Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

begeleider 55 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
op ontdekkingstocht met een fijn speelkameraadje
Een slanke lady met kleine borstjes is wat deze heer zoekt. Leeftijd onbelangrijk (18+) , de zin om te genieten en te laten genieten des te meer. Mocht jij veel tijd vrij hebben overdag en te vinden zijn voor een leuke erotisch getinte ontdekkingstocht met een gemanierde, respectvolle en discrete heer dan lees ik je reactie graag. Laat weten waar jouw dromen en verlangens liggen en hoe je (bij klik) regelmatige ontmoetingen ziet verlopen. Sportief gebouwd, verzorgd en intiem geschoren niet-roker kan ontvangen maar geniet ook van een ontmoeting in een thema-ruimte die hij graag huurt... Elke reactie van leuke dames (single of samen met... ) krijgt een antwoord. Ontmoeten in real life is nog steeds de beste manier om fakers uit te sluiten. Regio oost, west, zeeuws vlaanderen bij voorkeur... maar Antwerpen is ook een leuke stad...  
10 dagen
Anoniem 38 jaar Antwerpen - Vorselaar
Op zoek naar fwb
Groot geschapen man van 38j (20cm) op zoek naar een knappe vrouw om een leuke tijd te kunnen beleven. Ik krijg wel eens de opmerking dat ik heel lekker ben in bed dus je zal er ongetwijfeld geen spijt van hebben. Ik val op vrouwen rond 40j maar is geen must. Mijn postuur is slank/sportief en een verzorgd uiterlijk. Ik kan zowel ontvangen als naar jou toe komen.  
10 dagen
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Gunter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Stijlvolle man op zoek
Het glas vult zich, een zacht bruisend geluid gevolgd door de doffe klank van de glazen fles op het stenen tafeltje. “Blij je te zien, je ziet er geweldig uit”, vertrouw ik je toe met een warme stem, terwijl ik je een glas aanreik en je diep in de ogen kijk. Voor je staat een stijlvolle man, donkere ondeugende ogen, sportief, intelligent, goede job. Iemand die net als jij af en toe tijd wil vrijmaken om zalig te genieten. Discreet, weg van deze wereld. Jij, een passionele dame, partner in crime, iemand waarmee het klikt... Iemand... die zoals ik het leven nog even net wat pittiger wil kruiden... iemand die wil genieten van ongeremde passie... van verlangen... ja... vuur! En vuur... hmmmm... ik glimlach ondeugend, proef even van de schuimwijn en kus je daarna passioneel zacht op de lippen. Genietend van elke seconde... Hmmmm... een dagdroom? Of het heerlijke begin van een afspraakje met jou? Wie weet...  

Stijlvolle man op zoek
10 dagen
Karel 36 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Spit on dick
Ik ben man van 37j en ben de laatste tijd in de ban van dat een vrouw op mijn penis spuwt. Zin in volgend scenario: Je zit topless naast me, ik trek me af. Af en toe spuw je eens op mijn pik. Niets meer of minder.  
10 dagen
nette heer 53 jaar Antwerpen - Berchem
sexvriendin gezocht
Lieve , hygienische en nette man (al zeg ik het zelf) is al langere tijd op zoek naar een soulmate. Ben jij net als ik op zoek naar iemand om discrete afspraakjes mee te hebben, maar ook een goed gesprek of luisterend oor, wacht niet langer en contacteer me aub. Geen extreme toestanden maar zich passioneel overgeven aan de partner kan zalig zijn ! Ik kijk al uit naar een reactie. Elke lieve dame is welkom, ongeacht leeftijd of lichaamsbouw  
Levi 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwde man zoekt een meerwaarde.
Sportief, empatisch, integer, loyaal man met klasse en stijl in een open huwelijk. Verzorgd groot en slank, niet roker. Met medeweten van mijn partner zoek ik een vaste, slanke, goeduiziende (hartsvriendin) minnares. Graag trouw in de ontrouw. Ik zoek geen gecompliceerde vlug, vlug toestanden maar tijd maken voor elkaar en luisterbereidheid zijn zeer belangrijk. Een vorm van extra relatie, een meerwaarde voor beiden zonder elkaars huwelijk onder druk te zetten. Niveau, discretie, hygiëne geboden en gevraagd. Alles is bespreekbaar. Ik val niet op volslank. Indien interesse graag berichtje met recente foto. Groetjes.  

Gehuwde man zoekt een meerwaarde.
10 dagen
David 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
10 dagen
Ventje 43 jaar Limburg - Tessenderlo
Doorbreek de sleur
Ik ben een gebonden man van 43 uit Tessenderlo, heb een verzorgd uiterlijk en denk wel dat ik er mag zijn ;) Ik weet niet of dit de juiste site is maar het is het proberen waard. Ik ben opzoek naar een leuke gebonden vrouw die ook de passie en spanning mist in haar relatie,iemand met wie ik samen kan ontsnappen uit de realiteit.Gewoon even de tijd voor onszelf nemen en weg van alles en iedereen. Het kan dan ook een lange of is een korte date worden, alles moet kunnen. Zoek wel iemand die ik volledig kan vertrouwen met wederzijds respect voor elkaar en elkaars relatie dit is echt wel belangrijk. Spreekt dit jou aan en heb je zin om een heerlijke tijd samen te beleven dan mag je me altijd een berichtje achterlaten en wie weet beleven we wel onze eigen Summer of 69 :)  
10 dagen
Erik 52 jaar Limburg - HASSELT
Tantra en mystiek
Hallo dames, sinds enige tijd verdiep ik me in de tantrische wereld. Ik zoek een leuke persoonlijkheid met een open geest om de opgedane kennis te exploreren. Ik denk hierbij aan meditatieve massages en ademhalingsoefeningen in een sensuele context. Alles volgens de grenzen van ons beiden, natuurlijk. Het is dan ook belangrijk dat de geďnteresseerde persoon zelfbewust genoeg is om haar grenzen aan te geven. Leeftijd is minder belangrijk. Zelf ben ik een sportieve 50-er, met zin voor humor, altijd klaar voor een leuk (diepgaander) gesprek. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Interesse? Dan hoor ik graag van jou!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10