Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Fidus 33 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Gezellige top zoekt fun (ontv-verpl)
Hey! Ben een 33 jarige top die op zoek is naar een leuke kerel die eerder bottom ingesteld is. Leeftijd niet zeer belangrijk maar deel dit wel mee in je reactie, je weet toch ook graag hoe rijp je wijn is? :) Zelf besteed ik graag voldoende tijd aan hygiëne en bij een date hoop ik dat dit wederzijds is. Ben niet de magerste, niet de dikste, gewoon mezelf en dat is al een grote uitdaging tegenwoordig. Ik kan ontvangen maar ik kan ook verplaatsen in aangegeven regio. Discretie uiterst belangrijk. Heel graag had ik gehad bij een reactie dat deze meer dan één zin bevat, niet meteen de vraag naar foto's en dat je niet de bedoeling hebt om me aan het lijntje te houden. Misschien ontmoet ik hier wel iemand die echt is? Groetjes!  
Fons 54 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Maandag rukdag
Wie maandag tijd, omgeving londerzeel, mechelen?  

Maandag rukdag
13 dagen
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik ben op zoek naar een vaste sloppy pijp sletje. Jij bent volledig glad mooi kontje geen baard of snor. Jij kunt ontvangen in de regio Antwerpen centrum of Turnhout centrum je hebt geen probleem om een herkenbaar foto om te kijken of het goed zit. Jij pijpt graag je neemt er graag de tijd voor. Je durft geil in de ogen kijken. Je wil dat ik niet snel spiut. Want je bent er gek van hoe mijn lul in jouw mondje geleid na een tijdje. Neem ik jouw hoofd vast en begin ik jouw mondje stevig te neuken tot ik kreunend klaarkomt in jouw mondje. Waar jij alles netjes slikt. Daarna praten wij wat en nu wil je hem in jouw lekker kontje geleiden ik neuk jouw nu rustig in meer dan 1 strandje en ik neuk je wel bare. Ik ben 100% save. Maar met kan ook hoor. Maar dan wel tijdelijk. Wie op wie. Heb ik jouw intresse gewekt stuur me maar geen fake. Ik ben een jonge 50ger met een gezonde libido. Tot 1 van de dagen misschien. Pijp jij mij naar de hemel??? Straks  
13 dagen
Stef 32 jaar Antwerpen - Malle
Eerste ervaring
Ik ben 170/70/16 en eerder onderdanig bot ingesteld. Ik heb weinig ervaring met mannen maar ben al een hele tijd op zoek! Ik zou vanavond kunnen verplaatsen en afspreken, liefst met iemand van ongeveer mijn leeftijd/generatie. Ik stuur graag een foto op reply als je zelf eentje meestuurt!  
13 dagen
bisoftdate 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sexcine Gent Dampoort middagpauze
45 188 88 15 en werk in de buurt van Gent. Fantaseer al de hele tijd om tijdens de middagpauze in de week deze sexcine te bezoeken. 1 op 1 of orgiesex. Iemand daar al ervaringen ? Is het er druk ? Of wil je samen met mij het eens ontdekken ?  
steven 40 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
zondag in de buurt van Moerbeke Waas wie is bott ?
hey , ik ben 40-178-89-17 Top uit de buurt van Gent . Maar ben zondag in Moerbeke Waas onderweg . zijn er geile bott in de buurt beschikbaar die : jonger zijn dan 45 jaar kunnen ontvangen geen probleem hebben met sex met condoom die graag pijpen en zich laten neuken en zondag tijd hebben . 9 juni .  

zondag in de buurt van Moerbeke Waas wie is bott ?
14 dagen
thisonce 35 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
pijpzin
na heel lange tijd nog eens zin om te pijpen deze namiddag ik slanke dertiger met mooi voorkomen ik zoek iemand met een mooie lul die kan ontvangen. ik verplaats naar jou foto bijzenden is plus  
14 dagen
Pijperke 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
15 dagen
no stress 45 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Examen stress - blokken
Ik herinner me nog de tijd dat ik als student in Leuven op kot zat tijdens de blok.....heel wat stress en als dan alles rustig was op kot, fantaseerde ik dat er iemand langs kwam voor onderhoud en die me dan gulzig zou pijpen tot al mijn stress voorbij was....welke student wil discreet ontladen tijdens de blok?  
15 dagen
Hot 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bottom beschikbaar
Wie heeft er zin in een geile tijd met deze sportieve Bottom? 181 groot, 88 kg, proper gespoeld en hygiënisch. Ik kan ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10