Zoeken naar trio voor vanavond

Uw zoekactie voor trio voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jong koppel gezocht voor trio
Ik zoek een jong koppel (tussen 20-40 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen met lekker lang zoenen, beffen, vingeren, pijpen en haar samen te neuken in haar mondje en kutje (spit-roast). Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden indien er een goede klik is. Het liefst in regio Oostende, en reageren met foto. Zeker een antwoord terug. 35/175/85  
Piet 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile Date
Dame of koppel welkom dit weekend voor een geil avontuurtje . Ik kan u thuis uitnodigen waarbij veelbespreekbaar is op respectvolle basis .Speelruimte met sling aanwezig , buitensex , trio , cuckold , hotwife . Enkel reactie met foto .  

Geile Date
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zijn jullie een openingen koppel?
Een gentleman met een licht dominant randje, zo typeer ik mezelf. Verder goedlachs, geen bedhopper en rook niet. Een normaal postuur, verzorg lichaam en een gezond lijf. Veel kan, niets moet! Trio, cuckolding, massage, wife sharing.....Woonachtig ben ik omg van Maastricht. Ik bezoek ook in hotel of ander (vakantie)verblijf. Interesse in een discrete date....?  
Bigast 39 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Stomende trio
hi koppels, ik ben een 39 jarige niet onknappe kerel. Zelf hou ik enorm van het samenspel tussen 3 in een stomend trio. Wie heeft zin deze namiddag, avond of andere dag in de week om eens lekker te genieten ? Ik ben bi, dus veel kan. Vrouwgericht; cuckold, bi, ... noem maar op. Mijn gezichtsfoto stuur ik graag op als je interesse hebt. Ik verplaats en o ja ... 18 cm in de broek ;)  
trio date 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hallo' Ben een verzorgde man van 49j 70kg en zoek koppeltje voor geile date. ik kan ontvangen in proper discreet gelegen woning. Graag reactie met foto is steeds antwoord en foto retour.  

Date
Lucas 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio, 65+
Beste, Wie houdt er van rustig genieten met z'n drie, wie mag ik een heerlijke massage geven met zachte handen, zowel man als vrouw, wie mag ik vervoegen bij heerlijke knuffelsex waarbij lichamen verlangen naar elkaar en strelend genot geven, wie kan ik oraal bevredigen en een climax geven, wie kan 's namiddags ontvangen om de tijd van ons leven te beleven, wie spreekt deze advertentie aan?  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt Vrouwgerichte trio
Ik 172/71/15 besneden.op zoek naar koppel voor een vrouwgerichte trio waarbij ik ook de vrouw oraal verwennen mag  

Single man zoekt Vrouwgerichte trio
Sten 32 jaar Limburg - Sittard-Geleen
Ouder bi-koppel gezocht met eigen camper hele maand september vrij
Hoi hoi, ik ben Sten 27 jarige Nederlandse jongenman. Lang slank en goed geschapen. Ik ben opzoek naar een geile (trio) date met een bi stel of vrouw. Ik ben versa bi. Hygiëne en discretie zijn een pre. Bij interesse hoor ik het graag en kunnen we verdere afspraken maken en evt nog wat foto's delen. Hopelijk tot snel X sten  
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Cuckolding, trio,.....
...wife sharing, massage (relax), breeding, DP....veel kan, niets moet. Ik, goedlachse, niet rokende mid-vijftiger uit de buurt van Maastricht. Verzorgd uiterlijk en een normaal postuur. Foto en of film mag mits onherkenbaar. Belangrijke kernwaarden zijn discretie, hygiëne en wederzijds respect. Geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van jullie. Ook voor bezoek in hotel of ander vakantieverblijf.  
Trio 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel
Man 47 jaar groot sportief bruin haar blauwe ogen op zoek naar koppel dat graag samen pijpt.fantasie om eens door koppel klaar gepikt te worden jullie beslissen in wie zijn mondje ik mag spuiten geen fake en oprecht mooie 19 CM  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10