Zoeken naar sauna morgen

Uw zoekactie voor sauna morgen leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Biman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zoek man met jacuzzi of sauna
Hallo, Ben bi 52/95/182 en zoek iemand waar ik kan langskomen om wat te spelen,iemand jacuzzi of sauna? Lekker met een 2. Gr  
21 dagen
Ron 72 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Sauna
Heeft iemand zin om deze namiddag naar sauna Thermen Dilbeek te gaan .Ik kan na sauna bij mij ontvangen.  
22 dagen
Jelle 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
sauna
iemand zin om een last minute prive sauna te boeken , ik nieuwschierige bi en zin om eens op gemak te ontdekken . eventueel iemand die het ziet zitten om bv te beginnen met mij massage te geven en vandaar te zien waar we geraken . ik 180 90 14 beartype.  
22 dagen
Discreet 47 jaar West-Vlaanderen - Ieper
sauna
Iemand zin om mee te gaan naar sauna?  
Gertje 41 jaar Antwerpen - Boom
Sauna Tibet
Wie komt er morgen naar sauna Tibet in Eindhoven tussen 14 u en 17 u Reacties graag met foto type sportief en Max 45j tot morgen  

Sauna Tibet
23 dagen
Bart sauna 34 jaar Limburg - HASSELT
Sauna date?
Geil gewillig bottom bi zoekt mannen om mij te vergezellen en te neuken in sauna keldermond te maastricht. Ben er tussen 12h30 en 15h. 34j good looking bi mollig 100% onderdanig bottom. Pijp rim slik en ben hard neukbaar. Wie komt mee?  
vrijaf 64 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
bij wie ???
Op 1-2-7 en 8 augustus heb ik de vrijheid mij te verplaatsen zonder tijdslimiet, bij wie ben ik welkom voor een sexdate ik ben 64 j. 182/69/17. Jij tussen 40 en 65 j, slank/normaal gebouwd, geen baard, niet klein geschapen, niet onknap, deftig, discreet, verzorgd zoals ik. ik verplaats mij zo een 25 km. vanuit Astene en enkel op de aangegeven dagen, sauna bezoek ook mogelijk in Avelgem of Kortrijk. Voldoet je aan het gevraagde en jij kan ontvangen laat dan gerust weten waar en wanneer en wat er kan tijdens onze date! Enkel reacties met voldoende uitleg en volledige lichaamsfoto worden beantwoord. Grts.  

bij wie ???
24 dagen
Erik 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erectieproblemen lotgenoten gezocht
Ik ben 65 jaar . Ik hou van seks, sauna, nudisme, knuffelen, pijpen rimmen massage enz. maar heb de laatste tijd regelmatig erectieproblemen. Als hij stijf word blijft het niet lang hard, spuiten is ook nog maar zelden. Ok, ik leer er mee leven maar ik hoor hier niet meer thuis op de site. De meesten vragen hier harde neukers of grote piemels of veelspuiters en zeker niet te oud. Ik kan best ook genieten van rustige seks, strelen knuffelen, tongen… en harde piemel of niet , dat maakt niet uit. Zijn hier nog lotgenoten die hetzelfde ervaren ? zijn hier nog mensen die gewoon kunnen genieten van het samen naakt zijn zonder tot het uiterste te moeten gaan en er durven voor uit komen ? Waarbij grootte, ouderdom of hardheid of uiterlijk geen rol speelt ? Herken je hier ook in, laat maar iets weten.  
24 dagen
Geert 57 jaar Antwerpen - Kapellen
Massage maatje, sauna maatje gezocht. M,v, koppel.
Titel zegt genoeg denk ik. Graag niet roker. Met niveau. Regelmatig kan. Geen alles daters.  
25 dagen
Dieter 46 jaar Antwerpen - Berlaar
Seksmaat
Neuk jij een vrouw ook liever met twee? Dan ben jij misschien wie ik zoek! Ik ben een slanke, grote en niet onknappe bottom bi man die nood heeft aan een seksmaat. Iemand om af en toe een pint mee te gaan drinken, een leuke avond uit mee kan hebben en die dan kan laten eindigen in een stevige beurt. Al zijn er zeker ook momenten dat de nood te groot is.  Iemand met een zeker niveau, degelijk geschapen en een zeer goed uithoudingsvermogen. Die op seksvlak graag net dat stapje verdergaat. Die altijd geil is, op zoek is naar een erotische vriendenkring en die nood heeft om regelmatig af te spreken. Met twee als het moet, met drie als het kan. Iemand meenemen naar de sauna bijvoorbeeld of met drie iets gaan eten. Liefst iemand die kan ontvangen.  Ben jij iemand met wie ik mijn sekshobby kan delen? Dan lees ik dat graag!  
  1   2   3   4   5