Zoeken naar sauna morgen

Uw zoekactie voor sauna morgen leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april
Dag dames, deze man (36, sportief, niet onknap) zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
18 dagen
Lentes 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mooie lentes
Dag lieve mannen Ik heb dit weekend wat tijd voor af te spreken. Dit kan doorgaan op hotel/sauna. Kan mij verplaatsen. Respect, discretie en hygiene zijn vereiste. Als jullie een idee hebben voor een leuk afspraakje ik hoor het wel. Genieten van elkaar is belangrijk! Hopelijk op wat mooi weer! Ben een sportieve Vlaamse meid Kus x  
20 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april namiddag
Dag dames, Deze man zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
22 dagen
Karel 37 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Ik zoek een meisje/vrouw voor vaste betaalde friends with benefits
Ik ben op zoek naar een leuke studente, alleenstaande vrouw of mama die het moeilijk heeft om haar rekeningen te betalen of een extraatje kan gebruiken. Voor mij is dat meer dan alleen seks, maar ook een leuk gesprek, een etentje, een saunabezoek, een reisje, ... volgens wat voor jou ook kan. We maken daarover goede afspraken, en je kan rekenen op discretie. Ik ben leuk, gezond, open-minded, betrouwbaar, hoger opgeleid en afstand is geen bezwaar. Heb je interesse in dit avontuur, stuur me dan als de bliksem een bericht (liefst met foto).  
23 dagen
sauna 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Privé sauna
Welke dame heeft zin om eens mee te gaan naar privé sauna voor ontspanning en meer? Reageren met foto, wat je vraagt van vergoeding en welke privé sauna eventueel je voorkeur heeft.  
24 dagen
Wim 40 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
500 euro: ik zoek een vriendelijke en knappe dame voor een leuke tijd.
500 euro heb ik over voor een vriendelijke en knappe dame voor een leuke tijd. Ik heb een liefde voor voetjes. Intiem kan maar is vrije keuze en afspraak. Vooral de voetjes. Alle regio maar liefst Oost-Vlaanderen. Hotel of privé-sauna. Ik ben verzorgd. Groetjes  
26 dagen
Thijs 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Leuke date gezocht
Hallo dames, Ik ben een 55 jarige zakenman en op zoek naar een leuke spannende date . Ik heb hier uiteraard een passende vergoeding voor over . Ben jij een leuke spontane vrouw en heb je zin in een leuke date reageer dan en wellicht ontmoeten we elkaar snel in hotelletje of privé sauna. Leeftijd en uiterlijk zijn zeker niet het belangrijkste. Een goed klik zou fijn zijn.  
  1   2