Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Mogwai 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuk gezellig koppeltje
Leuk gezellig koppeltje Advertentietekst : Hoi hoi, wij beide 44j zijn op zoek naar een koppeltje om samen plezier te maken. Plezier in de zin van samen genieten van een etentje of sauna/ club bezoeken. Wij zijn geen eendagsvliegen die overal maar wat gaan w*ppen. We maken eerst kennis via whatsapp dit is makkelijker praten niet? Wij zijn beide 22j een koppeltje en staan voor veel open, zolang het met wederzijds respect gebeurt. Man is slank vrouw is wat mollig. Hygiëne is voor ons heel belangrijk! Wil je ons leren kennen of benieuwd naar ons laat dan zeker een berichtje!  
D/s koppel 58 jaar Limburg - Bilzen
D/s koppel zoekt D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.De D,s bepalen het spel met de subjed.Graag bi actieve bi sub vrouw.En verder is het genieten van D/s wereld vol fantasie.  

D/s koppel zoekt D/s koppel
29 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
30 dagen
bi4fun 45 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Woensdag-relaxdag?
Hoi leuke stelletjes Wij zijn een gezellig koppel, eind veertig, slank en sportief, woensdag kidsloos aan zee, bischierig kan maar is geen must. We hopen de late namiddag en aansluiten ook de avond relas en gezellig door te brengen. Het idee dat in leuk gezelschap te kunnen laten doorgaan spreekt ons wel erg aan. We vinden het heel opwindend om het elkaar te gunnen om iemand anders te laten genieten : iets drinken, samen in jacuzzi of sauna, massage geven/krijgen, ... maar eigenlijk hebben we geen vast scenario in gedachten en staan open voor eender welk geil scenario. Spreekt dit aan dan lezen we dit graag en spreken dan verder via mail of whatsapp af? Stuur ons maar een berichtje met hoe jullie dit zien en wie weet lopen we mekaar snel tegen het lijf? tot gauw  
  1   2   3