Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kelba 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek ...
Wij zijn een koppel eind 40ers. Zij 46/1.64m/65kg hij 48j/1.86m/84kg.Beide zijn we hetero,maar het vrouwke heeft een klein bi kantje . Wij zijn op zoek naar friends with benefids. Waar veel kan maar niets moet. Wij zijn geen doorwinterde swingers,dus we springen niet van het ene koppel naar het andere. Wij zijn geen rokers ,we houden van een hapje en een drankje kortom genieten van het leven. Dus zijn jullie benieuwd naar ons stuur gerust een berichtje, liefst met foto . We zijn er eerlijk in en oordelen eerst op zicht indien we een swingklik voelen .wij zijn alvast benieuwd tot snel...  

Op zoek ...
24 dagen
Jan en An 56 jaar Limburg - Genk
Gelegenheidskoppel wil ander koppel bekijken en zelf bekeken worden
Hij : sportieve atletische man, 56j, 1,83m, geschoren Zij : 44j , 1,65m , geschoren. Wij zijn ( voorlopig ) niet op zoek naar partnerruil maar staan er wel voor open om in 1 kamer te sexen, elk koppel met zijn eigen partner, en elkaar te bekijken. We kunnen niet ontvangen en verplaatsen niet verder dan 30 km van Hasselt. Liefst niet in een appartement omdat zij erg kan genieten en je dat overduidelijk hoort.We kunnen enkel tussen 12u en 15u tijdens de meeste weekdagen.  
24 dagen
Kenneth 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Koppel wilt op ontdekking en experimenteren
Wij zijn een koppel M38/88kg/1m82/bruin haar en V34/65kg/1m58/gekleurd blond en onverzadigbaar en staat voor alles open. We zijn opzoek om onze grenzen te verleggen. Wat zoeken wij : een leuk koppel 25-50 jaar met een BI vrouw die kan ontvangen in de buurt voor VVMM & MVMV dus genieten met ons vier en ook wil men vriendin dubbel gepakt worden door de mannen. Help jij onze fantasie waar te maken ? Graag een leuke beschrijving van jullie met een foto = zeker reactie. Tot gauw ? X zou voor nu zaterdagavond zijn.  
25 dagen
Stelleke 56 jaar Antwerpen - Geel
Dinsdag 9 juli
Wij zijn al zeer lang gelegenheidsstel die elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Na onze eerste minder geslaagde date willen we het er toch nog eens op wagen om een leuk koppel te ontmoeten om met 4 gewoon paar uurtjes te genieten. Als de klik er is hopelijk niet voor één keer. Zouden graag dinsdagvoormiddag daten in de omgeving van Geel/Herentals....  
26 dagen
Leuk koppel 54 jaar Limburg - Kortessem
Samen genieten met koppel onder ons 4
Wij zijn fwb koppel van midden 50 buurt Hasselt. We zoeken koppel om met ons samen van elkaar te genieten. Wij staan op respect, hygiëne en discretie. Beiden kaal geschoren en open minded. Wij kunnen makkelijk verplaatsen. Op hotel kan ook altijd voor ons. Kunnen in voormiddag als s’avonds afspreken door de week of int weekend. Hopelijk hebben we jullie aandacht getrokken en hopen op een leuk voorstel.  
27 dagen
J en L 62 jaar Antwerpen - Mol
Naar naaktstrand in Zeeland
Als het weer het straks (een van de komende weken) toelaat, gaan we nog eens naar een naaktstrand in Zeeland. Genieten van de zon, de zee en elkaar. Welk koppel kijkt hier ook naar uit? Misschien kunnen we genieten van elkaars aanwezigheid?  
Genieters 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Genieten samen
Koppel hij 50j 1m80 79 kg. Zij 48 j 76 58 kg. Beiden slank met de nodige aandacht voor hygiene en discretie. Kunnen ontvangen en verplaatsen. Moto samen genieten met 4. Veel is bespreekbaar niets moet. Indien de nodige klik aanwezig,dan kunnen we op regelmatige basis afspreken.  

Genieten samen
wij 53 jaar Antwerpen - Essen
gezellig thuis feestje
wie wil er mee aanschuiven nu zaterdag 29/06 hebben wij een lekker thuis feestje samen genieten op matrasjes van en met elkaar waar niks moet en veel mag en kan  

gezellig thuis feestje
30 dagen
genieters 60 jaar Frankrijk - Frankrijk
genieten op vakantie
Hey, Wij verblijven de tweede helft van augustus in de Ardèche, omgeving Les Vans. Zijn er nog mensen die willen genieten van de mooie natuur en van de zomerse erotiek? Misschien kunnen we ginder een mooie dag, avond beleven.  
  1   2   3