Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
26 dagen
ongehuwde man 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
fantasietje
ALs ongehuwde man droom ik er al een hele tijd over om eens een vrouw in trouwkleed te mogen neuken. Welke vrouw heeft haar trouwkleed nog, kan daar nog in en wil dat eens aantrekken om zo geneukt te worden? Wie wil haar huwelijksnacht nog eens herbeleven? Maar dan op een nuchtere manier ;-)  
30 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan. Net zoals je man. Om de ene of andere reden zijn jullie de hele dag druk bezig. In de weekends leven jullie naast elkaar vanwege hobby’s. Of kids. Voor sex is er bijna geen tijd. En als er al eens sex is. Dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan gaan we samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide na huis. Terug naar onze partners die niks weten. Wie is real. Wie durft reageren. Wie mist die passie in haar leven. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die wel real is tussen alle fakers hier. Welke vrouw wilt verandering in haar leven. Ik zit te wachten op je mail. En dan kijken we of de klik er is  
30 dagen
Dr x 62 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Dr onderzoek
Mevrouw,tijd voor uw jaarlijks volledig onderzoek,dr komt langs op afspraak,schrijf mij uw klacht echt alles bespreekbaar ook per mail .Laat uw geilste fantasie waarheid worden.  
  1   2   3   4