijkh zijn belangrijk alsook respect dus verlang ik ook je status(relatie, ervaringen mannen, verlangens enz). Geen blablabla. Wel de echte intentie om samen te genieten van lekkere seks. Graag regelm dan uiteraard. Hoop op gemotiveerde reactie van oudere man (60+, 70-plusser).  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10