Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

hoi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
hoi
Hoi Ben maar gewone kerel slank en zoek maatje slank voor geregeld genieten, vrijen voelen en meer. Nog volop ontdekkend, wellicht versa, openminded ook voor koppel. Wel safe discreet wat creatief. Kinky zin ook soms. Wie laat me veel ontdekken... en haalt dat kantje uit mij? Ik kan niet ontvangen...  

hoi
18 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent zich hierin
Wie mist net zoals ik spanning in haar relatie. Wie wilt er weer dat speciale gevoel voelen. Die opwinding in je buik. Je lichaam voelen trillen als iemand je aanraakt. Gewoon de kick van het vreemdgaan. Wie wilt er uit de sleur stappen van een saaie relatie. Zonder het risico je partner te verliezen. Wie wilt gewoon van hun partner houden maar af en toe gewoon lekker genieten zonder dat iemand dit weet. Je weer vrouw voelen. Weer iemand in bed hebben die jou als lust en genot ziet. Die niet na kwartier klaar is. Maar jou uren verwent. Je vele orgasmes bezorgt. Je laat zweten. Trillen Wie mist dit. Welke vrouw herkent dit en durft reageren. Ik zoek al een tijdje en altyd zijn het fakers en grappenmakers. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
19 dagen
dienaar 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ben jij als godin op zoek naar een dienaar?
Jij voelt je een echte godin. En nu ben je op zoek naar die lustslaaf die alles wil doen om je ook te vereren als een echte godin. Ik ben een ervaren tantra masseur, en weet dus hoe ik mijn godin kan verwennen. Als tantramasseur heb ik echter steeds het initiatief. Als lustslaaf laat ik echter alle initiatief aan jou. Niet mijn verlangens, maar wel jouw wensen zijn het het allerbelangrijkste. En als een echte godin is het dus perfect mogelijk dat jouw wensen heel wispelturig zijn. Uiteraard kan je me bevelen op je alle mogelijke, sensuele manieren te verwennen. Met mijn tantrakunsten verwen ik je heel graag. Maar als je liever de totale controle over me hebt en me vastbindt, blinddoekt en weet ik niet wat nog allemaal, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Tenslotte ben jij mijn godin en zal ik alles doen en laten doen zodat jij je echt de belangrijkste persoon ter wereld voelt. Als je zo wil genieten, stuur me een berichtje en je droom wordt werkelijkheid.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk leven. Drukke baan. Relatie. Maar je mist iets. In je relatie is er weinig sex. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex. Meerdere orgasmes. Tot je voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. En wie wilt daar verandering in. Reageer dan. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Niemand komt dit te weten. Ik ben zeer discreet. Samen kunnen we genieten en erna ga je voldaan na huis. Ik zoek iemand om regelmatig mee te genieten. Wie zet de stap wie is serieus. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  

Welke vrouw herkent dit
21 dagen
uw slaafje 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
slaafje zoekt Meesteres
Mevrouw, U hebt een natuurlijke dominante uitstraling? Uw ogen zeggen meer dan 1000 woorden? U weet hoe U een slaafje moet/kan gebruiken? Dan hoor ik graag van U. U mag een wel opgevoed en degelijk opgeleid slaafje verwachten. Uw wens is mijn gebod. Het is de bedoeling dat we binnen onze functie beiden genieten van het samenspel. Daarom betaal ik niet voor Uw diensten. Uw genot en plezier staan centraal. Mijn rol is U te mogen dienen en gehoorzamen. Kan niet ontvangen, kan wel gemakkelijk verplaatsen.  
22 dagen
M.M 68 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aaibaar subje (v) gezocht
Uitkijkend naar een fijne, leuke meid met onderdanige bdsm interesses. Mijn bdsm draait rond de lust en sensualiteit van jouw knappe jij in gebondenheid, van de symbiose tussen pijn en seksualiteit. Geen seksuele gemeenschap daarbij, maar wel degelijk een sterke lust- en seksuele beleving. Ik zoek dus wél iemand die lichamelijk voldoet aan mijn wens: een jong en vrouwelijk lichaam, eerder slank en liefst niet te groot. Spreekt dit je aan en ben je bereid je -binnen jouw grenzen- over te geven aan een bdsm spel met deze bdsm-er met ervaring, een rustige, aangename, discrete 60iger, om samen te genieten van deze wondere belevingswereld?  
22 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
22 dagen
Heer 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Genieten tussen de oortjes 'MINDPLAY' Dominante Heer komt dame des huizes inspecteren
Discrete man 60 veel ervaring als Dominant komt bij koppel (of dame alleen) op bezoek. De dame des huizes staat maar haar gezicht tegen de muur, benen lichtjes wijd en handen in de nek. Ze is opwindend gekleed en hoort de heren praten en afspraken maken, ze hoort hoe haar man vertelt aan mij dat ik haar rustig kan inspecteren! Langzaam ga ik achteraan haar staan, ruik even haar geur op in haar nek en raak dan langzaal haar oortje aan.... ze rilt en ik voel de spanning. Ik fluister zachtjes in haar oor: 'borsten vooruit en ellebogen naar achter' De dame des huizes verbetert haar houding en op mijn bevel draait ze zich om. Haar borsten zitten gespannen in de witte blouse met knoopjes en heel zachtjes maak ik een knoopje extra open. De heer des huizes zakt weg in de zetel en geniet van het spel hoe ik zijn vrouw zachtjes maar streng verder ontdek. Hoe ik haar zoen, hoe ik haar borsten bloot maak, hoe ze klaarkomt en ik van haar mijn subje maak. Discreet, tijdens werkdagen, klas  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt een speelse dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt een speelse dame
Xhristos 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt zeer speelse dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt zeer speelse dame
  1   2   3   4   5